Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-1
Amsterdam

Roemer Visscherstraat 34 -H

Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-0
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-1
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-2
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-3
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-4
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-5
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-6
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-7
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-8
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-9
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-10
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-11
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-12
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-13
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-14
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-15
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-16
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-17
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-18
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-19
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-20
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-21
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-22
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-23
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-24
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-25
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-26
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-27
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-28
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-29
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-30
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-31
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-32
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-33
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-34
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-35
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-36
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-37
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-38
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-39
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-40
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-41
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-42
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-43
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-44
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-45
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-46
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-47
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-48
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-49
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-50
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-51
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-2
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-3
+52
Aantal kamers
9
Woonoppervlakte
272 m²
Inhoud
800 m³

Omschrijving

Klassiek en sfeervol 3-laags benedenhuis van 272 m2 met ruime achtertuin van circa 60m2 gelegen op het noordwesten. Dit prachtige woonhuis heeft de beschikking over maar liefst 5 slaapkamers, 3 badkamers, een comfortabele tuin, een balkon en een veranda. Het geheel is zeer smaakvol afgewerkt in de stijl van de woning. De prachtige visgraat houten vloeren combineren fraai met de glas in lood ramen, klassieke schouwen om de haarden, stijlplafonds en een prachtige ensuite die de woonkamer met de eetkamer verbindt. Het betreft een zeer lichte benedenwoning door de grote raampartijen en de hoge plafonds. Een leuk detail is dat de achterkamers aan de tuinzijde een split level niveau hebben wat een leuk speels en ruimtelijk effect creëert voor dit prachtige appartement.

Het pand is gelegen in de statige Roemer Visscherstraat naast de befaamde zevenlandenhuizen. Deze straat staat bekend om de mooie karakteristieke panden daterend van rond 1900. De straat zelf is zeer rustig, maar ligt op een steenworp afstand van de Van Baerlestraat met een divers aanbod aan winkels, restaurants, cafés en boetiekjes. Het levendige Leidseplein met diverse uitgaansgelegenheden is op slechts 3 minuten fietsafstand. Voor ontspanning is het Vondelpark om de hoek.
De straat wordt in de nacht afgesloten door een parkeerpaal, waardoor er altijd parkeerplaatsen voor de deur beschikbaar zijn.

Indeling:
De benedenwoning is verdeeld over 3 woonlagen en kent de volgende indeling:

Beletage:
Portiek vanaf de straatzijde, entree, vestibule, hal met toilet met fontein. Entree naar de woonkamer ensuite met aan de voorzijde de zitkamer en middels de klassieke ensuite met schuifdeuren toegang naar de eetkamer aan de tuinzijde. Vanuit de eetkamer zijn er dubbele openslaande deuren naar de veranda die in open verbinding staat met de royale achtertuin gelegen op het noordwesten. Deze prachtige tuin is fraai aangelegd en jaarlijks staat de adembenemende magnolia in bloei. De moderne keuken met diverse inbouwapparatuur is gelegen aan de achterzijde in het verlengde van het pand. Door te spelen met een grote raampartij en het creëren van een vide is er extra lichtinval en is er een leuke connectie met de bibliotheek erboven. Middels een trap toegang naar de;

Eerste verdieping:
Lange overloop met trappetje naar de badkamer die in het verlengde is gelegen. Deze is uitgerust met een ligbad, dubbel wastafelmeubel, inbouwkast en een inloopdouche. Naast deze badkamer is de gastenbadkamer gelegen die beschikt over een toilet, wastafel en douche. De eerste zeer ruime slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en beschikt over diverse inbouwkasten, een mooie schouw en dubbele openslaande deuren naar het Frans balkon die leuk uitkijkt over de mooie en karakteristieke Roemer Visscherstraat. De kleine slaapkamer is ernaast gelegen en is uitermate geschikt voor een kantoor-, baby- of kastenkamer. De master bedroom is gelegen aan de achterzijde en beschikt over dubbele openslaande deuren naar het royale balkon gelegen op het noordwesten.

Souterrain:
Trap naar beneden; ruime hal met kast met wasmachine- en droger opstelling, ernaast gelegen toilet met fontein. Ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning met toegang tot de derde badkamer uitgerust met een inloopdouche en dubbel wastafelmeubel. Vijfde zeer royale slaapkamer gelegen aan de tuinzijde met deur naar de tuin. Deze kamer is thans in gebruik als tv kamer, maar deze gehele verdieping is uitermate geschikt als verdieping voor gasten. In het verlengde van het pand aan de tuinzijde zit de techniek ruimte met de installaties.

Bijzonderheden:
- Gelegen op eigen grond.
- Conform de Nen2580 meting beschikt deze benedenwoning over een woonoppervlakte van 271,96 m2.
- Er kan een behoorlijke meerwaarde worden gecreëerd met een uitbouw aan de tuinzijde, het rechttrekken van de split level etages en het uitdiepen van het souterrain. Dit is optioneel, de woning verkeert in een zeer nette staat van onderhoud maar geeft wel mogelijkheden voor de toekomst.
- Royale achtertuin met veranda en het balkon zijn gelegen op het noordwesten.
- Gelegen in een zeer charmante straat in de geliefde Vondelbuurt, om de hoek van de P.C. Hooftstraat met divers winkelaanbod en traiteurs.
- Bouwjaar 1894.
- Kadastraal bekend Gemeente Amsterdam sectie R nummer 6003 index 1.
- De Vve bestaat uit twee leden waarbij er goed onderling contact en overleg is inzake het onderhoud van het pand.
- Zeer smaakvol afgewerkte woning met klassieke details, een royaal woonoppervlakte, 5 slaapkamers en 3 badkamers.
- Op loopafstand van diverse entrees van het bekende Vondelpark en om de hoek van diverse luxueuze winkelstraten zoals de P.C. Hooftstraat en de Van Baerlestraat.


De oplevering zal plaatsvinden in overleg.


Roemer Visscherstraat 34-H

Luxurious, classically designed 3 level ground floor house of 272 m2 with a spacious backyard of approximately 60 m2 located in the Vondelpark neighborhood. This beautiful house has 5 bedrooms, 3 bathrooms, a spacious, sheltered garden, a balcony and a large veranda. Classical details of the original house have been preservedthroughout. The herringbone wooden floors combine beautifully with the stained glass windows, classical fireplaces, original ceilings and a beautiful ensuite that connects the living room with the dining room. It is a luminous ground floor apartment due to the large windows and high ceilings. A nice detail is that the back rooms at the garden side have a split level, which creates a nice spacious effect for this beautiful apartment.

The property is located in the stately Roemer Visscherstraat next to the famous Zevenlandenhuizen. This street is known for its beautiful characteristic buildings dating from around 1900. The street itself is very quiet, but is a stone's throw away from the Van Baerlestraat and the P.C. Hoofstraat with a diverse range of shops, restaurants, cafes and boutiques. The lively Leidseplein with various entertainment venues is only a 3-minute walk away. For relaxation, the Vondelpark is just across the street. The Museumplein and the Concert Gebouw are a 10 minute walk away, as is the Old South neighborhood. The Ring A10 is easily accessible via the Overtoom, and several transport options are close by, including a direct bus to Schiphol and direct bus to Amsterdam Central and Amsterdam Zuidstations.

Due to the fact that there is a parking pole at night, there is always parking available in front of the house. There are also extra security cameras installed on the street.

Layout:
The ground floor apartment is spread over 3 floors and has the following layout:

Ground floor:
The entrance is from the street side, with a classic vestibule and the original etched glass entry door, beautiful carpeted staircase and tiled hall with guest toilet and wash basin. Entrance to the living room is on the left which leads to the sitting area with a classical black marble fireplace adapted to use bioethanol, large windows and mirrors which reflect the light throughout. Isolation glass has been installed in 2019. Through the classic ensuite with sliding doors lies the dining room, which has a matching, fully working wood burning fireplace, more large windows and mirrors. From the dining room there are double doors to the veranda that is in open connection with the spacious backyard located on the northwest. This beautiful garden is beautifully landscaped with several storage units for tools and bicycles, and the breathtaking magnolia blooms every year. Several large beautiful treesin neighboring gardens create alot of privacy for the garden, and there is also a view of the Vondelkerk steeple from the kitchen and library. The Bulthaup kitchen with various built-in appliances is located at the rear in the extension of the building and also has direct access to the garden. Renovated by an architect in 2014, the spaces of the house are well thought out and every attention to detail was taken. By playing with large windows and creating a loft, there is extra light and there is a nice connection with the library above the kitchen.

First floor:
Long hallway with stairs to the bathroom which is in the extension on top of the library. This is equiped with top of the line Hans Grohe fixtures, a full bathtub, double washbasin, built-in wardrobe and a walk-in shower. Next to this bathroom is the guest bathroom which has a toilet, sink and shower. The front bedroom on the street side is very spacious with original ceilings and has various fitted wardrobes, a beautiful fireplace and double doors to the French balcony, which overlooks the beautiful and characteristic Roemer Visscherstraat. The small bedroom is located next to it and is ideal for an office, baby or closet room. The master bedroom is located at the rear, with another matching fireplace, more fitted wardrobes and double doors to the spacious balcony which looks out over the garden located on the northwest and has a view of the Vondelkerk steeple. All of the bedrooms have isolation glass installed in 2019.

Basement:
Downstairs there is a spacious hall with cupboard with washing machine and dryer, and adjacent toilet with a wash basin. A spacious bedroom at the front of the house with access to the third bathroom equipped with a walk-in shower and double washbasin. A fifth very spacious bedroom is located on the garden side with door to the garden. This room is currently equiped as a high-end cinema room, and this entire floor is ideal as a floor for guests. The technical space with the installations and an ample storage area is located in the extension of the building on the garden side.

Particularities:
- Located on freehold.
- In accordance with the Nen2580 measurement, this ground floor apartment has a living area of 271.96 m2.
- Considerable added value can be created with an extension on the garden side, straightening the split level floors and deepening the basement. This is optional, the house is in a very neat condition but gives possibilities for the future.
- Spacious backyard with veranda and the balcony are located on the northwest.
- Located in a very charming street in the popular Vondelbuurt, around the corner from the P.C. Hooftstraat with various shops, caterers and transport options. Several supermarkets, a pharmacy, a drugstore and other daily needs are within walking distance.
- Year of construction 1894.
- Cadastral known Municipality of Amsterdam section R number 6003 index 1.
- The Vve consists of two members with good mutual contact and consultation regarding the maintenance of the property. The windows and front balcony have been recently renovated to a very high standard. All of the exterior woodwork was repaired and repainted in 2019.
- Very tastefully finished house with classic details, a generous living space, 5 bedrooms and 3 bathrooms.
- Within walking distance of various entrances to the well-known Vondelpark and around the corner from various luxurious shopping streets such as the P.C. H
Meer lezen
Minder lezen
Pieter Joep van den Brink
Uw qualis-makelaar
Pieter Joep van den Brink
Carla van den Brink Makelaars
De Lairessestraat 123
1075 HH Amsterdam
020-671 72 72
Contact met de makelaar Plan een bezichtiging

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 2.450.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Objectcode
13727

Bouw

Type
Benedenwoning, Appartement
Woonlaag
1
Bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1894
Onderhoud
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten en inhoud

Wonen
272 m²
Inhoud
800 m³

Indeling

Kamers
9
Slaapkamers
5
Badkamers
3
Verdiepingen
3

Energie

Energielabel
B
Isolatie
Dubbel glas
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel
Ketel
(Eigendom)

Buitenruimte

Balkon
Ja
Tuin
Achtertuin
Achtertuin
Noordwest, 59 m², 673×875cm
Schuur
Vrijstaand hout

Objectkenmerken

• Frans balkon
• Mechanische ventilatie

Locatie

Roemer Visscherstraat 34 -H, 1054 EZ Amsterdam

• Aan park
• Aan rustige weg
• In centrum
• In woonwijk

Meer lezen
Minder lezen

Plattegronden

Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam plattegrond-0
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam plattegrond-1
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam plattegrond-2
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam plattegrond-3
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam plattegrond-4

Locatie

Street view
Map view
10 min
20 min
30 min
Reistijd
Voorzieningen

Bereken je reistijd

Kies je vervoer
Maximale reistijd
10 min.
20 min.
30 min.
Reis moment
Daluren
Piekuren
Toon resultaten

Voorzieningen

Geef hieronder aan welke voorzieningen u op de kaart wilt tonen.

Kies voorzieningen
School
Dokter
Apotheek
Restaurant
Sportschool
OV
Supermarkt
Ziekenhuis
Kerk
Tandarts
Bioscoop
Kapper
Toon resultaten

Ik heb interesse in
Roemer Visscherstraat 34 -H

Wilt u een bezichtiging inplannen of heeft u een vraag?
Neem via onderstaand formulier direct contact op met de Qualis-makelaar.

Bedankt voor uw aanvraag.

Bekijk als eerste ons nieuwste woningaanbod, ook in stille verkoop!
Maak nu een account aan

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Gegevens
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Pieter Joep van den Brink
Uw qualis-makelaar
Pieter Joep van den Brink
Carla van den Brink Makelaars
De Lairessestraat 123
1075 HH Amsterdam
020-671 72 72

Carla van den Brink Makelaars
Account aanmaken
Bekijk stil aanbod

Maak een Qualis account aan en bekijk het grootste 'geheime aanbod' van Nederland.

Account aanmaken
Magazine
Bekijk de laatste interieur-
& lifestyle trends!

Qualis e-Magazine