visual

UW WONING IN REGIO Arnhem verkopen?

Neem vrijblijvend contact op

UW Qualis-makelaar voor Arnhem e.o.

Bert-Willem Wijnhoud
Uw qualis-makelaar
Bert-Willem Wijnhoud
Spitman Makelaars, Arnhem
Sonsbeekweg 12,
6814 BA Arnhem
026-445 25 00
Ben Spitman
Uw qualis-makelaar
Ben Spitman
Spitman Makelaars, Oosterbeek
Weverstraat 1,
6862 DJ Oosterbeek
026-445 25 00

Hoe doet Qualis de verkoop
voor het hogere segment

1. Advies gesprek
2. Waarde- en aanbodanalyse
3. Indicatieve waardebepaling
4. Bespreking marketingstrategie
5. Keuze stille / actieve verkoop
6. Verwachte verkooplooptijd

QUALIS, MAKELAARS VOOR HET HOGERE SEGMENT

In Arnhem en omgeving vindt u veel woningen in het hogere prijssegment. Voor het aan- en verkoopproces van deze woningen gelden andere regels dan bij een gemiddelde tussenwoning.

Specialist in uw regio
Qualis-makelaar Spitman Makelaars begrijpt en kent de bovenkant van de woningmarkt in de regio Arnhem, Renkum, Nijmegen als geen ander. U kunt rekenen op specifieke kennis en advies ‘op niveau’. Ook op financieel, juridisch of fiscaal vlak.

Enorm netwerk is van essentieel belang
Bij de verkoop van huizen in het hogere segment zijn Funda en een bord in uw tuin vaak niet afdoende. Daar is meer voor nodig.

Met onze marktkennis en ervaring, gecombineerd met het landelijke netwerk van 50 samenwerkende Qualis-makelaars is er toegang tot 50 databases met zoekopdrachten. Informatie en marktontwikkelingen worden snel uitgewisseld, zo weten we wat er vandaag speelt.

Bereik uw groep van potentiële kopers!
De combinatie van lokaal specialisme, landelijk en zelfs internationaal bereik is een absolute meerwaarde in dit segment. Spitman Makelaars profiteert ook van de unieke en zeer krachtige Qualis marketingcampagnes waarmee relevante en potentiële woningzoekers gevonden en bereikt worden. Daar zijn ook veel mensen bij die nog niet weten dat ze willen verhuizen.

Waar zit uw koper?
De marketingtechnieken voor uw woning lopen uiteen van landelijke radiocommercials tot advertenties in dagbladen. Van slimme Google Ads campagnes tot InStream campagnes op YouTube. En van het Qualis Magazine dat bij maar liefst 24.000 adressen van huizen in het hogere segment op de mat komt, tot plaatsing van uw huis op meer dan 150 internationale woningsites.

Gegarandeerde privacy
Voor mensen die in alle rust en met volledige privacy hun huis willen verkopen, is Qualis Stille Verkoop een goede keuze. Gewilde woningen worden namelijk steeds vaker zonder ruchtbaarheid verkocht. We staan in nauw contact met potentiële kopers die zich oriënteren binnen het hogere segment. Breng nu uw woning discreet bij hen op het netvlies.

Waarom de Qualis-makelaar?

  • Lokaal specialisme met landelijk én internationaal bereik
  • Doeltreffende marketingstrategie
  • Specialisten in het hogere segment
  • Groot zoekersbestand
  • Wereldwijde aandacht voor uw woning
  • Stille verkoop als mogelijke verkooptactiek

Wilt u uw kansen vergroten op een snellere verkoop tegen een optimale prijs?

Neem vrijblijvend contact op met Qualis-makelaar Spitman Makelaars.

Bekijk als eerste ons nieuwste woningaanbod, ook in stille verkoop!
Maak nu een account aan

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Gegevens (verplicht)
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
woning verkopen in Arnhem

WONEN IN EEN BIJZONDER gebied 

Als hoofdstad van provincie Gelderland, heeft Arnhem een rijke en bewogen geschiedenis die terug te vinden is in een groot aantal monumenten. De stad is de groene poort naar de Veluwe, bosrijk en heuvelachtig. Aan de zuidrand van de Veluwe ligt de gemeente Renkum. Hiertoe behoren de 6 dorpen Doorwerth, Heelsum, Heveadorp, Oosterbeek, Renkum en Wolfheze.  Ze liggen in het glooiende landschap met heidevelden en bossen, afgewisseld met landbouwgronden en doorsneden door beken.

Een bijzonder mooie woonomgeving om te genieten van het leven. 

 

Landhuizen, villa's...

Bij Spitman Makelaars kunt u terecht voor de aan- of verkoop van bijvoorbeeld herenhuizen, woonboerderijen, landhuizen en villa’s. Wilt u hierover eens met ons van gedachten wisselen? U bent uiteraard van harte welkom. Zonder kosten en zonder verplichtingen, dat spreekt vanzelf. We ontmoeten u graag!

Account aanmaken
Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland. Account aanmaken