Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Zorgeloos uw droomwoning aankopen.

Vakkundig begeleiden wij u naar uw nieuwe thuis. Zodat u zonder zorgen kunt uitzien naar de volgende stap in uw wooncarrière.

Zorgeloos aankopen

Een verstandige investering

Een verstandige investering

Heeft u uw oog laten vallen op uw droomwoning óf lijkt de zoektocht hier naartoe eindeloos te duren? Of misschien bevindt u zich in de oriëntatiefase...

Qualis is uw vertrouwde partner voor de aankoop van een woning. Wij begrijpen dat het kopen van een huis een belangrijke, emotionele beslissing is waar veel geld mee gemoeid is. 

Wij zijn bekend met alle ins en outs van de woningmarkt in het hogere segment. Zo weten we wat een woning écht waard is. Ons doel is om u compleet te ontzorgen zodat uw investering een verstandige keuze is, waar u nog lang van kunt genieten. 

Zorgeloos aankopen

Van zoektocht naar sleuteloverdacht

Van zoektocht naar sleuteloverdacht

U kunt rekenen op een persoonlijke service die aansluit op uw wensen. Wij begeleiden u tijdens het gehele aankoopproces; van zoektocht, naar bezichtigingen en prijsonderhandeling tot en met de sleuteloverdracht. Qualis- makelaars bieden een breed scala aan diensten. Denk hierbij aan taxaties, bouwtechnische inspecties en financieel – en juridisch advies. We weten precies waar u op moet letten bij de aankoop van een woning.

Zo bent u verzekerd van betrouwbare en transparante begeleiding. Dankzij ons krachtige netwerk, bestaande uit 50 makelaarskantoren gespecialiseerd in het hogere segment, weten we wat er te koop is en komt. De woningen met een bord in de tuin én de objecten die in stille verkoop staan.

Zorgeloos aankopen

Contact formulier

Uw droomhuis aankopen?

Vul dan onderstaand formulier in en de Qualis-makelaar in uw regio neemt
spoedig contact met u op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Bedankt voor uw aanvraag.

Bekijk als eerste ons nieuwste woningaanbod, ook in stille verkoop!
Maak nu een account aan

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Gegevens
Objectgegevens (Optioneel)
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms