Verkoop

Uw woning verkopen

Makelaars met meerwaarde.

Heeft u verkoopplannen? Voor een optimale verkoop is alleen een vermelding op Funda niet voldoende. Expertise en een uitgekiende marketingmix zijn noodzakelijk. Dat is het specialisme van de Qualis-makelaar.

Vrijblijvend verkoopadvies

Qualis algemeene video

Verkopen via Qualis

1

Expertise in het hogere segment

2

Lokale marktkennis

3

Regionaal, landelijk en internationaal bereik

4

Groot zoekersbestand

5

Zicht op potentiële kopers

6

Unieke MArketingaanpak

7

Stille verkoop als mogelijke verkoopstrategie

Verkoopkracht

Uw woning in beeld

Uw woning in beeld

Voor woningen in het hogere prijssegment gelden andere regels dan bij een gemiddelde tussenwoning. Potentiële kopers blijken lang niet altijd actief op zoek te zijn. Ze wonen prima maar ‘… willen misschien ooit nog weleens…’. Ook deze mensen weten wij te bereiken én tot actie te verleiden. In Nederland en (ver) daarbuiten. Met álle mogelijke middelen, van Google Ads, social media-, video- en emailmarketing tot onze eigen magazines en van radiocommercials tot advertenties in relevante dagbladen en tijdschriften.

contentblock

Krachtig collectief 

Met uw keuze voor Qualis profiteert u van de gecombineerde kracht van 50 makelaarskantoren. Zo krijgt u toegang tot 50 databases met zoekopdrachten. Informatie en marktontwikkelingen worden snel uitgewisseld, zo weten we wat er vandaag speelt. Op financieel, juridisch en fiscaal vlak liggen de zaken vaak complexer dan bij een gemiddelde tussenwoning. Van uw Qualis-makelaar kunt u specifieke kennis en advies op niveau verwachten.

 

Qualis Magazine

Qualis Lifestyle

Qualis Lifestyle magazine bevat de laatste trends op het gebied van interieur, design, kunst, reizen en culinair genot. Dat is dé binnenkomer voor het exclusieve woningaanbod van alle Qualis-makelaarskantoren. Qualis Lifestyle valt bij maar liefst 24.000 adressen op de mat. Zorgvuldig geselecteerde adressen van woningen in het hogere segment.

Lees Qualis LIFESTYLE

Qualis Gallery

Qualis Gallery

Het exclusieve woningaanbod van alle Qualis-makelaars, verzameld in Qualis Gallery. De ontvangers van dit magazine zijn 12.000 mensen waarvan vaststaat dat ze bijzonder geïnteresseerd zijn om op korte termijn van woning te wisselen. ‘Eerst verkopen, dan kopen’, dat blijkt het motto van menig woningbezitter in het hogere segment.

Lees Qualis Gallery

Contact formulier

Verkopen via Qualis

Vul uw gegevens in, dan neemt de Qualis-makelaar in uw regio spoedig contact met u op.

Bedankt voor uw aanvraag.

Bekijk als eerste ons nieuwste woningaanbod, ook in stille verkoop!
Maak nu een account aan

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Gegevens
Objectgegevens (Optioneel)
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

VEELGESTELDE VRAGEN

Kijk eerst eens bij onderstaande onderwerpen. Daar vindt u per onderwerp de juiste contactgegevens. Voor overige vragen kunt u het contactformulier gebruiken.

Heeft u het besluit genomen om uw woning te verkopen? De volgende stap is het vinden van een makelaar. Voor het beste resultaat is het zaak om voor de juiste partij te kiezen. Hoe vindt u een goede makelaar?

Om te kunnen vergelijken is het van belang om meerdere partijen uit te nodigen. Probeer erachter te komen wat de meerwaarde van iedere makelaar is.

Bereik de juiste doelgroep
Een goede makelaar doet veel meer voor u dan een bord in de tuin zetten en uw woning op funda plaatsen. Welke middelen en marketingtechnieken heeft de makelaar tot zijn beschikking om te komen tot de beste verkoopstrategie?

Potentiële kopers van duurdere woningen blijken lang niet altijd actief op zoek te zijn naar een nieuw onderkomen. Een goede makelaar weet ook deze mensen te bereiken en tot actie te verleiden.

Mogelijke kopers van een woning in het hogere prijssegment kunnen overal vandaan komen. Zij zijn minder regiogebonden. Een goede makelaar heeft de tools in handen om uw woning niet alleen in uw eigen stad of dorp onder de aandacht te brengen, maar ook regionaal, nationaal en zelfs internationaal!

Kennis en expertise
Heeft de makelaar ervaring met het verkopen van duurdere woningen en kennis van dit marktsegment? Voor deze woningen gelden andere regels dan voor een gemiddelde tussenwoning. Ook op financieel, juridisch en fiscaal vlak liggen de zaken vaak complexer. Van een goede makelaar mag u deze specifieke kennis en advies op niveau verwachten. Informeer er dus naar.

Locatie, prijs of kwaliteit?
Heeft u diverse makelaarskantoren met elkaar vergeleken en komt de makelaar bij u om de hoek er als beste uit? Natuurlijk kan dit voorkomen. Maar laat de locatie van een makelaarskantoor niet te bepalend zijn voor uw uiteindelijke keuze. Kies de partij die de meeste kwaliteit biedt, ook al is die iets verder weg. Hetzelfde geldt voor de prijs. Verkies kwaliteit boven kosten. De voordeligste partij is meestal niet in staat te komen tot een optimaal verkoopresultaat.

Stille verkoop
Als u in alle rust en met volledige privacy uw woning wilt verkopen, biedt stille verkoop uitkomst. Geen bord in de tuin en geen vermelding op funda, betekent niet dat het helemaal stil blijft. Een goede makelaar besteedt net zoveel aandacht aan de verkoop van uw woning als bij een reguliere verkoop. Informeer eens naar de mogelijkheden van deze kansrijke verkoopstrategie.

Vertrouwen en persoonlijke klik
Natuurlijk speelt ook de persoonlijke klik een belangrijke rol. Wederzijds vertrouwen is een belangrijke basis voor een goede samenwerking.

Een goede makelaar doet veel meer voor u dan een bord in de tuin zetten en uw woning op funda plaatsen. Welke middelen en marketingstrategieën heeft de makelaar tot zijn beschikking om te komen tot de beste verkoopaanpak?

Bereik de juiste koper
Mogelijke kopers van duurdere woningen blijken lang niet altijd actief op zoek te zijn naar een nieuw onderkomen. Op funda komt deze groep uw woning niet tegen. Een goede makelaar weet deze mensen wel te bereiken en tot actie te verleiden.

Potentiële kopers van een woning in het hogere prijssegment zijn minder regiogebonden, ze kunnen overal vandaan komen. Een goede makelaar beschikt over tools om uw woning niet alleen in uw eigen stad of dorp bij de juiste mensen onder de aandacht te brengen, maar ook regionaal, nationaal en zelfs internationaal.

Kennis en expertise
Een goede makelaar heeft kennis en expertise in huis. Op gebied van de woningmarkt maar ook kennis over actuele wet- en regelgeving. Onmisbaar in het hogere prijssegment, waar nu eenmaal andere regels gelden dan bij een gemiddelde tussenwoning.

Stille verkoop
Niet iedereen wil van de daken schreeuwen dat zijn of haar woning te koop staat.  Als u in alle rust en met volledige privacy uw woning wilt verkopen, biedt stille verkoop uitkomst. Helemaal stil blijft het natuurlijk niet. Een goede makelaar besteedt net zoveel aandacht aan de verkoop van uw woning als bij een reguliere verkoop. Informeer eens naar de mogelijkheden van deze kansrijke verkoopstrategie.

Meerwaarde Qualis-makelaar
Kiest u voor een Qualis-makelaar voor de verkoop van uw woning in het hogere segment, dan profiteert u van de gecombineerde kracht van 50 makelaarskantoren in Nederland. U kunt rekenen op specifieke kennis en advies op niveau. De high-end service en unieke marketingaanpak vergroten uw kansen op een optimaal verkoopresultaat.
 

√ Regionale marktkennis gecombineerd met landelijk én internationaal bereik

√ Unieke marketingaanpak

√ Expertise in het hogere segment

√ Groot zoekersbestand

√ Zicht op potentiële kopers

√ Stille verkoop als mogelijke verkoopstrategie

Account aanmaken
Bekijk stil aanbod

Maak een Qualis account aan en bekijk het grootste 'geheime aanbod' van Nederland.

Account aanmaken
Magazine
Bekijk de laatste interieur-
& lifestyle trends!

Qualis e-Magazine