Stille verkoop

Stille verkoop

Verkopen op de meest discrete manier.

Zonder druk uw woning verkopen. Tegen uw eigen voorwaarden. In alle rust en privacy. Qualis brengt vraag en aanbod discreet bij elkaar.

Verkopen via stille verkoop

Qualis Stille verkoop video

Qualis, Stille verkoop

Kansrijke verkoopstrategie

Kansrijke verkoopstrategie

In alle rust en met volledige privacy uw woning verkopen? Dat noemen we stille verkoop. Geen bord in de tuin en geen vermelding op funda. Toch besteden we net zoveel aandacht aan uw woning als bij een reguliere verkoop. Afhankelijk van uw wensen presenteren we uw woning binnen het ‘geheime’ aanbod op Qualis.nl en aan ons grote zoekersbestand. Eventueel voegen we daar andere media en middelen aan toe. Zo spreekt u heel gericht een zeer geïnteresseerde doelgroep aan. Een kansrijke verkoopstrategie waar we u graag meer over vertellen.

Huis verkopen Aanbod stille verkoop

Contact formulier

Verkopen via stille verkoop?

Vul dan onderstaand formulier in en de Qualis-makelaar in uw regio neemt
spoedig contact met u op om samen de mogelijkheden te bespreken

Bedankt voor uw aanvraag.

Bekijk als eerste ons nieuwste woningaanbod, ook in stille verkoop!
Maak nu een account aan

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Gegevens
Objectgegevens (Optioneel)
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Veelgestelde vragen

Kijk eerst eens bij onderstaande onderwerpen. Daar vindt u per onderwerp de juiste contactgegevens. Voor overige vragen kunt u het contactformulier gebruiken.

Een veelgehoorde reden om te kiezen voor stille verkoop, is rust en privacy. Uw woning in het hogere segment verkopen via stille verkoop, betekent geen bord in uw tuin en geen advertentie op funda. Een vermelding op funda levert al gauw duizenden views op. Het overgrote deel van deze kijkers is geen potentiële koper. Heeft u hier bezwaar tegen? Dan biedt stille verkoop uitkomst.

Stille verkoop kan ook ingezet worden om de verkoopmogelijkheden (looptijd en prijsstelling) van uw woning te verkennen, zonder dat dit gecommuniceerd wordt via diverse kanalen.

Met stille verkoop van Qualis brengen we uw woning heel gericht onder de aandacht van de juiste doelgroep. Mensen die wonen en zoeken in het hogere segment. Zo kunt u rekenen op écht serieuze kandidaten.

Bent u benieuwd wat een stille verkoop voor uw woning kan betekenen? We vertellen u graag meer over deze kansrijke verkoopstrategie.

Bij stille verkoop, verkoopt u uw woning in het hogere segment in alle rust en met volledige privacy. Geen vermelding op funda en geen bord in de tuin.

Stille verkoop via Qualis

Qualis-makelaars besteden net zoveel aandacht aan uw woning als bij een reguliere verkoop. Hij of zij heeft dezelfde extra marketingtools tot zijn beschikking om uw woning succesvol te verkopen.

Afhankelijk van uw wensen presenteren we uw woning binnen het grootste ‘geheime’ aanbod van Nederland op Qualis.nl en aan ons grote zoekersbestand van 50 Qualis-makelaarskantoren. Eventueel voegen we daar meer media en middelen aan toe, gericht op de Nederlandse én internationale markt. Zo spreekt u heel gericht een zeer geïnteresseerde doelgroep aan.

Voldoet stille verkoop toch niet aan uw verwachtingen? Zonder 'schade' kan de woning in de reguliere verkoop worden gezet. Kortom, een kansrijke verkoopstrategie waar we u graag meer over vertellen.

Bij het zoeken naar een woning op funda, zult u merken dat er geen aparte sectie is voor stille verkoop. Dit is een bewuste keuze, die nauw samenhangt met de unieke aspecten van stille verkoop, variërend van privacyoverwegingen tot specifieke marketingstrategieën.


Privacy en exclusiviteit

De kern van stille verkoop draait om privacy en exclusiviteit. Verkopers die voor deze route kiezen, streven ernaar hun eigendom buiten de schijnwerpers te houden. In plaats van openlijke advertenties, verkiezen zij een meer discrete benadering, waarbij de verkoop beperkt blijft tot zorgvuldig geselecteerde kopers. Door deze eigendommen niet op funda te plaatsen, respecteert het platform de wens van verkopers voor een meer besloten verkoopproces.


Doelgroep en marketingstrategie

Stille verkoop richt zich typisch op een specifieke doelgroep. Makelaars die zich bezighouden met stille verkoop gebruiken gerichte marketingstrategieën om de juiste kopers aan te trekken. Dit is een aanpak die aanzienlijk verschilt van de brede, openbare exposure die funda biedt. 


Relatie Tussen Makelaar en Klant

In de wereld van stille verkoop is de relatie tussen makelaar en potentiële kopers cruciaal. Dit proces is aanzienlijk persoonlijker en op maat gemaakt dan het plaatsen van een standaardadvertentie op een openbaar toegankelijk platform zoals funda.


Controle over het Verkoopproces

Zowel verkopers als makelaars die kiezen voor stille verkoop wensen meer controle over het verkoopproces. Ze willen zelf bepalen wie toegang krijgt tot informatie over hun eigendom en wanneer. Deze mate van controle is lastig te realiseren op een groot en openbaar platform als funda.

Kortom, stille verkoop niet binnen de structuur en doelstellingen van een openbaar en breed toegankelijk platform zoals funda. Het vereist een aangepaste, persoonlijke benadering, die effectiever wordt beheerd door individuele makelaars en hun netwerken.


Meer informatie over Qualis stille verkoop

Bent u geïnteresseerd in stille verkoop, neem dan contact op met de Qualis-makelaar in uw regio voor een vrijblijvend adviesgesprek. 

Account aanmaken
Bekijk stil aanbod

Maak een Qualis account aan en bekijk het grootste 'geheime aanbod' van Nederland.

Account aanmaken