visual

Uw woning in Zuid-Kennemerland verkopen?

Uw qualis-makelaar in Zuid-Kennemerland

Eric Hahn
Uw qualis-makelaar
Eric Hahn
Makelaars@Work, Haarlem
Nieuwe Gracht 3,
2011 NB Haarlem
023-553 09 99

Hoe doet qualis uw verkoop
In het hogere segment

1. persoonlijk ADVIES GESPREK
2. WAARDE- EN AANBODANALYSE
3. INDICATIEVE WAARDEBEPALING
4. BESPREKING MARKETINGSTRATEGIE
5. KEUZE STILLE OF ACTIEVE VERKOOP
6. VERWACHTE VERKOOPLOOPTIJD

Qualis, makelaars voor het hogere segment

In de gemeenten Bloemendaal, Haarlem, Heemstede en Zandvoort vindt u veel woningen in het hogere prijssegment. Voor het aan- en verkoopproces van deze woningen gelden andere regels dan bij een doorzonwoning. 

Specialist in uw regio
Qualis-makelaar Makelaars@Work begrijpt en kent de bovenkant van de woningmarkt in Zuid-Kennemerland als geen ander. U kunt rekenen op  specifieke kennis en advies ‘op niveau’. Ook op financieel, juridisch of fiscaal vlak.

Enorm netwerk is van essentieel belang
Bij de verkoop van huizen in het hogere segment zijn Funda en een bord in uw tuin vaak niet afdoende. Daar is meer voor nodig.
Met onze marktkennis en ervaring, gecombineerd met het landelijke netwerk van zo'n vijftig samenwerkende Qualis-makelaars is er toegang tot vijftig databases met zoekopdrachten. Informatie en marktontwikkelingen worden snel uitgewisseld, zo weten we wat er vandaag speelt.

Bereik uw groep van potentiële kopers!
De combinatie van lokaal specialisme en landelijk bereik alleen is niet voldoende. Makelaars@Work profiteert ook van de unieke en zeer krachtige Qualis marketingcampagnes waarmee relevante en potentiële woningzoekers gevonden en bereikt worden. Daar zijn ook veel mensen bij die nog niet weten dat ze willen verhuizen. 

Waar zit uw koper?
De marketingtechnieken voor uw woning lopen uiteen van landelijke radiocommercials tot advertenties in dagbladen. Van slimme Google Adwords campagnes tot InStream campagnes op Youtube. En van het Qualis Magazine dat bij maar liefst 24.000 adressen van huizen in het hogere segment op de mat komt, tot plaatsing van uw huis op 150 internationale woningsites.

Gegarandeerde privacy
Voor mensen die in alle rust en met volledige privacy hun huis willen verkopen, is stille verkoop een goede keuze. We staan in nauw contact met potentiële kopers die zich oriënteren binnen het hogere segment. Breng nu uw woning discreet bij hen op het netvlies.

Waarom de Qualis-makelaar?

  • Lokaal specialisme in combinatie met landelijk en internationaal netwerk
  • Doeltreffende marketingstrategie
  • Specialisten in het midden en hogere segment
  • Groot zoekersbestand
  • Wereldwijde aandacht voor uw woning: tijdelijk gratis!
  • Stille verkoop als mogelijke verkooptactiek

Wilt u uw kansen vergroten op een snellere verkoop tegen een optimale prijs?

Neem vrijblijvend contact op met Qualis-makelaar Makelaars@Work:

Bekijk als eerste ons nieuwste woningaanbod, ook in stille verkoop!
Maak nu een account aan

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Gegevens (verplicht)
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Wonen in een Bijzondere REGIO

Zuid-Kennemerland is een regio die tot de verbeelding spreekt. Plaatsen zoals Bloemendaal, Aerdenhout, Heemstede, Haarlem en Zandvoort behoren tot de rijkste van Nederland. Het gebied heeft een grote aantrekkingskracht op mensen die bijzonder willen wonen. En dat is niet zo gek!

Unieke ligging
De regio Zuid-Kennemerland ligt deels aan het strand. Met hippe strandpaviljoens en een uitgestrekt duingebied. De regio kenmerkt zich door de vele lommerrijke en statige lanen met chique villa’s en landhuizen. In Haarlem, de hoofdstad van de provincie Noord-Holland, is er altijd iets te beleven. Deze monumentale stad aan het Spaarne, staat garant voor een heerlijk dagje winkelen. Met Amsterdam op korte afstand, is Zuid-Kennemerland erg in trek bij expats.

Prachtige natuur
Tussen de Noordzeekust en Haarlem, van Zandvoort tot IJmuiden, vindt u het gevarieerde landschap van Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Een oase van rust tussen de bruisende Randstad en het brede Noordzeestrand. Romantische landgoederen geven het natuurgebied allure.  Ideaal om te wonen dus!

Account aanmaken
Bekijk stil aanbod

Maak een Qualis account aan en bekijk het grootste 'geheime aanbod' van Nederland.

Account aanmaken