visual

UW WONING verkopen in regio Beekbergen ?

Neem vrijblijvend contact op

UW Qualis-makelaar

André Driessen
Uw qualis-makelaar
André Driessen
Driessen Woningmakelaars, Beekbergen
Dorpstraat 84,
7361 AX Beekbergen
055-843 12 49
Mireille Oonk
Uw qualis-makelaar
Mireille Oonk
Driessen Woningmakelaars, Beekbergen
Dorpstraat 84,
7361 AX Beekbergen
055-843 12 49

Hoe doet Qualis uw verkoop
in het hogere segment?

1. Advies gesprek
2. Waarde- en aanbodanalyse
3. Indicatieve waardebepaling
4. Bespreking marketingstrategie
5. Keuze stille / actieve verkoop
6. Verwachte verkooplooptijd

QUALIS, MAKELAARS MET MEERWAARDE

In Beekbergen en omgeving vindt u veel woningen in het hogere prijssegment. Voor het aan- en verkoopproces van deze woningen gelden andere regels dan bij een gemiddelde tussenwoning.

Specialist in uw regio
Qualis-makelaar Driessen Woningmakelaars begrijpt en kent de bovenkant van de woningmarkt in regio Beekbergen als geen ander. U kunt rekenen op specifieke kennis en advies ‘op niveau’. Ook op financieel, juridisch of fiscaal vlak.

Enorm netwerk is van essentieel belang
Bij de verkoop van huizen in het hogere segment zijn funda en een bord in uw tuin vaak niet afdoende. Daar is meer voor nodig.

Met onze marktkennis en ervaring, gecombineerd met het landelijke netwerk van 50 samenwerkende Qualis-makelaars is er toegang tot vijftig databases met zoekopdrachten. Informatie en marktontwikkelingen worden snel uitgewisseld, zo weten we wat er vandaag speelt.

Bereik uw groep van potentiële kopers!
De combinatie van lokaal specialisme, landelijk en zelfs internationaal bereik is een absolute meerwaarde in dit segment. Driessen Woningmakelaars profiteert ook van de unieke en zeer krachtige Qualis marketingcampagnes waarmee relevante en potentiële woningzoekers gevonden en bereikt worden. Daar zijn ook veel mensen bij die nog niet weten dat ze willen verhuizen.

Waar zit uw koper?
De marketingtechnieken voor uw woning lopen uiteen van landelijke radiocommercials tot advertenties in dagbladen. Van slimme Google Ads campagnes tot InStream campagnes op YouTube. En van het Qualis Magazine dat bij maar liefst 24.000 adressen van huizen in het hogere segment op de mat komt, tot plaatsing van uw huis op meer dan 120 internationale woningsites.

Gegarandeerde privacy
Voor mensen die in alle rust en met volledige privacy hun huis willen verkopen, is Qualis Stille Verkoop een goede keuze. Gewilde woningen worden namelijk steeds vaker zonder ruchtbaarheid verkocht. We staan in nauw contact met potentiële kopers die zich oriënteren binnen het hogere segment. Breng nu uw woning discreet bij hen op het netvlies.

Waarom de Qualis-makelaar?

  • Lokaal specialisme met landelijk én internationaal bereik
  • Doeltreffende marketingstrategie
  • Specialisten in het midden en hogere segment
  • Groot zoekersbestand
  • Wereldwijde aandacht voor uw woning
  • Stille verkoop als mogelijke verkooptactiek

Wilt u uw kansen vergroten op een snellere verkoop tegen een optimale prijs?

Neem vrijblijvend contact op met Driessen Woningmakelaars, Qualis-makelaars voor Beekbergen en omgeving.

Bekijk als eerste ons nieuwste woningaanbod, ook in stille verkoop!
Maak nu een account aan

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Gegevens (verplicht)
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
woning verkopen in beekbergen

WONEN IN EEN BIJZONDER GEBIED 

Wonen op de Veluwe. Het op één na grootste natuurgebied van Nederland, met bos, heide, zandvlakten, landgoederen en spectaculaire uitzichten. Met plaatsen zoals Apeldoorn, Beekbergen, Ugchelen, Hoenderloo, Loenen, Klarenbeek en Eerbeek. Een bijzonder mooie woonomgeving om te genieten van het leven. 

 

LANDHUIZEN, VILLA'S...

Bij Driessen Woningmakelaars kunt u terecht voor de aan- of verkoop van bijvoorbeeld herenhuizen, woonboerderijen, landhuizen en villa’s. Wilt u hierover eens met ons van gedachten wisselen? U bent uiteraard van harte welkom. Zonder kosten en zonder verplichtingen, dat spreekt vanzelf. We ontmoeten u graag!

Account aanmaken
Bekijk stil aanbod

Maak een Qualis account aan en bekijk het grootste 'geheime aanbod' van Nederland.

Account aanmaken