Qualis wint Nationale Makelaar Award voor Beste Marketing

Qualis wint Nationale Makelaar Award voor Beste Marketing

Qualis wint Nationale Makelaar Award voor Beste Marketing

Qualis heeft de Nationale Makelaar Award 2023 voor Beste Marketing in de wacht gesleept. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in Leeuwenbergh Utrecht, nam Qualis directeur, Emile van der Veen, de prijs in ontvangst. De award werd uitgereikt door REBS, organisator van de verkiezing en tevens opleider binnen de vastgoedbranche.


Effectieve marketingstrategieën

De toekenning van de prijs weerspiegelt Qualis' vermogen om effectieve marketingstrategieën te ontwikkelen, met een bijzondere focus op innovatie en het bereiken van de juiste doelgroep in het hogere segment. De 'Stille Verkoop'-campagne werd door de jury speciaal benoemd als een voorbeeld van creatieve en doeltreffende marketing in de vastgoedsector.


Balans tussen kennis, data en timing

Qualis directeur, Emile van der Veen, benadrukte het belang van onderscheidend vermogen en precisie in de marketingaanpak van Qualis, specifiek in het hogere segment van de vastgoedmarkt. "Het gaat om het vinden van de juiste balans tussen kennis, data en timing om ons woningaanbod op de meest effectieve manier te presenteren zodat we optimale resultaten realiseren voor onze klanten," zei Van der Veen. “Deze mooie erkenning symboliseert dan ook dat we daar goed in slagen. 

 

Over de Nationale Makelaar Awards

De Nationale Makelaar Awards zijn dé onafhankelijke prijzen voor de beste bedrijven in de makelaardij. Doel is het stimuleren van innovatie. De Nationale Makelaar Awards heeft awards in 6 categorieën: Beste Marketing, Beste Innovatie, Beste Grown-Up, Beste Start-Up, Beste Social, Beste Website. De Nationale Makelaar Awards zijn een initiatief van REBS.

 

Ontdek de Qualis aanpak

Benieuwd naar de winnende werkwijze? Voor meer informatie over de diensten van Qualis, of voor het aanvragen van een vrijblijvend adviesgesprek, kunt u contact opnemen met de Qualis-makelaar in uw regio.

Vrijblijvend advies

Met Qualis kiest u voor een optimaal verkoopresultaat.

Woning verkopen

Het betere wonen. Ontdek ons exclusieve aanbod.

Woning kopen

Vrijblijvend advies? Maak kennis met uw Qualis-makelaar.

Vrijblijvend advies
Account aanmaken

Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland.

Account aanmaken
Magazine
Bekijk de laatste interieur-
& lifestyle trends!

Qualis e-Magazine