Sponsoring

Sponsoring

Zij aan zij voor een betere wereld.

Sponsoring is voor ons een manier om de samenleving extra te steunen. Ons uitgangspunt is samen te werken aan een mooiere wereld met vitale mensen in een fijne woon- en leefomgeving.

initiatieven

Ronald McDonald Huis

Ronald McDonald Huis

Het Ronald McDonald Huis is een logeerhuis dat vaak in de buurt van ziekenhuizen gevestigd is en dient als accommodatie voor gezinsleden van zieke kinderen.
In elkaars nabijheid zijn, heeft een positieve invloed op het welzijn van zowel ouders als kinderen. Op momenten waarin ziekte en zorg alles overhoop gooien, is het bij elkaar zijn als familie van uiterst groot belang.

“Wij geven om het welzijn van zieke kinderen en hun familie. Daarom steunt Qualis het Ronald McDonald Huis.”

Koken met Kinderen, voor Ouderen

Koken voor Ouderen

Buurthuis De Schakel in Oudheusden opent tweemaal per maand de deuren voor senioren uit de omgeving, voor een gezellig diner. De kok wordt in de keuken bijgestaan door kinderen in de leeftijd van 10 t/m 12 jaar. Voor de ouderen is dit initiatief een welkome afwisseling op de eenzamere avonden. De kinderen leren koken, omgaan met drukte en gasten bedienen. Zo ontdekken ze hun eigen talenten op het gebied van organisatie en sociale interactie.

 “Oog hebben voor elkaar, dat vinden wij belangrijk. Daarom sponsort Qualis Buurthuis De Schakel in Oudheusden.”

amazone robin heiden

Amazone Robin Heiden

Amazone Robin Heiden is een groot talent binnen de ruitersport. Regelmatig wordt ze geselecteerd voor nationale en internationale dressuur wedstrijden. Zowel in 2020 als in 2023 werd zij Nederlands Kampioen. Internationaal behoort Robin standaard bij de beste 10 van de wereld en heeft zij een plek in het KNHS Talententeam 2024. Ze blijft zich ontwikkelen, o.a. door trainingen en stages bij Anky van Grunsven.

 “Sport verbindt en draagt bij aan een vitale samenleving. Daarom steunt Qualis amazone Robin Heiden tijdens haar reis naar de top.”