Stille aanbod

Woningaanbod in stille verkoop

Kopen op de meest discrete manier.

De 50 Qualis-makelaarskantoren hebben altijd exclusieve woningen in portefeuille die voor vele anderen verborgen blijven. Maak nu een account aan en krijg onbeperkt toegang tot dit stille aanbod.

Bekijk het stille aanbod

Stille verkoop

Het grootste ‘geheime’ aanbod van Nederland

Een huis kopen dat niet te koop staat? Dat is niet zo gek als het klinkt. In het hogere segment worden gewilde woningen regelmatig zonder ruchtbaarheid verkocht. Geen bord in de tuin en niet op funda te bekijken. 

De Qualis-makelaars hebben altijd ‘stil aanbod’ in portefeuille. Van penthouses in Amsterdam, woonboerderijen in Friesland tot landhuizen in Aerdenhout of Vught.

Bent u daar nieuwsgierig naar? Maak dan via onderstaande button uw persoonlijk account aan. U krijgt direct toegang tot het grootste ‘geheime’ aanbod van Nederland en u ontvangt als eerste updates over nieuwe woningen in de (stille) verkoop.

Account aanmaken Verkopen via stille verkoop

VEELGESTELDE VRAGEN

Kijk eerst eens bij onderstaande onderwerpen. Daar vindt u per onderwerp de juiste contactgegevens. Voor overige vragen kunt u het contactformulier gebruiken.

Stille verkoop van woningen is een populaire verkoopstrategie. Steeds meer makelaars bieden woningen aan in stille verkoop. Meestal omdat de verkoper hecht aan privacy. 

Op Qualis.nl vindt u het grootste aanbod van woningen in het hogere segment in stille verkoop. Verzameld door 50 gespecialiseerde makelaarskantoren. Maak een account aan en krijg direct toegang tot deze afgeschermde woningen.  

Magazine
Bekijk de laatste interieur-
& lifestyle trends!

Qualis e-Magazine