visual

ROYALE VILLA IN JAREN ’20 STIJL | OOSTERBEEK

Verkocht

Royale villa in jaren ’20 stijl | Oosterbeek

- NU IN STILLE VERKOOP -

Een villa met de uitstraling van oude architectuur, voorzien van de modernste faciliteiten en high-end materialen. Deze villa (bouwjaar 2006) is omgeven door een parkachtige tuin. Dit zorgt voor een heerlijk buitengevoel en biedt volledige privacy.
Alle benodigde voorzieningen,  waaronder scholen, winkels en sportvoorzieningen, liggen binnen handbereik. Het centrum van Arnhem met gezellige winkels, goede restaurants en een uitgebreid cultureel aanbod, is binnen 10 minuten te bereiken. Binnnen enkele minuten zit u op de A12 en de A50 of het treinstation van Oosterbeek en Arnhem.

404

Wonen

1.777

Perceel

1.975.000K.K.

Prijs

ROYALE VILLA IN JAREN ’20 STIJL | OOSTERBEEK

ROYALE VILLA IN JAREN ’20 STIJL | OOSTERBEEK

Meer zien?

Deze sfeervolle villa staat in stille verkoop bij Qualis. Wilt u meer van de woning bekijken? Maak dan snel een account aan met zoekprofiel, gericht op regio Arnhem.

Maak een account

Deze villa wordt aangeboden door Qualis-makelaar

Spitman Makelaars

Ben Spitman
Uw qualis-makelaar
Ben Spitman
Spitman Makelaars, Arnhem
Sonsbeekweg 12,
6814 BA Arnhem
026-445 25 00
Contact formulier

Stil verkopen via 50 makelaars

In alle rust en met behoud van enige privacy uw woning verkopen? Tegen uw eigen voorwaarden. Dat lukt als u Qualis inschakelt voor uw stille verkoop. Want dan kiest u voor de kracht van het actieve Qualis-netwerk.

Samen staan we doorlopend in contact met potentiële kopers én verkopers die zich oriënteren binnen het hogere segment. Qualis brengt vraag en aanbod discreet bij elkaar.

Stille verkoop van Qualis kent diverse voordelen. Niet gek dus dat we een toename zien in populariteit. Heeft u interesse in de stille verkoop van uw woning? Vul onderstaand formulier in, dan zorgen wij ervoor dat de Qualis-makelaar contact met u opneemt om samen vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Bedankt voor uw aanvraag.

Bekijk als eerste ons nieuwste woningaanbod, ook in stille verkoop!
Maak nu een account aan

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Gegevens
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms