visual

Huis verkopen in Wassenaar?

Neem vrijblijvend contact op

Qualis makelaars in de omgeving

Evelyn Geest
Uw qualis-makelaar
Evelyn Geest
Spirit Vastgoed, Leidschendam
Parnashofweg 41,
2265 CP Leidschendam
070-320 66 60
Frits Wilbrink
Uw qualis-makelaar
Frits Wilbrink
Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars, Lisse
Heereweg 231,
2161 BG Lisse
0252-419 049

Hoe doet Qualis de verkoop
voor het hogere segment

1. Advies gesprek
2. Waarde- en aanbodanalyse
3. Indicatieve waardebepaling
4. Bespreking marketingstrategie
5. Keuze stille / actieve verkoop
6. Verwachte verkooplooptijd

Qualis, makelaars met meerwaarde

In Wassenaar en omgeving vindt u veel woningen in het hogere prijssegment. Voor het aan- en verkoopproces van deze woningen gelden andere regels dan bij een gemiddelde tussenwoning. 

Specialist in uw regio
Qualis-makelaars begrijpen en kennen de bovenkant van de woningmarkt in Wassenaar als geen ander. U kunt rekenen op specifieke kennis en advies ‘op niveau’. Ook op financieel, juridisch of fiscaal vlak.

Enorm netwerk is van essentieel belang
Bij de verkoop van huizen in het hogere segment zijn funda en een bord in de tuin vaak niet afdoende. Daar is meer voor nodig.

Met onze marktkennis en ervaring, gecombineerd met het landelijke netwerk van 50 samenwerkende Qualis-makelaars is er toegang tot vijftig databases met zoekopdrachten. Informatie en marktontwikkelingen worden snel uitgewisseld, zo weten we wat er vandaag speelt.

Bereik uw groep van potentiële kopers!
De combinatie van lokaal specialisme, landelijk en zelfs internationaal bereik is een absolute meerwaarde in dit segment. Kiest u voor Qualis, dan profiteert u ook van de unieke en zeer krachtige marketingcampagnes waarmee relevante en potentiële woningzoekers gevonden en bereikt worden. Daar zijn ook veel mensen bij die nog niet weten dat ze willen verhuizen.

Waar zit uw koper?
De marketingtechnieken voor uw woning lopen uiteen van landelijke radiocommercials tot advertenties in dagbladen. Van slimme Google Ads campagnes tot InStream campagnes op YouTube. En van het Qualis Magazine dat bij maar liefst 24.000 adressen van huizen in het hogere segment op de mat komt, tot plaatsing van uw huis op meer dan 120 internationale woningsites.

Gegarandeerde privacy
Voor mensen die in alle rust en met volledige privacy hun huis willen verkopen, is Qualis Stille Verkoop een goede keuze. Gewilde woningen worden namelijk steeds vaker zonder ruchtbaarheid verkocht. We staan in nauw contact met potentiële kopers die zich oriënteren binnen het hogere segment. Breng nu uw woning discreet bij hen op het netvlies.

Waarom de Qualis-makelaar?

  • Lokaal specialisme met landelijk én internationaal bereik
  • Doeltreffende marketingstrategie
  • Specialisten in het hogere segment
  • Groot zoekersbestand
  • Wereldwijde aandacht voor uw woning
  • Stille verkoop als mogelijke verkoopstrategie

Wilt u uw kansen vergroten op een snellere verkoop tegen een optimale prijs?

Neem vrijblijvend contact op met de Qualis-makelaars voor Wassenaar.

Bekijk als eerste ons nieuwste woningaanbod, ook in stille verkoop!
Maak nu een account aan

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Gegevens (verplicht)
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
woning verkopen in Wassenaar

Bijzondere plaats

Wassenaar is een plaats die tot de verbeelding spreekt en behoort steevast tot de 5 rijkste plaatsen van Nederland. De plaats onderscheidt zich van andere gemeenten met een aantal opmerkelijke zaken waardoor het een grote aantrekkingskracht heeft op mensen die bijzonder willen wonen.


Internationaal karakter

Gelegen naast Den Haag, waar talloze ambassades zijn gevestigd en veel expats wonen, heeft Wassenaar een uniek internationaal profiel. Veel scholen bieden tweetalig onderwijs aan en in het sfeervolle oude dorpscentrum zijn er talloze winkels te vinden met internationale allure.


Ligging

Naast het feit dat Wassenaar een badplaats is met mooie stranden, gezellige strandpaviljoens en een uitgestrekt duingebied, kenmerkt het zich ook door weelderige en statige lanen met elegante villa's en landhuizen. Bovendien draagt het nabijgelegen 'Huis ten Bosch bij aan de grandeur van deze plek.

Deze buitengewone aspecten maken Wassenaar tot een unieke bestemming. Het is een plaats waar men kan genieten van luxe woningen, een kosmopolitische sfeer en prachtige natuur.

Account aanmaken
Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland. Account aanmaken