visual

Huis verkopen in Wassenaar?

Neem vrijblijvend contact op

Qualis makelaars in de omgeving

Evelyn Geest
Uw qualis-makelaar
Evelyn Geest
Spirit Vastgoed, Leidschendam
Parnashofweg 41,
2265 CP Leidschendam
070-320 66 60
Frits Wilbrink
Uw qualis-makelaar
Frits Wilbrink
Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars, Lisse
Heereweg 231,
2161 BG Lisse
0252-419 049

Hoe doet Qualis de verkoop
voor het hogere segment

1. Advies gesprek
2. Waarde- en aanbodanalyse
3. Indicatieve waardebepaling
4. Bespreking marketingstrategie
5. Keuze stille of actieve verkoop
6. Verwachte verkooplooptijd

Qualis, makelaars voor het hogere segment

In Wassenaar en omgeving vindt u veel woningen in het hogere prijssegment. Voor het aan- en verkoopproces van deze woningen gelden andere regels dan bij een doorzonwoning. 

De Qualis-makelaars begrijpen en kennen de bovenkant van de woningmarkt in Wassenaar als geen ander. Zij weten wat daar bij komt kijken. Ook op financieel, juridisch of fiscaal vlak.
Bij de verkoop van huizen in het hogere segment zijn Funda en een bord in de tuin vaak niet afdoende. Daar is meer voor nodig.
Met onze marktkennis en ervaring, gecombineerd met het landelijke netwerk van zo'n vijftig samenwerkende Qualis-makelaars is er toegang tot vijftig databases met zoekopdrachten. Informatie en marktontwikkelingen worden snel uitgewisseld, zo weten we wat er vandaag speelt.

Maar alleen de combinatie van lokaal specialisme en landelijk bereik is niet voldoende. De Qualis-makelaars voor Wassenaar profiteren van de unieke en zeer krachtige Qualis marketingcampagnes die gevoerd worden om relevante en potentiële woningzoekers te vinden en te bereiken. Daar zijn ook veel mensen bij die nog niet weten dat ze willen verhuizen. 

Onze marketingtechnieken lopen uiteen van landelijke radiocommercials tot advertenties in dagbladen. Van slimme Google Adwords campagnes tot InStream campagnes op Youtube. En van Qualis Magazine dat bij 24.000 adressen van huizen in het hogere segment 4 x per jaar op de mat komt tot plaatsing van uw huis op internationale woningsites, met miljoenen bezoekers per jaar.

Voor mensen die in alle rust en met volledige privacy hun huis willen verkopen is Qualis Stille verkoop een goede keuze. We staan in contact met verkopers maar ook met potentiële kopers die zich oriënteren binnen het hogere segment. Qualis-makelaars brengen vraag en aanbod discreet bij elkaar.

Waarom de Qualis-makelaar?

  • Lokaal specialisme in combinatie met landelijk en internationaal netwerk
  • Doeltreffende marketingstrategie
  • Specialisten in het midden en hogere segment
  • Groot zoekersbestand
  • Wereldwijde aandacht voor uw woning
  • Stille verkoop als mogelijke verkooptactiek

Wilt u uw kansen vergroten op een snellere verkoop tegen een optimale prijs?

Neem vrijblijvend contact op met de Qualis-makelaars voor Wassenaar.

Bekijk als eerste ons nieuwste woningaanbod, ook in stille verkoop!
Maak nu een account aan

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Gegevens (verplicht)
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
woning verkopen in Wassenaar

Bijzondere plaats

Wassenaar is een plaats die tot de verbeelding spreekt. Het behoort steevast tot de 5 rijkste plaatsen van Nederland en onderscheid zich van andere gemeenten met een aantal opmerkelijke zaken waardoor het een grote aantrekkingskracht heeft op mensen die bijzonder willen wonen.

Internationaal karakter

Het grenst aan Den Haag waar veel ambassades gevestigd zijn en er wonen veel ex-pats, waardoor Wassenaar een uniek internationaal profiel heeft. Veel scholen geven tweetalig les en zijn er in het gezellige oude dorp veel winkels te vinden met internationale allure.

Ligging

Daarnaast is Wassenaar behalve een echte badplaats, met stranden, hippe strandpaviljoens en uitgestrekte duingebied ook een plaats met veel lommerrijke en statige lanen met chique villa’s en landhuizen. Ook het feit dat ‘Huis ten Bosch’ tegen Wassenaar aan ligt en het altijd nauwe banden heeft met het Koninklijk Huis geeft het veel aanzien.

Account aanmaken
Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland. Account aanmaken