Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-1
Wassenaar

Bremhorstlaan 22

€ 4.200.000 k.k.
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-0
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-1
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-2
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-3
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-4
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-5
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-6
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-7
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-8
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-9
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-10
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-11
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-12
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-13
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-14
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-15
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-16
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-17
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-18
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-19
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-20
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-21
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-22
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-23
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-24
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-25
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-26
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-27
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-28
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-29
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-30
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-31
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-32
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-33
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-34
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-35
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-36
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-37
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-38
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-39
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-40
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-41
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-42
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-43
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-44
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-45
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-46
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-47
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-48
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-2
Bremhorstlaan 22, Wassenaar foto-3
+49
Perceeloppervlakte
2.148 m²
Woonoppervlakte
622 m²
Inhoud
2.410 m³

Omschrijving

EEN OASE VAN RUST, RUIMTE, GROEN EN PRIVACY OP EEN GEWILDE LOCATIE (english translation below).

Deze, vanaf de straat bescheiden ogende, vrijstaande villa heeft maar liefst 622 m2 woonoppervlak en een dubbele vrijstaande garage. Het verrassend grote formaat en de indeling in combinatie met de grote tuin (2148 m2) en de ligging maken het een geweldig familiehuis. Kenmerkend zijn de karakteristieke jaren ’30 elementen als brede overstekken, dakkapellen, erkers, een opvallende daklijn en hoge bouwkwaliteit. U ervaart hier een uitzonderlijk gevoel van rust en privacy.

De Bremhorstlaan is een van de mooie en gewilde lanen in de kindvriendelijke Bloemcampbuurt in Wassenaar-Zuid. Aan deze rustige, lommerrijke weg liggen veel prachtige huizen en villa’s. De ligging is ideaal op loopafstand van de Bloemcampschool en landgoed de Wittenburg, Het is een heerlijke plek vlak bij diverse sportverenigingen, openbaar vervoer, American school, Rijnlands lyceum, het strand van Wassenaar en op maar 20 autominuten van Schiphol, 30 autominuten van Amsterdam en 15 autominuten van centrum Den Haag. Benoordenhout (met diverse scholen) bevindt zich op nog geen 15 minuten fietsafstand.

SOMS VINDT U EEN PAREL OP EEN ONVERWACHT MOMENT.

Via de overdekte entree komt u de woning binnen in het portaal met meterkast. Het portaal gaat over in de royale hal. Hier treft u het imposante trappenhuis en de garderobe. Op de vloer een stijlvolle, eiken visgraat parketvloer die doorloopt in de living en de eetkamer. Vanuit de hal heeft u toegang tot de living, de family room en het royale toilet. Vanuit de eetkamer en de family room bereikt u de woonkeuken. De woonkeuken gaat over in de bijkeuken.

De living (circa 60 m2) wordt gekenmerkt door openslaande deuren naar de hal, een hoog plafond, een comfortabele breedte en veel ramen. U vindt er veel sfeer. Mooi zijn de royale halfronde erker en de klassieke schouw openhaard. Het uitzicht op tuin zorgt voor een echt wow-effect.

De eetkamer (circa 29 m2) wordt gescheiden van de woonkamer door een schuifdeurseparatie. Ook deze kamer heeft een mooie erker. Het is een fantastische ruimte voor het organiseren van stijlvolle diners.

Vanuit de eetkamer bereikt u de keuken met serre. Deze zonnige woonkeuken (circa 39 m2) is royaal en onder meer voorzien van veel op maat gemaakte kasten met een natuurstenen aanrechtblad, een originele AGA, een Amerikaanse koelkast, een vaatwasser, een Quooker en veel bergruimte. Een spoeleiland met eetbar zorgt voor gezelligheid en gemak. In combinatie met de royale eethoek vormt deze ruimte een hele comfortabele woonkeuken. Vanuit de keuken kunt u naar de tuin, de family room en de bijkeuken.

In de bijkeuken vindt u bergruimte, een wastafel en de aansluitingen voor de wasmachine en de droger. Handig is de shoot waardoor de was van boven naar beneden kan glijden. Een praktische ruimte met toegang tot de achtertuin.

De family room (circa 65 m2) is een geweldige, multifunctionele plek voor kinderen, feesten en partijen. Het heeft toegang tot de achtertuin en is heerlijk licht door de grote raampartijen. Onder de vloer bevindt zich een binnenzwembad (thans niet meer in gebruik, maar eenvoudig weer operationeel te krijgen).

EEN BETER FAMILIEHUIS KUNT U ZICH NIET WENSEN.

De royale overloop op de eerste verdieping bereikt u via de imposante bordestrap in de hal. Ook hier een mooie, eiken visgraat parketvloer. Op deze verdieping vindt u 5 slaapkamers (waarvan één momenteel in gebruik als kleedkamer en één als werkkamer), 2 badkamers en een vaste (linnen)kast.

De master suite is riant: De slaapkamer (circa 39 m2) heeft een groot aantal vaste kasten. De en-suite badkamer (18 m2) beschikt over een extra breed ligbad, een inloopdouche, een dubbel wastafelmeubel en een separate toiletruimte. Prettig is de vloerverwarming. Deze badkamer gaat over in een heerlijke kleedkamer (circa 19 m2) met veel vaste kasten.

De overige 3 slaapkamers zijn ook ruim (respectievelijk circa 24 en 20 m2). De grootste slaapkamer, thans in gebruik als kantoor, heeft veel vaste (boeken)kasten, openslaande deuren naar een eigen balkon en toegang tot een gedeeld balkon.

De 2e badkamer heeft een inloopdouche, een dubbele wastafel en een hangend toilet. Aangenaam is de daglichttoetreding.

HIER KUNT U OPTIMAAL WONEN EN LEVEN.

Via de vaste trap bereikt u de overloop op de tweede verdieping. Op deze etage treft u 3 slaapkamers, een badkamer en een royale bergruimte.

De 3 slaapkamers hebben een uitstekend formaat (respectievelijk 23 m2, 17 m2 en 22 m2). Ze zijn voorzien van dakkapellen en vaste kasten. Eén van de slaapkamers is –na plaatsing van een pantry – uitstekend geschikt als studio voor bijvoorbeeld een au pair.

De derde badkamer heeft een inloopdouche, een dubbele wastafel, een hangtoilet en een designradiator.

In het souterrain bevinden zich de wijnkelder, de fitnessruimte met sauna annex badkamer (met douche, wastafel en toilet) en de berging/stookruimte

Naast de villa vindt u een bijgebouw met een dubbele garage met elektrisch bedienbare toegangsdeuren, een fietsenberging en een opslagruimte.

MET VRIENDEN EN FAMILIE GENIETEN VAN HET BUITEN-ZIJN.

De rondom gelegen tuin is recentelijk opnieuw aangelegd en werkelijk een plaatje! De bosrijke omgeving en hoge hagen zorgen voor veel privacy. De borders staan vol met weelderige beplanting, terwijl stijlvolle klinkerpaden structuur geven. Er zijn verschillende terrassen rondom de villa zodat u de gehele dag van de zon kunt genieten. Onder de in de tuin geplaatste overkapping is het heerlijk toeven. De beregeningsinstallatie met eigen bron en automatische pomp maakt het onderhoud eenvoudig. Voor uw hond is er een grote kennel. In de schuur kunt u uw tuinspullen kwijt. De achtertuin heeft een toegangspoort aan de Teylingerhorstlaan.

Wat kunt u verder nog verwachten?
- Geheel voorzien van dubbel glas;
- Hoge plafonds, ook op de 1e en 2e verdieping;
- Stofzuigsysteem op begane grond en 1e verdieping;
- Ruim souterrain met onder andere wijnkelder (stahoogte, droog);
- Uitgebreide elektrische installatie met oplaadpunt Tesla;
- HR CV combi-ketel uit 2015;
- Energielabel D;
- Alarmsysteem;
- Voor meer informatie en foto's, zie onze website

Kortom: Een familiehuis dat wordt gekenmerkt door ingetogenheid, bescheidenheid, ruimte en luxe.


AN OASIS OF PEACE, QUIET, GREENERY AND PRIVACY IN A DESIRABLE LOCATION.

This detached villa, which looks modest from the street, has no less than 622 square metres of living space and a detached double garage. Its surprisingly large size and layout, combined with the large garden (2,148 m2) and location, make it a wonderful family home. The property features distinctive 1930s elements, such as wide overhangs, dormers, bay windows, a striking roofline and top construction quality. You will enjoy an exceptional sense of tranquillity and privacy here.

Bremhorstlaan is one of the most scenic and sought-after avenues in the family-friendly Bloemcampbuurt in Wassenaar-Zuid. Many gorgeous houses and villas are located on this quiet, leafy street. The location is just a short walk from Bloemcampschool and the Wittenburg estate. It is a lovely spot within easy reach of various sports clubs, public transport, the American school, Rijnlands lyceum, Wassenaar beach and only 20 minutes by car from Schiphol Airport, 30 minutes from Amsterdam and 15 minutes from The Hague city centre. Benoordenhout (with several schools) can be found at less than 15 minutes' cycling distance.

OCCASIONALLY, YOU COME ACROSS A GEM AT AN UNEXPECTED MOMENT.

Through the covered entrance, you enter the house into the portal with meter cupboard. The portal flows into the generous hallway. Here, you will find the impressive staircase and cloakroom. On the floor, a stylish, oak herringbone parquet floor that continues into the living room and dining room. From the hallway, you can access the living room, family room and spacious toilet. From the dining room and family room, you can reach the kitchen diner. The kitchen diner merges into the pantry.

The living room (about 60 m2) is characterised by French doors to the hallway, a high ceiling, a comfortable width and plenty of windows. It exudes a lot of atmosphere. The generous semi-circular bay window and the classic fireplace hearth are striking. The view of the garden here has a real wow-factor.

The dining room (about 29 m2) is separated from the living room by a sliding door. This room also has a lovely bay window. A great space for hosting classy dinner parties.

From the dining room, you can reach the kitchen with conservatory. This sunny living kitchen (about 39 m2) is generous and includes many custom-made cupboards with a natural stone worktop, an original AGA, an American fridge, a dishwasher, a Quooker and ample storage space. A sink island with breakfast bar offers cosiness and convenience. Combined with the generous dining area, this space forms a very comfortable living kitchen. From the kitchen, you can access the garden, the family room and the pantry.

The pantry offers storage space, a sink and connections for the washing machine and dryer. Conveniently, the shoot allows the laundry to slide down. A practical space with access to the back garden.

The family room (around 65 m2) is a great, multifunctional place for children, parties and celebrations. It has access to the back garden and, with its large windows, is wonderfully bright. An indoor pool is located below the floor (it is currently no longer in use, but is easy to get operational again).

YOU COULDN'T WISH FOR A BETTER FAMILY HOME.

The generous landing on the first floor can be reached via the impressive spiral staircase in the hallway. Again, featuring a beautiful, oak herringbone parquet floor. On this floor, you will find 5 bedrooms (one currently used as a dressing room and one as a study), 2 bathrooms and a fixed (linen) closet.

The master suite is spacious: the bedroom (about 39 m2) has multiple fixed closets. The ensuite bathroom (18 m2) features an extra-wide bathtub, a walk-in shower, a double sink unit and a separate toilet. Another very pleasant feature is the underfloor heating. This bathroom flows into a lovely dressing room (about 19 m2) with plenty of fixed closets.

The remaining 3 bedrooms are equally spacious (around 24 and 20 m2 respectively). The largest bedroom, currently used as an office, has plenty of fixed (book) cupboards, French doors to a private balcony and access to a shared balcony.

The 2nd bathroom features a walk-in shower, a double sink and a hanging toilet. The natural light is wonderful.

LIVING AT ITS BEST.

The fixed staircase takes you to the landing on the second floor. This floor has 3 bedrooms, a bathroom and a generous storage space.

All 3 bedrooms have an excellent size (23 m2, 17 m2 and 22 m2 respectively). They are equipped with dormers and fixed closets. One of the bedrooms, which has been fitted with a pantry, is perfectly suitable as a studio for an au pair, for example.

The third bathroom has a walk-in shower, a double sink, a hanging toilet and a designer radiator.

The basement accommodates the wine cellar, gym with sauna annex bathroom (with shower, washbasin and toilet) and storage/boiler room.

Next to the villa, you will find an outbuilding with a double garage, featuring electrically-operated entrance doors, a bicycle shed and a storage room.

ENJOYING THE OUTDOORS WITH FRIENDS AND FAMILY.

The surrounding garden has recently been remodelled and is truly a sight to behold! The wooded surroundings and tall hedges provide plenty of privacy. The borders are lushly planted, while stylish clinker paths provide structure. Several terraces surround the villa, allowing you to enjoy the sun all day long. The garden's canopy is a great place to relax. The sprinkler system with its own well and automatic pump makes maintenance easy. A large kennel is available for your dog. You can store your garden equipment in the shed. The back garden has a gate to Teylingerhorstlaan.

What else does this property have to offer?
- Completely double-glazed;
- High ceilings, also on the 1st and 2nd floor;
- Vacuum system on the ground floor and 1st floor;
- Spacious basement including wine cellar (standing height, dry);
- Extensive electrical installation with Tesla charging station;
- HR central heating combi boiler from 2018;
- Energy label D;
- Alarm system.

In short: This family home embodies modesty, space and luxury.
Meer lezen
Minder lezen
Evelyn Geest
Uw qualis-makelaar
Evelyn Geest
Spirit Vastgoed
Parnashofweg 41
2265 CP Leidschendam
070-320 66 60
Contact met de makelaar Plan een bezichtiging

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 4.200.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Objectcode
12788

Bouw

Type
Villa, Vrijstaande woning
Bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1937
Onderhoud
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend
Bijzonderheden
Beschermd stads- of dorpgezicht

Oppervlakten en inhoud

Wonen
622 m²
Perceel
2.148 m²
Overig
5 m²
Inhoud
2.410 m³

Indeling

Kamers
12
Slaapkamers
8
Badkamers
4
Verdiepingen
4

Energie

Energielabel
D
Isolatie
Dakisolatie, Dubbel glas
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel, Open haard
Ketel
Combi ketel (2015, Combi-ketel, Eigendom)

Buitenruimte

Balkon
Ja
Tuin
Tuin rondom
Schuur
Vrijstaand steen
Faciliteiten schuur
Voorzien van elektra

Garage

Soort garage
Vrijstaand steen
Capaciteit
2
Afmetingen
29 m², 530×550
Voorzieningen
Met elektrische deur, Voorzien van elektra

Objectkenmerken

• Alarminstallatie
• Buitenzonwering
• Natuurlijke ventilatie
• Rookkanaal
• Sauna
• TV-Kabel

Locatie

Bremhorstlaan 22, 2244 ES Wassenaar

• Aan rustige weg
• Beschutte ligging
• In bosrijke omgeving
• residential

Meer lezen
Minder lezen

Locatie

Street view
Map view
10 min
20 min
30 min
Reistijd
Voorzieningen

Bereken je reistijd

Kies je vervoer
Maximale reistijd
10 min.
20 min.
30 min.
Reis moment
Daluren
Piekuren
Toon resultaten

Voorzieningen

Geef hieronder aan welke voorzieningen u op de kaart wilt tonen.

Kies voorzieningen
School
Dokter
Apotheek
Restaurant
Sportschool
OV
Supermarkt
Ziekenhuis
Kerk
Tandarts
Bioscoop
Kapper
Toon resultaten

Ik heb interesse in
Bremhorstlaan 22

Wilt u een bezichtiging inplannen of heeft u een vraag?
Neem via onderstaand formulier direct contact op met de Qualis-makelaar.

Bedankt voor uw aanvraag.

Bekijk als eerste ons nieuwste woningaanbod, ook in stille verkoop!
Maak nu een account aan

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Gegevens
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Evelyn Geest
Uw qualis-makelaar
Evelyn Geest
Spirit Vastgoed
Parnashofweg 41
2265 CP Leidschendam
070-320 66 60

Spirit Vastgoed
Account aanmaken
Bekijk stil aanbod

Maak een Qualis account aan en bekijk het grootste 'geheime aanbod' van Nederland.

Account aanmaken
Magazine
Bekijk de laatste interieur-
& lifestyle trends!

Qualis e-Magazine