Groteweg 48, Wapenveld foto-1
Wapenveld

Groteweg 48

€ 825.000 k.k.
Verkocht
Groteweg 48, Wapenveld foto-0
Groteweg 48, Wapenveld foto-1
Groteweg 48, Wapenveld foto-2
Groteweg 48, Wapenveld foto-3
Groteweg 48, Wapenveld foto-4
Groteweg 48, Wapenveld foto-5
Groteweg 48, Wapenveld foto-6
Groteweg 48, Wapenveld foto-7
Groteweg 48, Wapenveld foto-8
Groteweg 48, Wapenveld foto-9
Groteweg 48, Wapenveld foto-10
Groteweg 48, Wapenveld foto-11
Groteweg 48, Wapenveld foto-12
Groteweg 48, Wapenveld foto-13
Groteweg 48, Wapenveld foto-14
Groteweg 48, Wapenveld foto-15
Groteweg 48, Wapenveld foto-16
Groteweg 48, Wapenveld foto-17
Groteweg 48, Wapenveld foto-18
Groteweg 48, Wapenveld foto-19
Groteweg 48, Wapenveld foto-20
Groteweg 48, Wapenveld foto-21
Groteweg 48, Wapenveld foto-22
Groteweg 48, Wapenveld foto-23
Groteweg 48, Wapenveld foto-24
Groteweg 48, Wapenveld foto-25
Groteweg 48, Wapenveld foto-26
Groteweg 48, Wapenveld foto-27
Groteweg 48, Wapenveld foto-28
Groteweg 48, Wapenveld foto-29
Groteweg 48, Wapenveld foto-30
Groteweg 48, Wapenveld foto-31
Groteweg 48, Wapenveld foto-32
Groteweg 48, Wapenveld foto-33
Groteweg 48, Wapenveld foto-34
Groteweg 48, Wapenveld foto-35
Groteweg 48, Wapenveld foto-36
Groteweg 48, Wapenveld foto-37
Groteweg 48, Wapenveld foto-38
Verkocht
Groteweg 48, Wapenveld foto-2
Groteweg 48, Wapenveld foto-3
+39
Perceeloppervlakte
1.855 m²
Woonoppervlakte
250 m²
Inhoud
912 m³
Groteweg 48 is succesvol verkocht door Schieven Keizer

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Een villa als geen ander! Eigenhandig gebouwd met oog voor luxe, gebruiksvriendelijk comfort, duurzaamheid en dat alles in de stijl en allure die doet denken aan een modern Italiaans landhuis. In plaats van Toscane bevinden we ons aan de bosrand van Wapenveld nabij de kernen van historisch Hattem en Hanzestad Zwolle. Welkom aan de Groteweg 48. Een gezinsvilla die u moet beleven.

De Groteweg vormt de scheiding tussen uitgestrekte Veluwse bossen en het vlakke land van de IJsselvalei. Op een kavel van 1.855 m2 is vakkundig een echte gezinsvilla gebouwd. Rondom geïsoleerd, triple glas, vloerverwarming, warmtepomp, warmte terugwin installatie. Technisch geheel van deze tijd! Zoals de presentatie laat zien zal het u aan luxe en comfort in de woning aan niks ontbreken. Echter, de kavel dient nog nader ingericht en aangekleed te worden, waarbij ook een bijgebouw e/o garage niet zou misstaan. Tijd om naar binnen te gaan.

Een royale entree vormt een prettig binnenkomen. Deze hal vormt het hart van de villa. De gladde wandafwerking en de stalen trap zijn bepalend voor sfeer en ruimte. Links vinden we bijkeuken-/ binnen berging en rechts lopen we langs de master bedroom. Hier komen we straks op terug. De living en woonkeuken vinden we aan de tuinkant van de woning. Het prettige van deze gecombineerde ruimte is dat het buitengewoon sfeervol, warm en intiem aanvoelt ondanks het feit dat het modern, strak en royaal is opgezet en ingericht. De royale raampartijen rondom zorgen, zonder in te leveren op privacy, voor een prettig zicht op de veranda en de tuin. De leefkeuken in zwarte kleurstelling is uiteraard voorzien van de gebruikelijke gemakken en de zitkamer met stijlvolle haard vormt een fijne plek voor de avond. We lopen verder.

Terug in de hal vinden we het moderne toilet en de technische ruimte. Zoals gezegd is de villa duurzaam gebouwd. Hier vinden we dan ook de warmtepomp, boiler en vloerverwarming. Terug naar de master bedroom. Deze is gesitueerd op de begane grond nabij de entree. Niet alleen levensloopbestendig, maar ook een fijne luxe ruimte om u in terug te trekken met enige afstand van de kinderen of uw gasten. Deze 'afdeling' is naast de slaapgelegenheid voorzien van een kleedhoek en badkamer en suite.

We lopen via de stalen trap naar boven. De overloop is centraal gesitueerd, voorzien van unieke sterrenhemel en omsloten door een stalen balustrade. Op de vier hoeken van de woning vinden we gelijkwaardige slaapkamers. Allen van een prettig royaal formaat. Tussen de kamers in ligt de gastenbadkamer met douche nis, wastafelmeubel en ligbad. Het toilet op de etage is separaat. De etage is qua vloeroppervlak gelijk aan de begane grond. Praktisch, royaal en altijd ruimte over voor bijvoorbeeld bergen e/o een werk nis.

En dan nog even over buiten. Zoals eerder benoemd dient de kavel nog ingericht te worden. Direct aan het huis is een veranda gebouwd voor de zomeravond. Desgewenst denken we graag mee in een tuinplan en het bijgebouw. Een bijzonder detail is wel het elektrische toegangshek. Ooit stond dit hek bij dierenpark Emmen. Wat ons betreft een leuk detail in het verhaal van de Groteweg 48. Wij nodigen u van harte uit om uw eigen hoofdstuk hier aan toe te voegen en het script samen te schrijven tijdens een bezichtiging.
Meer lezen
Minder lezen
Richard Nijhof
Uw qualis-makelaar
Richard Nijhof
Schieven Keizer
De Lindehove 9
8161 EA Epe
0578-612630
Contact met de makelaar
Groteweg 48, Wapenveld foto-1
Groteweg 48 is succesvol verkocht door Schieven Keizer

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken