Polweg 6, Epe foto-1
Epe

Polweg 6

€ 650.000 k.k.
Verkocht
Polweg 6, Epe foto-0
Polweg 6, Epe foto-1
Polweg 6, Epe foto-2
Polweg 6, Epe foto-3
Polweg 6, Epe foto-4
Polweg 6, Epe foto-5
Polweg 6, Epe foto-6
Polweg 6, Epe foto-7
Polweg 6, Epe foto-8
Polweg 6, Epe foto-9
Polweg 6, Epe foto-10
Polweg 6, Epe foto-11
Polweg 6, Epe foto-12
Polweg 6, Epe foto-13
Polweg 6, Epe foto-14
Polweg 6, Epe foto-15
Polweg 6, Epe foto-16
Polweg 6, Epe foto-17
Polweg 6, Epe foto-18
Polweg 6, Epe foto-19
Polweg 6, Epe foto-20
Polweg 6, Epe foto-21
Polweg 6, Epe foto-22
Polweg 6, Epe foto-23
Polweg 6, Epe foto-24
Polweg 6, Epe foto-25
Polweg 6, Epe foto-26
Polweg 6, Epe foto-27
Polweg 6, Epe foto-28
Polweg 6, Epe foto-29
Polweg 6, Epe foto-30
Polweg 6, Epe foto-31
Polweg 6, Epe foto-32
Polweg 6, Epe foto-33
Polweg 6, Epe foto-34
Polweg 6, Epe foto-35
Polweg 6, Epe foto-36
Polweg 6, Epe foto-37
Polweg 6, Epe foto-38
Polweg 6, Epe foto-39
Verkocht
Polweg 6, Epe foto-2
Polweg 6, Epe foto-3
+40
Perceeloppervlakte
570 m²
Woonoppervlakte
175 m²
Inhoud
643 m³
Polweg 6 is succesvol verkocht door Schieven Keizer

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Tegen het gezellige centrum van Epe aan ligt het monumentale Beekpark, vooral bekend om haar eendenvijver. Wanneer je over de fraai omzoomde laan, die de rondweg door het dorp vormt rijdt, tref je aan de linkerzijde dit park. Nét voordat je bij dit park bent tref je ook aan de linkerzijde een statige rietgedekte twee-onder-één-kapper die schitterend past in de sfeer van de omgeving. Dit sfeervolle huis staat aan de Polweg 6. De voorgevel is aan de Lohuizerweg gelegen en de ingang en tuin aan de Polweg.

De Polweg is een éénrichtingsweg tussen de Weemeweg en Lohuizerweg die binnen enkele loopminuten aansluit op alle voorzieningen van het dorp. De kerktoren is in zicht en de rust van het naastgelegen park zorgt ervoor dat dit een plek is die je wilt leren kennen.

De woning is traditioneel gebouwd in de jaren '30 en grotendeels in originele staat met onder andere de rieten deken met grote overstekken, spouwmuren, hoge plafonds, paneeldeuren, glas in lood-ramen, woonkamer en suite en een schitterende trap-partij in de hal. De inrichting en afwerking van het huis vragen er om dat deze sfeer gehandhaafd blijft. Ongetwijfeld ga je het huis aanpassen naar de wensen van comfort en luxe van de huidige tijd, maar de perfecte basis hiervoor is nog geheel aanwezig.

Aan het huis is een garage met zolder gebouwd en de tuin is in twee delen opgesplitst. De eerste tuin is een intieme patio die vanuit de woonkamer te bereiken is. De tweede, grotere tuin is gelegen op het zuidwesten en omcirkelt het huis aan de wegzijde. Het perceel is groot 570 m2.

Bij de voordeur kan je nog letterlijk aan de bel trekken. Dan kom je binnen in een ruime en hoge hal met de bordestrap naar de 1e verdieping.

Via deze hal kom je in de achterkamer met openslaande deuren naar de patiotuin. Via schuifdeuren wordt deze kamer verbonden met de gezellige voorkamer met erker en ook hier openslaande deuren naar een terras en tuin aan de wegzijde. In de hal is het toilet en de toegang tot de kelder en aansluitend de lichte keuken die ruim genoeg is om als woonkeuken te dienen. Via de bijkeuken kun je naar buiten om bij de aangebouwde stenen garage te komen.

Op de verdieping boven gekomen ervaar je ook weer ruimte en hoogte. Er zijn 2 royale slaapkamers en er is een grote, eenvoudige badkamer. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een balkon dat uitkijkt op de patiotuin, die gelegen is op het zuid-oosten.

De kap van het huis begint op de 2e verdieping, deze bereik je via een vaste trap waar de overloop de verbinding maakt naar 2 ruime slaapkamers. De derde, kleinere kamer kan gebruikt worden als werk-, of hobbyruimte.

Welkom voor woongeluk aan de Polweg 6!
Meer lezen
Minder lezen
Richard Nijhof
Uw qualis-makelaar
Richard Nijhof
Schieven Keizer
De Lindehove 9
8161 EA Epe
0578-612630
Contact met de makelaar
Polweg 6, Epe foto-1
Polweg 6 is succesvol verkocht door Schieven Keizer

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken