Heibloem 5, Nistelrode foto-1
Nistelrode

Heibloem 5

€ 875.000 k.k.
Verkocht
Heibloem 5, Nistelrode foto-0
Heibloem 5, Nistelrode foto-1
Heibloem 5, Nistelrode foto-2
Heibloem 5, Nistelrode foto-3
Heibloem 5, Nistelrode foto-4
Heibloem 5, Nistelrode foto-5
Heibloem 5, Nistelrode foto-6
Heibloem 5, Nistelrode foto-7
Heibloem 5, Nistelrode foto-8
Heibloem 5, Nistelrode foto-9
Heibloem 5, Nistelrode foto-10
Heibloem 5, Nistelrode foto-11
Heibloem 5, Nistelrode foto-12
Heibloem 5, Nistelrode foto-13
Heibloem 5, Nistelrode foto-14
Heibloem 5, Nistelrode foto-15
Heibloem 5, Nistelrode foto-16
Heibloem 5, Nistelrode foto-17
Heibloem 5, Nistelrode foto-18
Heibloem 5, Nistelrode foto-19
Heibloem 5, Nistelrode foto-20
Heibloem 5, Nistelrode foto-21
Heibloem 5, Nistelrode foto-22
Heibloem 5, Nistelrode foto-23
Heibloem 5, Nistelrode foto-24
Heibloem 5, Nistelrode foto-25
Heibloem 5, Nistelrode foto-26
Heibloem 5, Nistelrode foto-27
Heibloem 5, Nistelrode foto-28
Heibloem 5, Nistelrode foto-29
Heibloem 5, Nistelrode foto-30
Heibloem 5, Nistelrode foto-31
Heibloem 5, Nistelrode foto-32
Heibloem 5, Nistelrode foto-33
Heibloem 5, Nistelrode foto-34
Heibloem 5, Nistelrode foto-35
Heibloem 5, Nistelrode foto-36
Heibloem 5, Nistelrode foto-37
Heibloem 5, Nistelrode foto-38
Heibloem 5, Nistelrode foto-39
Heibloem 5, Nistelrode foto-40
Heibloem 5, Nistelrode foto-41
Heibloem 5, Nistelrode foto-42
Heibloem 5, Nistelrode foto-43
Heibloem 5, Nistelrode foto-44
Heibloem 5, Nistelrode foto-45
Heibloem 5, Nistelrode foto-46
Heibloem 5, Nistelrode foto-47
Heibloem 5, Nistelrode foto-48
Heibloem 5, Nistelrode foto-49
Heibloem 5, Nistelrode foto-50
Heibloem 5, Nistelrode foto-51
Heibloem 5, Nistelrode foto-52
Heibloem 5, Nistelrode foto-53
Heibloem 5, Nistelrode foto-54
Heibloem 5, Nistelrode foto-55
Heibloem 5, Nistelrode foto-56
Heibloem 5, Nistelrode foto-57
Heibloem 5, Nistelrode foto-58
Heibloem 5, Nistelrode foto-59
Heibloem 5, Nistelrode foto-60
Heibloem 5, Nistelrode foto-61
Heibloem 5, Nistelrode foto-62
Heibloem 5, Nistelrode foto-63
Heibloem 5, Nistelrode foto-64
Heibloem 5, Nistelrode foto-65
Heibloem 5, Nistelrode foto-66
Heibloem 5, Nistelrode foto-67
Heibloem 5, Nistelrode foto-68
Heibloem 5, Nistelrode foto-69
Heibloem 5, Nistelrode foto-70
Heibloem 5, Nistelrode foto-71
Heibloem 5, Nistelrode foto-72
Heibloem 5, Nistelrode foto-73
Heibloem 5, Nistelrode foto-74
Verkocht
Heibloem 5, Nistelrode foto-2
Heibloem 5, Nistelrode foto-3
+75
Perceeloppervlakte
6.215 m²
Woonoppervlakte
249 m²
Inhoud
928 m³
Heibloem 5 is succesvol verkocht door Van der Krabben Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Op weg naar deze vrijstaande woning raak je steeds meer onder de indruk van de landelijke ligging. De dorpswegen leiden je langs uitgestrekte weilanden en geven je daardoor meteen een sensatie van vrijheid. Dat gevoel wordt alleen maar sterker als je langs de werkelijk riante tuin richting het huis gaat. Rondom een grote vijver glooit het uitgestrekte gazon dat je een legio aan zon- en schaduwplekken biedt. En waar je echt in alle rust kunt genieten van je eigen buiten.

In die uitgestrekte tuin staat een groot bijgebouw dat op allerlei manieren gebruikt kan worden. Op de allereerste plaats is het natuurlijk een perfecte beschutte plaats voor parkeren, stallen, opbergen en opslag. Dat laatste zeker omdat je in het bijgebouw ook nog de beschikking hebt over een grote zolder. Maar met een multifunctionele bril op, zie je hier zeker ook prima opties voor het realiseren van hobbymatige of bedrijfsactiviteiten.

Die flexibele kansen komen zeker ook in het woonhuis terug. Naast de ruime woonkamer, grote leefkeuken, tuinkamer met flexibele glaswanden, vier slaapkamers en modern sanitair heb je hier nog veel extra kamers tot je beschikking. Zo is de voormalige inpandige garage omgevormd tot een chillruimte. En aansluitend aan de woonkamer heb je een extra kamer en mogelijkheid voor een en-suitebadkamer. Iets wat de woning meteen zeer levensloopbestendig maakt.

Overigens zou die en-suitebadkamer dan bestaan naast de twee badkamers die nu al beschikbaar zijn. Boven kun je de royale badkamer met ligbad en inloopdouche gebruiken. Beneden is een badkamer met inloopdouche. Deze woning is en wordt helemaal gevormd naar de hoge moderne standaarden.

Zoals aangegeven kun je de beschikbare riante ruimte binnen- en buitenshuis heel gemakkelijk naar eigen inzichten en ideeën vormen. Waarmee woning en perceel helemaal je prachtige eigen thuisbasis kunnen vormen. Op een schitterende locatie in het buitengebied van Nistelrode.

Toch woon je niet ver van alle voorzieningen. In vier minuten rijd je naar het dorpscentrum met school, supermarkten, speciaalzaken en een groot warenhuis. Iets verder door kom je bij de opritten van de A50 met directe routes naar Eindhoven en Nijmegen.

Pluspunten

+ Parkeren op de oprit aan de voorkant van de woning met plaats voor meerdere auto’s. Lange oprit aan de zijkant leidt naar het bijgebouw achter in de tuin. Dit bijgebouw biedt beschutte parkeerplaatsen. Het is toegankelijk via dubbele deuren aan twee zijden en loopdeuren.

+ Voordeur komt uit in hal met trap naar de eerste verdieping. In deze sfeervolle hal ligt een authentiek ogende tegelvloer. Ook een tweede voordeur aan de voorzijde komt uit in een hal. Deze hal met moderne plavuizenvloer heeft ruime afmetingen en krijgt veel licht door grote ramen.

+ De woonkamer is royaal van opzet. Via grote ramen komt het daglicht ruimschoots naar binnen. Bovendien is er een fraai en vrij uitzicht in de eigen tuin. Openslaande tuindeuren geven een directe doorgang naar de tuin.

+ De leefkeuken biedt plaats aan een grote eettafel of het plaatsen van een kookeiland. Tegen de wand staat een keukenblok dat is voorzien van de nodige inbouwapparatuur, Openslaande tuindeuren zorgen ook hier voor een fijne verbinding met de tuin.

+ Extra kamer is via schuifdeuren toegankelijk vanuit de leefkeuken en de woonkamer. Dit vertrek is momenteel in gebruik als speelkamer. Daarvoor had het een functie als slaapkamer op de begane grond. Naast deze extra kamer is er de mogelijkheid voor het realiseren van een en-suitebadkamer. Iets wat de woning levensloopbestendig maakt.

+ Deze ruimte geeft een perfecte mogelijkheid om een extra eetkamer te creëren (zie impressie).

+ De voormalige garage naast de hal bij de tweede voordeur is omgevormd tot een ruime chillkamer. Andere multifunctionele toepassingen zijn natuurlijk ook denkbaar. Zoals het inrichten van een kantoor, hobby- of sportruimte.

+ Achter in de hal bij de tweede voordeur wordt op dit moment een badkamer met inloopdouche gerealiseerd. In deze hal bevindt zich een aparte toiletruimte met wandtoilet.

+ In de bijkeuken zijn aansluitingen voor wasmachine, droger en ander witgoed. Verder is hier een uitgebreide kast geplaatst. Een buitendeur komt uit in de tuin. Vaste trap leidt naar een grote zolder met plaats voor berging en opslag.

+ Aangebouwde tuinkamer heeft een flexibele glaswand die geheel geopend of gesloten kan worden.

+ De uitgestrekte tuin aan zij- en achterkant van de woning gaat rondom een grote vijver en biedt een scala aan zon- en schaduwplekken. Het grootste deel van de tuin is ingericht met uitgestrekt gazon. Door de omranding met hoge struiken en markante bomen is er maximale privacy en rust. Aan een zijkant gaat een brede strook nog langs het perceel van de naaste buren en geeft daarmee een tweede achterom.

+ Vier royale slaapkamers op de eerste verdieping hebben een prettige lichtinval via grote vensters. De slaapkamers zijn voorzien van op maat gemaakte inbouwkasten, horren en rolluiken.

+ Grote badkamer op de verdieping is uitgevoerd met een raam, ligbad, inloopdouche, wandtoilet, badkamermeubel met dubbele wastafel en vloerverwarming.

+ Luik op de overloop geeft toegang tot een zolderverdieping. Hier is nog geen vloer.

+ Royaal bijgebouw in de tuin biedt veel ruimte voor bijvoorbeeld bedrijfs- of hobbymatige activiteiten. Via twee dubbele deuren en loopdeuren is er toegang tot het gebouw. Boven in het bijgebouw is een zeer grote bergzolder aanwezig.

Bijzonderheden

+ Energielabel A.
+ HR-combiketel
+ Volledig geïsoleerd (dak, muren en vloer) en dubbel glas.
+ Achtertuin is deels voorzien van sproei-installatie.
+ Perceel van ruim 5100m2. Hierdoor meerdere mogelijkheden, denk aan speelweide, mantelzorg of paardenweide.

Aanvaarding
In nader overleg.
Meer lezen
Minder lezen
Joris Welten
Uw qualis-makelaar
Joris Welten
Van der Krabben Makelaardij
Kruisstraat 21
5341 HA Oss
0412-632 928
Contact met de makelaar
Heibloem 5, Nistelrode foto-1
Heibloem 5 is succesvol verkocht door Van der Krabben Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken