Het Buitenland 1, Heerjansdam foto-1
Heerjansdam

Het Buitenland 1

Op aanvraag
Verkocht
Het Buitenland 1, Heerjansdam foto-0
Het Buitenland 1, Heerjansdam foto-1
Verkocht
Het Buitenland 1, Heerjansdam foto-2
Het Buitenland 1, Heerjansdam foto-3
+2
Perceeloppervlakte
5.061 m²
Woonoppervlakte
402 m²
Inhoud
1.453 m³
Het Buitenland 1 is succesvol verkocht door Van Spronsen Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Vrijstaand wonen met een fantastisch uitzicht op Het Landgoed "Het Buitenland" aan de rand van Heerjansdam en op slechts 15 minuten afstand van Rotterdam. Deze exclusieve Kantoor Villa biedt ruime mogelijkheden voor zowel wonen en werken als mede ook voor gebruik als familie huis type "Kangaroo" woning ( samen wonen met ouders). Deze prachtige Villa is thans opgesplitst in kantoor met daar boven een Penthouse. Voor het realiseren van een begane grond appartement zijn de tekeningen reeds gemaakt. Toch is het in onze ogen ook niet geheel ondenkbaar dat deze woning weer in zijn originele staat wordt terug gebracht, dat de twee prachtige ruimtes weer met elkaar worden verbonden, en ook dit is vrij eenvoudig te realiseren.
"Een plek waar natuur vrij spel heeft en waar rust gevonden kan worden op steenworp afstand van de grote stad"
Wonen aan de rand van het Landgoed en genieten van de stilte en de prachtige natuur. Dit is dus echt een buitenkans voor diegene die erg gesteld is op privacy en vrijheid. Tot slot beschikt deze Villa over een volwaardige inpandige garage voor minimaal 2 auto's, alsmede een professioneel aangelegde tennisbaan, zodat uw conditie en die van uw gezin op pijl blijft.
Dus overtuig u zelf en bel ons voor een afspraak en een rondleiding ter plaatse.

Indeling is als volgt, te weten;

Centrale ontvangsthal met een royale vide verbinding met de overloop op de eerste verdieping van het Penthouse.

Vanuit deze hal is er een doorgang naar het huidige kantoor op de begane grond alsmede een doorgang naar de aangrenzende inpandige garage / berging. Deze garage is voorzien van twee brede sectionaldeuren ( op afstand bedienbaar) biedt plek voor maar liefst twee volwaardige auto's met achterin een techniek ruimte met de opstelplaats van de cv Nefit ketel, 40 Liter boiler, tennisbaan beregeningsinstallatie, water ontharder, unit tbv aansturing zonnepanelen en een uitgebreide meterkast ruimschoots voldoende voor het huidige gebruik.

Penthouse op eerste verdieping;
Penthouse ( met een knipoog) dit klinkt wellicht een beetje vreemd, maar wij waren echt onder de indruk en de woonbeleving is echt Fantastisch!

Royale overloop met een vaste trap naar de zolder studio. Deze trap ligt geheel verscholen achter een prachtige wand waarin geïntegreerd een groot domotica bedieningspaneel is weggewerkt. Hiermee kan zowel de verlichting als het klimaat in de woning worden aangestuurd en ingesteld. Trapkast, vide, stuc plafond met inbouwspots, plavuizen vloer met vloerverwarming.

Riante living met een prachtige design keuken meubel met eettafel, kookeiland en wandmeubel welke geheel op maat zijn gemaakt en van alle gemakken zijn voorzien. Deze keuken is uitgerust met een koelkast, vriezer, vaatwasser, combi oven, koffiemachine, stoomoven en inductie kookplaat. De vloer is voorzien van vloerverwarming met plavuizen. Ook het design tv-wandmeubel is geheel op maat gemaakt. Rondom meerdere dakkapellen voor extra lichtinval, stucplafond en design inbouwspots. Vanuit de Living heeft u toegang tot het dakterras waar het goed vertoeven is en van waar u de zon onder kunt zien gaan.

Masterbedroom 1, deze prachtige kamer is eveneens hoogwaardig afgewerkt en voorzien van een design kastenwand, airco, plavuizenvloer met vloerverwarming en stuc plafond met inbouw spots. De twee dakramen zijn voorzien van rolluiken en middels twee openslaande heeft u toegang tot het balkon met uitzicht op het natuurgebied, tennisbaan en achtertuin.
Deze prachtige kamer is voorzien van een eigen volwaardige badkamer met een inloopdouche, wandcloset, design wandmeubel met geïntegreerde wastafel en privé toilet.

Tussenhal welke is voorzien van plavuizen vloer met vloerverwarming en biedt toegang tot de tweede Masterbedroom en toiletruimte. Deze hal is tevens voorzien van een op maat gemaakte kastenwand en dakkapel.

Masterbedroom 2, prachtige kamer, hoogwaardige afwerking en voorzien van een design kastenwand, airco, plavuizenvloer met vloerverwarming, openslaande deuren naar balkon en stuc plafond met inbouwspots. Ook deze kamer is voorzien van een eigen volwaardige badkamer met een inloopdouche, wandcloset, design wandmeubel met geïntegreerde wastafel en privé toilet.

Zolder Studio;
Deze extra ruimte is thans in gebruik als logeerkamer en verkrijgt zijn lichtinval middels raampartijen vanuit de hal en de living. Berging voor extra opslag en voorzien van opstelplaats 2x Mechanische ventilatie box.

Kantoor / Appartement 2.
Eigen entree/hal voorzien van meterkast met voldoende groepen voor het gebruik, en deur doorgang naar hoofd entree hal Penthouse. Middels twee prachtige deuren toegang tot de royale kantoorruimte met diverse werkplekken en heel veel inrichtingsmogelijkheden. ( hiervoor verwijzen wij u graag naar de alternatieve plattegrond).
Deze ruimte is voorzien van een natuurstenen vloerafwerking met vloerverwarming, ingebouwde plafond airco's en design spots op verlichtingrails. De grote raam partijen bieden natuurlijk een geweldig uitzicht op de achtertuin en om te zorgen dat de warmte buiten blijft zijn er rondom screens geplaatst. Thans is er in één hoek een aparte werkplek gerealiseerd, maar ook dit is weer eenvoudig aan te passen naar wens. Tot slot is er nog een bijkeuken met pantry en een dubbele toiletgroep.

Tuin:
Keurig onderhouden tuin rondom de woning welke grenst aan het water van het achtergelegen natuurgebied.
Professionele tennisbaan en royale oprit met meerdere parkeermogelijkheden en toegang tot inpandige dubbele garage.

Bijzonderheden;
-Dubbele bewoning mogelijk
-Kantoor aan huis
-Privé tennisbaan
-Dubbele garage
-Hotelwaardige afwerking
-Recent uitgevoerd schilderwerk
-Royale tuin rondom de woning grenzend aan het water
-Royale oprit met toegangspoort


Landgoed Het Buitenland.
Allereerst is het belangrijk om er bij stil te staan dat het natuurdeel van het landgoed het hele jaar door is ingericht als stiltegebied voor de natuur. Ook in de winter zijn er veel bijzondere dieren op het landgoed te vinden. Zij maken gebruik van de rust die er is te vinden en besparen zo de spaarzame energiereserves die ze nodig hebben om de winter door te komen.

Landgoed Het Buitenland is ingericht als broed- en rustgebied voor vogels. Door middel van het monitoren van vogels kan er beoordeeld worden of de natuurlijke doelstellingen van het landgoed behaald worden. Vogels zijn het ‘makkelijkst’ waar te nemen en hun voorkomen geeft in grote mate aan hoe het gesteld staat met de biodiversiteit van het landschap. En daarbij dus ook hoe het gaat met de vissen, libellen, wilde bijen, vlinders, hazen en andere beesten. Het grasland, het struweel, het riet en het water worden speciaal voor hen beheerd.

Water, grond, vegetatie en insecten; de gehele ecologische keten moet gezond zijn om vogels een kans te geven. Daarom zijn wij er trots op dat er maar liefst 100 soorten vogels een binding met het landgoed hebben. Honderd verschillende vogelsoorten gebruik het landgoed om te foerageren, te broeden, te overwinteren of uit te rusten na een lange overtocht uit Afrika.

Bron; landgoedhetbuitenland.nl
Meer lezen
Minder lezen
Els Suurbach
Uw qualis-makelaar
Els Suurbach
Van Spronsen Makelaars
De Schoof 8
3341 EB Hendrik-Ido-Ambacht
078-6812566
Contact met de makelaar
Het Buitenland 1, Heerjansdam foto-1
Het Buitenland 1 is succesvol verkocht door Van Spronsen Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken