Dr Fergusonweg 9 b, Gaito foto-1
Gaito

Dr Fergusonweg 9 b

$ 237.000 k.k.
Verkocht
Dr Fergusonweg 9 b, Gaito foto-0
Dr Fergusonweg 9 b, Gaito foto-1
Dr Fergusonweg 9 b, Gaito foto-2
Dr Fergusonweg 9 b, Gaito foto-3
Dr Fergusonweg 9 b, Gaito foto-4
Dr Fergusonweg 9 b, Gaito foto-5
Dr Fergusonweg 9 b, Gaito foto-6
Dr Fergusonweg 9 b, Gaito foto-7
Dr Fergusonweg 9 b, Gaito foto-8
Dr Fergusonweg 9 b, Gaito foto-9
Dr Fergusonweg 9 b, Gaito foto-10
Dr Fergusonweg 9 b, Gaito foto-11
Dr Fergusonweg 9 b, Gaito foto-12
Dr Fergusonweg 9 b, Gaito foto-13
Dr Fergusonweg 9 b, Gaito foto-14
Verkocht
Dr Fergusonweg 9 b, Gaito foto-2
Dr Fergusonweg 9 b, Gaito foto-3
+15
Woonoppervlakte
167 m²
Dr Fergusonweg 9 b is succesvol verkocht door International Fine Living

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Residencias Gaito: uw eigen plek onder de zon op Curaçao

Bent u op zoek naar een appartement of huis op Curacao? Zoek niet verder! Residencias Gaito, een mooie gated community, biedt de perfecte mix van rust, centrale locatie en heerlijke  voorzieningen. Waarom is Residencias Gaito een gewilde bestemming voor diegenen die op zoek zijn naar een nieuwe plek om te wonen op Curaçao? 

De gated community-ervaring

Gated communities zijn steeds populairder geworden, en met goede reden. Ze bieden een unieke combinatie van veiligheid, privacy en exclusiviteit waar veel huizenkopers naar verlangen. Residencias Gaito Curacao is geen uitzondering; het biedt bewoners niet alleen de veiligheid en afzondering van een gated community, maar ook tal van andere aantrekkelijke kenmerken.

De centrale locatie

Een van de opvallende kenmerken van Residencias Gaito is de centrale ligging. Dit appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers ligt op de tweede verdieping en biedt een heerlijk uitzicht op het gemeenschappelijk zwembad. Maar dat is nog niet alles: Residencias Gaito is strategisch gepositioneerd om gemakkelijke toegang te bieden tot een scala aan essentiële voorzieningen op Curaçao, zoals winkels, bedrijven en scholen.

Rustige oase

In een bruisende wereld vol constant verkeer is het vinden van een vredig toevluchtsoord een echte luxe. Residencias Gaito biedt precies dat: een serene omgeving waar de geluiden van voorbijrijdende auto's een verre herinnering zijn. Bewoners kunnen genieten van de rust van deze gated community, waardoor het een ideaal toevluchtsoord is, weg van de drukte van het dagelijks leven.

Mooi aangelegde tuinen en rustgevend uitzicht

Als u Residencias Gaito binnenstapt, wordt u begroet door een rustgevend zicht: een keurige tuin versierd met palmbomen en tropische bloemen. Deze prachtig aangelegde omgeving verbetert niet alleen de esthetiek van de woonomgeving, maar biedt ook een vredige achtergrond voor ontspanning als u thuis bent.

Parkeergemak

Parkeren kan vaak een probleem zijn in woonwijken, maar niet bij Residencias Gaito. Iedere woning beschikt over twee parkeerplaatsen, zodat u en uw gasten altijd een handige parkeerplaats hebben. Dit extra gemak draagt ​​bij aan de algehele aantrekkingskracht van het complex.

Opslagoplossingen

Ruimte is een kostbaar goed, en Residencias Gaito begrijpt dit goed. Het appartement is voorzien van een zolder die uitstekend dienst doet als opbergmogelijkheid. Of u nu ruimte nodig heeft voor seizoensartikelen of gewoon uw woonruimte wilt opruimen, deze functie is een waardevolle toevoeging aan het appartement.

Nabijheid van al het gemak dat je nodig hebt

Wonen in Residencias Gaito betekent dat u nooit ver verwijderd bent van essentiële diensten en voorzieningen. De centrale ligging biedt gemakkelijke toegang tot supermarkt Centrum, Mensing's Caminada, winkelcentrum Zuikertuintje, Restaurants zoals Omundo en De Heren en winkelcentrum Promenade. Dit gemak vereenvoudigt uw dagelijkse leven, waardoor het een fluitje van een cent wordt om boodschappen te doen of te genieten van een dagje winkelen en dineren.

Overweegt u uw appartement te verhuren?

De financiële voordelen van het verhuren van een appartement op Curacao;

Overweegt u te investeren in vastgoed? Het verhuren van een appartement op Curaçao kan een financieel verstandige beslissing zijn met verschillende aantrekkelijke voordelen.

Huurinkomsten: Het verhuren van uw Curacao appartement kan een gestage stroom aan huurinkomsten opleveren. De populariteit van het eiland als vakantiebestemming zorgt voor een constante vraag naar kortetermijnverhuur, vooral tijdens het hoogseizoen. Hiermee kunt u uw vastgoedkosten dekken en extra inkomsten genereren.

Belastingvoordelen: Curaçao biedt gunstige belastingvoordelen voor eigenaren van onroerend goed. Huurinkomsten zijn over het algemeen onderworpen aan relatief lage belastingtarieven, waardoor u uw inkomsten kunt maximaliseren.

Waardering van vastgoed: De vastgoedmarkt op Curaçao heeft door de jaren heen een consistente groei laten zien. Naarmate het toerisme en de investeringen op het eiland blijven toenemen, zal de waarde van onroerend goed waarschijnlijk stijgen, wat potentiële vermogenswinsten op de lange termijn oplevert.

Diversificatie: Het bezitten van een huurwoning op Curaçao kan een slimme manier zijn om uw beleggingsportefeuille te diversifiëren. Onroerend goed kan stabiliteit bieden en bescherming bieden tegen inflatie, als aanvulling op andere beleggingsvehikels zoals aandelen en obligaties.

Genieten en investeren: Het bezitten van een woning op Curaçao biedt niet alleen financieel rendement, maar ook een mogelijkheid om te genieten van de schoonheid en cultuur van het eiland. U kunt uw appartement gebruiken tijdens uw bezoek en verhuren als u er niet bent, waardoor het een veelzijdige investering is.

Concluderend kan het verhuren van een appartement op Curaçao een financieel lonende onderneming zijn, die huurinkomsten, belastingvoordelen, vastgoedwaardering, diversificatie en de kans biedt om van de Caribische levensstijl te genieten. Het is een strategische zet die slimme financiële planning combineert met de mogelijkheid om een ​​stukje paradijs te bezitten.

Het appartement wordt momenteel langdurig verhuurd en levert 2400 naf per maand op. 

Residencias Gaito is meer dan alleen een gated community; het is een heerlijke toevluchtsoord in het hart van Curaçao. Met zijn centrale ligging, rustige sfeer en mooi aangelegde tuinen is het een plek waar u zich snel thuis zult voelen. Als u op zoek bent naar een appartement of huis op Curaçao, mis dan niet de kans om te ontdekken wat Residencias Gaito te bieden heeft. Uw droomhuis in het paradijs is misschien dichterbij dan u denkt!

Mis deze kans niet en neem vandaag nog contact op met makelaar Militza Scoop (+599 9 660 4853) om een ​​bezichtiging in te plannen.

Meer lezen
Minder lezen
Fleur Rutten
Uw qualis-makelaar
Fleur Rutten
International Fine Living
+31 6 10184018
Contact met de makelaar
Dr Fergusonweg 9 b, Gaito foto-1
Dr Fergusonweg 9 b is succesvol verkocht door International Fine Living

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken