Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-1
Etten-Leur

Bankenstraat 13

Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-0
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-1
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-2
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-3
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-4
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-5
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-6
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-7
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-8
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-9
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-10
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-11
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-12
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-13
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-14
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-15
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-16
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-17
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-18
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-19
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-20
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-21
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-22
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-23
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-24
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-25
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-26
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-27
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-28
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-29
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-30
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-31
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-32
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-33
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-34
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-35
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-36
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-37
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-38
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-39
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-40
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-41
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-42
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-43
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-44
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-45
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-46
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-47
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-48
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-49
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-50
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-51
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-52
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-53
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-54
Nieuw
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-2
Bankenstraat 13, Etten-Leur foto-3
+55
Perceeloppervlakte
2.145 m²
Woonoppervlakte
207 m²
Inhoud
736 m³

Omschrijving

Wat een fijne plek om te wonen hier aan de Bankenstraat 13. Deze recent gerenoveerde, landelijk gelegen woning staat nu te koop. Wij zijn erg enthousiast over deze woning en vertellen u graag meer!

Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke ruime woonkamer met dubbele schuifpui naar de tuin of een ruime keuken en- suite welke van alle gemakken is voorzien. Bovendien is er een mogelijkheid tot het creëren van een 4e slaapkamer op de begane grond.

Bent u enthousiast geworden over deze woning en wilt u een afspraak inplannen? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond met ruime woonkamer en ensuite keuken.
Als we aankomen rijden bij deze woning ervaren wij direct de rust en het gemak van landelijk wonen. We parkeren de auto op eigen, afgesloten terrein en lopen door naar de entree van de woning. Aangekomen in de hal hebben we toegang tot het kantoor, het half betegelde toilet met wandcloset en fontein, de 1e verdieping en de woonkamer. Onder de trap vinden we de opstelplaats voor de vloerverwarming.

We lopen door naar de woonkamer. Wat een fijne ruimte is dit! Het eerste wat u op zal vallen is het gevoel aan ruimte en licht. Dit laatste komt door de vele ramen. Ook is er een haard aanwezig voor extra sfeer en gezelligheid, middels een dubbele schuifpui kunt u naar de tuin.

De keuken staat in open verbinding met woonkamer. Deze fijne leefruimte biedt genoeg mogelijkheden voor het maken van een uitgebreide maaltijd voor familie of vrienden. De keuken is voorzien van genoeg lades en kasten en is voorzien van een inductie kookplaat met grote afzuigkap, vaatwasser, combi magnetron en oven, koelkast en een spoeleiland met eetbar.

Vanuit de keuken hebben we toegang tot de bijkeuken. De bijkeuken is voorzien van een wasbak en geeft ons toegang tot de tuin. Vanuit de bijkeuken is er ook toegang tot de badkamer op de begane grond.

De badkamer heeft een wastafel met meubel, douchecabine met thermostaatkraan, douchepaneel met zijkranen en een handdouche, designradiator en is er een ligbad type whirlpool.


1e verdieping met 3 slaapkamers en moderne badkamer.
We komen via de vaste trapopgang aan op de 1e verdieping. Vanuit de ruime overloop hebben we toegang tot de 3 slaapkamers, de moderne badkamer en de bergruimte.

De ouderslaapkamer bevindt zich aan de zijkant van de woning en heeft een weids uitzicht over de velden.
De 2 overige slaapkamers bevinden zich aan de andere kant van de overloop. Door de grote raampartijen hebben deze kamers een prettige lichtinval.

De badkamer op de 1e verdieping is afgewerkt met natuurstenen tegels en heeft een wastafel met meubel, wandcloset, een inloopdouche met handdouche, thermostaatkraan en regendouche en designradiator.

De berging biedt extra opslagruimte en is goed te gebruiken als bijvoorbeeld extra kleding kast. Ook bevindt zich hier de opstelplaats voor de lucht warmtepomp.


Tuin met carport, berging en paardenstallen.
De tuin die u naar eigen smaak en believen kunt aanleggen biedt genoeg mogelijkheden voor het creëren van een fijne plek. Er is ruimte genoeg om meerdere terrassen en borders voor beplanting aan te leggen. De tuin biedt meerdere plaatsen waar u kunt genieten van de zon en van de schaduw en uiteraard tot het houden van dieren.

De tuin beschikt over een bergschuur met carport en 2 paardenstallen. Door de simpele, maar degelijke bouw van deze paardenstallen is het eenvoudig om deze om te bouwen tot een grote overkapping, buitenkeuken of extra parkeergelegenheid. Er is genoeg ruimte om onder de carport 2 auto’s te parkeren en er is een laadpaal aanwezig. De bergschuur heeft een water- en elektra aansluiting.


Algemeen:
- De begane grond en 1e verdiepingsvloer zijn van beton.
- De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing HR++.
- De woning is geïsoleerd en derhalve voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie.
- De begane grond is afgewerkt gietvloer, waaronder zich de vloerverwarming bevindt.
- De 1e verdieping is afgewerkt met een visgraat vloerafwerking, waaronder zich vloerverwarming bevindt.
- De woning is voorzien van 18 zonnepanelen.
- Er is airconditioning aanwezig in de woonkamer welke zich in de zomer van koelte kan voorzien en in het voor- en najaar juist van warmte.
- Er is voldoende parkeergelegenheid en een oprit aanwezig op eigen terrein.
- Op loopafstand is een bushalte aanwezig met directe verbinding naar Etten-Leur en Breda en het treinstation is op fietsafstand.


Buitengebied
Wonen in het buitengebied is een voorrecht. In het landelijke gebied rondom Etten-Leur zijn er veel mogelijkheden om te genieten van de natuur terwijl het centrum met al haar voorzieningen toch dichtbij is.
Ten noorden van Etten-Leur vindt u de “Westpolder”, met ondermeer het recreatiegebied “Westpolderplas” en de “Leurse Haven” (een vertakking van rivier de Mark). Het water stroomt tot in Etten-Leur. “De Turfvaart” is een heuse – zei het intieme – jachthaven. Hier vindt u ook het natuurgebied de “Kelsdonk” waar u prachtige wandelingen kunt maken. Om Etten-Leur heen - met de klok mee - komt u in de “Oostpolder” terecht. Deze polder is voornamelijk agrarisch ingericht, mooi om te fietsen en te wandelen, maar dan moet u natuurlijk wel tegen een ouderwets Hollands windstootje kunnen.
Aan de oostzijde ligt het Liesbos dat Etten-Leur met Prinsenbeek en Breda verbindt. Het is het grootste oude zomereikenbos van Nederland. Het bos is eigendom geweest van de Oranjes die het als “warande” of jachtgebied gebruikten, maar tegenwoordig kunt u er uw hond veilig loslaten.
Ten zuiden van Etten-Leur is er dan nog het gemeentebos van Etten-Leur “De Kogelvanger” genaamd en weer iets verderop - in de richting van Rijsbergen - ligt de “Pannenhoef”, met bossen, vennen, heide en een moerasgebied.
In het buitengebied van Etten-Leur vindt u heel veel rust en ruimte. Maar er zijn altijd goede verbindingswegen (veelal N-wegen) die naar het centrum van Etten-Leur leiden en naar de A58 en A16. In een mum van tijd zit op snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.
U boft als u in het buitengebied kunt wonen!


Wonen in Etten-Leur:
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 45 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en daarom aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!
Meer lezen
Minder lezen
Agnes Tomesen
Uw qualis-makelaar
Agnes Tomesen
Agnes Tomesen Makelaardij
Bredaseweg 53
4872 LA Etten-Leur
076-526 99 73
Contact met de makelaar Plan een bezichtiging

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 950.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Objectcode
14309

Bouw

Type
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1977
Onderhoud
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten en inhoud

Wonen
207 m²
Perceel
2.145 m²
Inhoud
736 m³

Indeling

Kamers
5
Slaapkamers
4
Badkamers
2
Verdiepingen
2

Energie

Energielabel
A++
Isolatie
Dakisolatie, Dubbel glas, Muurisolatie, Vloerisolatie
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
Open haard, Vloerverwarming geheel, Warmtepomp

Buitenruimte

Balkon
Ja
Tuin
Tuin rondom
Schuur
Vrijstaand kunststof
Faciliteiten schuur
Met vliering, Voorzien van elektra, Voorzien van water

Garage

Soort garage
Garage met carport
Capaciteit
2
Afmetingen
84 m², 500×1671
Voorzieningen
Met vliering, Voorzien van elektra, Voorzien van water

Objectkenmerken

• Airconditioning
• Buitenzonwering
• Domotica
• Natuurlijke ventilatie
• Rolluiken
• Schuifpui
• Zonnepanelen

Locatie

Bankenstraat 13, 4874 ND Etten-Leur

• Aan rustige weg
• Buiten bebouwde kom
• Landelijk gelegen

Meer lezen
Minder lezen

Video

Plattegronden

Bankenstraat 13, Etten-Leur plattegrond-0
Bankenstraat 13, Etten-Leur plattegrond-1
Bankenstraat 13, Etten-Leur plattegrond-2

Locatie

Street view
Map view
10 min
20 min
30 min
Reistijd
Voorzieningen

Bereken je reistijd

Kies je vervoer
Maximale reistijd
10 min.
20 min.
30 min.
Reis moment
Daluren
Piekuren
Toon resultaten

Voorzieningen

Geef hieronder aan welke voorzieningen u op de kaart wilt tonen.

Kies voorzieningen
School
Dokter
Apotheek
Restaurant
Sportschool
OV
Supermarkt
Ziekenhuis
Kerk
Tandarts
Bioscoop
Kapper
Toon resultaten

Ik heb interesse in
Bankenstraat 13

Wilt u een bezichtiging inplannen of heeft u een vraag?
Neem via onderstaand formulier direct contact op met de Qualis-makelaar.

Bedankt voor uw aanvraag.

Bekijk als eerste ons nieuwste woningaanbod, ook in stille verkoop!
Maak nu een account aan

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Gegevens
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Agnes Tomesen
Uw qualis-makelaar
Agnes Tomesen
Agnes Tomesen Makelaardij
Bredaseweg 53
4872 LA Etten-Leur
076-526 99 73

Agnes Tomesen Makelaardij
Account aanmaken
Bekijk stil aanbod

Maak een Qualis account aan en bekijk het grootste 'geheime aanbod' van Nederland.

Account aanmaken
Magazine
Bekijk de laatste interieur-
& lifestyle trends!

Qualis e-Magazine