Hartelweg 9, Breda foto-1
Breda

Hartelweg 9

€ 995.000 k.k.
Verkocht
Hartelweg 9, Breda foto-0
Hartelweg 9, Breda foto-1
Hartelweg 9, Breda foto-2
Hartelweg 9, Breda foto-3
Hartelweg 9, Breda foto-4
Hartelweg 9, Breda foto-5
Hartelweg 9, Breda foto-6
Hartelweg 9, Breda foto-7
Hartelweg 9, Breda foto-8
Hartelweg 9, Breda foto-9
Hartelweg 9, Breda foto-10
Hartelweg 9, Breda foto-11
Hartelweg 9, Breda foto-12
Hartelweg 9, Breda foto-13
Hartelweg 9, Breda foto-14
Hartelweg 9, Breda foto-15
Hartelweg 9, Breda foto-16
Hartelweg 9, Breda foto-17
Hartelweg 9, Breda foto-18
Hartelweg 9, Breda foto-19
Hartelweg 9, Breda foto-20
Hartelweg 9, Breda foto-21
Hartelweg 9, Breda foto-22
Hartelweg 9, Breda foto-23
Hartelweg 9, Breda foto-24
Hartelweg 9, Breda foto-25
Hartelweg 9, Breda foto-26
Hartelweg 9, Breda foto-27
Hartelweg 9, Breda foto-28
Hartelweg 9, Breda foto-29
Hartelweg 9, Breda foto-30
Hartelweg 9, Breda foto-31
Hartelweg 9, Breda foto-32
Hartelweg 9, Breda foto-33
Hartelweg 9, Breda foto-34
Hartelweg 9, Breda foto-35
Hartelweg 9, Breda foto-36
Hartelweg 9, Breda foto-37
Hartelweg 9, Breda foto-38
Hartelweg 9, Breda foto-39
Hartelweg 9, Breda foto-40
Hartelweg 9, Breda foto-41
Hartelweg 9, Breda foto-42
Hartelweg 9, Breda foto-43
Hartelweg 9, Breda foto-44
Hartelweg 9, Breda foto-45
Hartelweg 9, Breda foto-46
Hartelweg 9, Breda foto-47
Hartelweg 9, Breda foto-48
Hartelweg 9, Breda foto-49
Verkocht
Hartelweg 9, Breda foto-2
Hartelweg 9, Breda foto-3
+50
Perceeloppervlakte
1,5 ha
Woonoppervlakte
169 m²
Inhoud
1.270 m³
Hartelweg 9 is succesvol verkocht door Agnes Tomesen Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Genieten van de natuur, dat lukt bij deze woning zeker. Deze vrijstaande woonboerderij gelegen in het buitengebied van Breda is nu te koop! Voor de echte paardenliefhebber is hier een Paddock Paradise en aan ruimte geen gebrek. U heeft hier een enorm weiland, een paddenpoel, een rijbak en het bos is nabij gelegen. Ook heeft u bij de woning een grote schuur, welke vanuit de woning bereikbaar is, en deze is voor meerdere doeleinden te gebruiken. Tevens heeft u een ruime woonkamer, een mooie leefkeuken en is de woning voorzien van 28 zonnepanelen. Bent u benieuwd geworden naar de ruimte bij deze woning? Neem contact op met ons kantoor en we laten het graag aan u zien!


Begane grond:
Aan de voorzijde van de woning heeft u een entree welke toegang geeft tot de ruime hal. De hal geeft toegang tot de meterkast (13 groepen, 5 aardlekschakelaars en krachtstroom) en middels een vaste trapopgang bereikt u de 1e verdieping van de woning. Tevens kunt u vanuit de hal naar de woonkamer.

De royale woonkamer is ca. 44 m² groot en vanuit het zitgedeelte heeft u een mooie kijk op de achtertuin. Tevens heeft u in de woonkamer een convectorput en een riante schouw met houtkachel en wanneer u deze aansteekt, creëert u hier snel een gezellig sfeer. Ook kunt u middels een schuifdeur naar de achtertuin van de woning.

Vanuit de woonkamer bereikt u de keuken welke u kunt afsluiten middels een robuust houten schuifdeur. De keuken is ca. 4.00 x 7.63 m groot en heeft een kookeiland met diverse laden, een afzuigkap en een 5-pits inductiekookplaat. Tevens heeft u een recht keukenblok met een vaatwasser, een spoelbak met Quooker en een stenen werkblad. In de vaste kastenwand vindt u de koelkast, de vriezer, de combi-oven/magnetron en de oven.

In de keuken is een eethoek gecreëerd en u heeft hier een mooie kijk op de achtertuin. Middels openslaande deuren bereikt u het terras waar u op een mooie zomerdag heerlijk kunt genieten van de rust, vrijheid en de vogels.

Naast de keuken vindt u de bijkeuken. De bijkeuken is ca. 1.88 x 3.75 m groot en hier bevindt zich de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en verder heeft u hier toegang tot de provisiekast.

Bij de achteringang heeft u toegang tot de betegelde toiletruimte en hier heeft u een wandcloset en een fontein.

Tevens heeft u vanuit deze achteringang toegang tot de schuur. De grote schuur is ca. 11.32 x 8.00 m groot en is te verbouwen, zodat deze voor meerdere doeleinden te gebruiken is. In de schuur heeft u een vaste trapopgang naar de ruime zolder en hier bevindt zich de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Atag, 2008). Vanuit deze zolder kunt u middels een loopdeur naar de slaapkamer aan de voorzijde van de woning.


1e verdieping:
Middels een vaste trapopgang bereikt u vanuit de hal de 1e verdieping. Hier heeft u een overloop met een raampartij. De overloop geeft toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer.

De ouderslaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en deze kamer is ca. 5.28 x 3.79 m groot, is voorzien van een dakkapel welke uitkijkt op de achtertuin en u heeft hier een vaste kast. De 2e slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en deze kamer is ca. 5.28 x 3.08 m groot. Tevens heeft u hier 2 dakkapellen en een loopdeur welke toegang geeft tot de zolder van de schuur, waar u meerdere slaapkamers kunt creëren .

De volledig betegelde badkamer is ca. 2.91 x 2.70 m groot en is voorzien van een ligbad en een douche (beide met handdouche en thermostaatkraan), een wastafel en een toilet. De badkamer is ook voorzien van een dakkapel met uitzicht op de achtertuin en weides.


Tuin:
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. De achtertuin is voorzien van diverse gazons, diverse terrassen, een rijbak, 2 schuilstallen, een weiland met paddenpoel en een Paddock Paradise.

U heeft hier een brede uitkijk over de diepe achtertuin en kunt hier heerlijk genieten van de natuur en van de rust. De achtertuin biedt veel privacy en kunt u op de diverse terrassen op een zomerse dag heerlijk vertoeven met een goed glas wijn en vrienden.

Er genoeg leef- en beweegruimte voor paarden. Bij deze woning heeft u namelijk een groot weiland, een rijbak, een paddock, een kantine, 2 schuilstallen welke voorzien zijn van water en elektriciteit en er is een paardenbos. Het weiland is bereikbaar via de oprit met een afsluitbare poort en u heeft hier uitkijk over andere weilanden. Het weiland is vanuit de straat bereikbaar middels twee opritten. In de wei is een ooievaarsnest waar al 4 jaar op rij een ooievaarspaar te broeden, hoe bijzonder is dat.

Deze tuin zit vol verassingen, want door het volgen van een zijpaadje bereikt u nog een gazon. Hier heeft u een kapschuurtje voor opbergruimte en hier is gemakkelijk een moestuin aan te leggen. Vanuit dit gazon heeft u uitkijk over de rijbak en het paardenbos. De rijbak is voorzien van een wateraansluiting (door middel van een kracht-/grondwaterpomp) ten behoeve van het sproeien van de bak.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en is derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen.
- De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing en HR++ beglazing.
- De verdiepingsvloer op de 1ste verdieping is van hout.
- De woning is voorzien van 28 zonnepanelen.
- De begane grond is voorzien van vloerverwarming, m.u.v. de woonkamer en de hal.
- De schuur kan indien gewenst verbouwd worden voor extra woonruimte en/of slaapkamers.
Wij vertellen u graag de mogelijkheden hiervan.
- Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.
- De woning is gelegen aan een rustige weg in een bosrijke omgeving. U kunt hier echt tot rust komen en genieten van de natuur. U wandelt zo de Lage Vuchtpolder in en de Spinolaschans op.
- De woning is op korte afstand van het centrum van Breda met alle faciliteiten binnen handbereik.
- Uitvalswegen van en naar Breda zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Breda:
In een stad als Breda mag u er vanuit gaan dat voorzieningen als scholen, kinderdagverblijven, alles voor de dagelijkse boodschappen en sportfaciliteiten binnen handbereik zijn. In welke karaktervolle wijk u ook besluit te wonen. Wonen in Breda staat voor genieten van het bourgondische leven. De sfeervolle historische binnenstad is rijk aan knusse straatjes met gezellige cafés, lunchrooms en goede restaurants. En met het zeer gevarieerde en aantrekkelijke winkelaanbod hoeft u voor een dagje shoppen de stad niet uit. Cultuurliefhebbers komen in Breda helemaal aan hun trekken. De stad heeft interessante musea, zoals het Stedelijk Museum Breda, het historische Begijnhof en leuke festivals. Neem het BredaPhoto-festival, het grootste fotofestival in de Benelux, of het beroemde Jazz Festival. De binnenstad van Breda bruist, maar de stad heeft in de nabije omgeving ook volop groene oases van rust. Bijvoorbeeld het Mastbos. Eén van de oudste cultuurbossen van Nederland (in 1515 aangeplant). Een bos dat zijn naam dankt aan de vele grove dennen/mastbomen. Of ga fietsen of wandelen in het Liesbos, de Ulvenhoutse bossen of de Teteringse Heide. Breda heeft een centrale ligging en liggend aan de A16, A27 en A58 is de stad goed bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer. Breda telt namelijk twee treinstations en een uitgebreid busnetwerk.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 95 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!
Meer lezen
Minder lezen
Agnes Tomesen
Uw qualis-makelaar
Agnes Tomesen
Agnes Tomesen Makelaardij
Bredaseweg 53
4872 LA Etten-Leur
076-526 99 73
Contact met de makelaar
Hartelweg 9, Breda foto-1
Hartelweg 9 is succesvol verkocht door Agnes Tomesen Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken