Zevenbergseweg 25, Berghem foto-1
Berghem

Zevenbergseweg 25

€ 930.000 k.k.
Verkocht
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-0
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-1
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-2
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-3
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-4
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-5
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-6
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-7
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-8
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-9
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-10
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-11
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-12
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-13
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-14
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-15
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-16
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-17
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-18
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-19
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-20
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-21
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-22
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-23
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-24
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-25
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-26
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-27
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-28
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-29
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-30
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-31
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-32
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-33
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-34
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-35
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-36
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-37
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-38
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-39
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-40
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-41
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-42
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-43
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-44
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-45
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-46
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-47
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-48
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-49
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-50
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-51
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-52
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-53
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-54
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-55
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-56
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-57
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-58
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-59
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-60
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-61
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-62
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-63
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-64
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-65
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-66
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-67
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-68
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-69
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-70
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-71
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-72
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-73
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-74
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-75
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-76
Verkocht
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-2
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-3
+77
Perceeloppervlakte
3.090 m²
Woonoppervlakte
232 m²
Inhoud
884 m³
Zevenbergseweg 25 is succesvol verkocht door Van der Krabben Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Deze markante woonboerderij valt direct op in het straatbeeld. Dat heeft alles te maken met het bijzondere silhouet van de woning. De combinatie van de brede witte voorgevel, het sprekende ronde raampje en het wolfsdak van gebakken pannen maken meteen indruk. Zeker als je vervolgens de passende raamluiken met koppige luikvastzetters en het sierlijke ornament op de schoorsteen ontdekt.

Uit alles spreekt in elk geval de rijke geschiedenis van deze kortgevelboerderij. Die blijkt terug te gaan naar 1890, toen het pand nog deel uitmaakte van het Berghemse buitengebied. Intussen zijn de functie en omgeving natuurlijk veranderd. Je woont hier nu in de bebouwde kom met prima verbindingen naar allerlei voorzieningen en bestemmingen. Maar dan wel met verrassend veel vrijheid en modern wooncomfort.

De allereerste verbazing is absoluut de zeer riante omvang van het perceel. Voorbij de langgerekte zijgevel blijkt zich dat namelijk nog ver uit te strekken. Niet alleen beschik je over een diepe achtertuin, maar het eigen terrein wordt daarachter nog verlengd met een grote weide voor de paarden en/of dierenliefhebber. Een extra dimensie die niemand op deze locatie in de dorpskern verwacht.

Deze woning is namelijk ideaal voor paardenliefhebbers: ruime paardenbox met buitenluik, weidemogelijkheden, een rijbakmogelijkheid, de prachtige Herperduin-bossen op slechts een steenworp afstand voor eindeloze recreatieve ritten én voor de ruiter met ambities; rijvereniging RSV De Combinatie letterlijk om de hoek.

Wie vervolgens vanaf het ruime overkapte terras via de tuinkamer de woning in gaat, ziet vooral een mix van authentieke elementen en modern woongemak. Zo blijkt de tegelvloer in de keuken uit een klassieke Franse woning te zijn gehaald. Hetzelfde geldt voor het hekwerk dat de entresol boven de woonkamer aan de voorzijde afschermt. Het is hier trouwens een van de stijlvolle accenten, samen met de kroonluchter, de gemetselde haard, schouw en schoorsteen.

Zoals aangegeven gaat deze nostalgische uitstraling gepaard met veel wooncomfort. De royale leefkeuken met open eetkamer is daar een prima voorbeeld van. En het komt volop naar voren in de twee badkamers die de woning rijk is. Omdat veel van het leefgemak zich op de begane grond afspeelt, mag de woning ook zeker levensloopbestendig worden genoemd. Al helemaal omdat de woonboerderij vooral een open en ruimtelijke opzet heeft.

Bij al dit woonplezier komt dus de centrale ligging aan deze bekende verbindingsweg. Je woont hier dicht bij allerlei voorzieningen zoals scholen en de drie supermarkten in het centrum. Tegelijkertijd rijd je snel en gemakkelijk naar de opritten van zowel de A50 als de A59. Bij thuiskomst parkeer je gemakkelijk op het meer dan riante eigen terrein.

Pluspunten

Perceel:

+ Zeer ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein. Op de met grind bedekte oprit nog voor de elektrische dubbele poort en ook aan de voorzijde van de woning zijn parkeerplekken voor meerdere auto’s. Na de dubbele poort worden de parkeermogelijkheden op het eigen terrein minimaal verdubbeld.

+ Pad langs de zijkant leidt naar de achterzijde van de achtertuin en de aansluitende weide. De weide heeft riante afmetingen en kan bijvoorbeeld prima worden gebruikt als paardenweide. Op dit moment staan er verschillende fruitbomen.

+ Bij de woning is een ruim overkapt terras. Een elektrische screen zorgt voor bescherming tegen de wind. Dit overkapte terras sluit aan op een terrasgedeelte aan de zijkant van de woning, dat door de combinatie van leibomen en tegels een mediterraans karakter heeft.

+ De riante achtertuin is groen uitgevoerd met een uitgestrekt gazon en brede borders met struiken en imposante bomen. Achter in de tuin naast de grote houten schuur is een speelhoek voor de kinderen gemaakt.

+ De grote houten schuur achter in de tuin heeft aan de zijkant een grote schuifdeur die toegang geeft tot beschutte parkeerplaatsen. De schuur bevat verder een ruime paardenstal met buitenluik, ruime berging en klushoek.

Woning

+ Voordeur in zijgevel geeft toegang tot een ruimtelijke hal met meterkast, toiletruimte, inbouwmeubel, open trap naar verdieping en de toegangsdeuren van de verschillende kamers op de begane grond. In de hal ligt een plavuizenvloer met vloerverwarming

+ Sfeervolle en lichte woonkamer aan de voorzijde heeft een hoog plafond en een houten vloer. Het daglicht komt via de grote vensters en het hoog geplaatste ronde ‘bloemraam’ of ossenoog volop naar binnen. Aan de andere zijde is een fraai gemetselde open haard. De entresol erboven is beveiligd met een authentiek hekwerk.

+ En-suitedeuren geven vanuit de woonkamer direct toegang tot een extra kamer aan de voorzijde. Dit is een ideale plaats voor het inrichten van een kantoor of hobbykamer.

+ In de leefkeuken staan een luxe, groot eiland met geïntegreerde eettafel en een uitgebreid keukenblok in hoekopstelling. Het opvallende middelpunt in het kookgedeelte is een groot Boretti-fornuis met 4 gaspitten, een grillplaat en dubbele oven. De keuken is verder uitgevoerd met een in een schouw geïntegreerde afzuigkap, koelkast en vaatwasser. Er ligt een authentieke tegelvloer met vloerverwarming.

+ Open doorgang naar eetkamer naast de keuken. Hier is plaats voor een grote eettafel. Openslaande tuindeuren geven een directe doorgang naar een beschut terras aan de zijkant van de woning.

+ De hoofdslaapkamer op de begane grond is royaal en krijgt een mooie lichtinval via twee vensters. In de tussenwand met de gang zorgt een hoog geplaatst raam voor sfeerlicht.

+ De moderne badkamer op de begane grond is uitgevoerd met een ruime inloopdouche, dubbele wastafelmeubel, spiegelkast en designradiator.

+ In de hal is een separate toiletruimte met wandtoilet en fonteintje.

+ Tuinkamer aan achterzijde is royaal van opzet. Het licht komt via boogramen en extra licht tubes op een sfeervolle manier de ruimte in. In de tuinkamer staat een compact keukenblok.

+ Tweede badkamer en een tweede toiletruimte bevinden zich aan de achterzijde van de woning. De badkamer bevat een ligbad, douchecabine en dubbele wastafel. De toiletruimte heeft een wandtoilet en fonteintje.

+ In de bijkeuken staat een keukenblok met granieten werkblad en spoelbak. Onder het keukenblok is plaats voor de vriezer, wasmachine en droger. De buitendeur geeft directe doorgang naar buiten.

+ Brede open trap met leer beklede treden leidt naar de overloop van de verdieping. De toegang tot de overloop is afgesloten met een traphek. Op de hele verdieping ligt een vinyl vloer.

+ Op de verdieping zijn twee ruime slaapkamers. In de kamer aan de achterzijde geeft een groot boograam, welke is voorzien van een rolluik, een vrije uitkijk op de achtertuin. De slaapkamer aan de voorzijde heeft aan weerszijden twee dakramen met verduisterende screens. Beide slaapkamers zijn voorzien van airco. De verdieping is in 2018 compleet verbouwd en deze is voorzien van op maat gemaakte kasten.

+ Bij slaapkamer aan de voorzijde is een grote berging beschikbaar. Hier is ook een afgesloten installatiekast met daarin de HR-combiketel en boiler van 280 liter.

Bijzonderheden

+ Energielabel B
+ Hoogstaande HR-combiketel en boiler (2019)
+ Geheel dubbel glas.
+ Deze woning is ideaal voor paardenliefhebbers: ruime paardenbox met buitenluik, weidemogelijkheden, een rijbakmogelijkheid, de prachtige Herperduin-bossen op slechts een steenworp afstand voor eindeloze recreatieve ritten én voor de ruiter met ambities; rijvereniging RSV De Combinatie letterlijk om de hoek.

Aanvaarding
In nader overleg.
Meer lezen
Minder lezen
Joris Welten
Uw qualis-makelaar
Joris Welten
Van der Krabben Makelaardij
Kruisstraat 21
5341 HA Oss
0412-632 928
Contact met de makelaar
Zevenbergseweg 25, Berghem foto-1
Zevenbergseweg 25 is succesvol verkocht door Van der Krabben Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken