Nicolaas Maesstraat 68 -II, Amsterdam foto-1
Amsterdam

Nicolaas Maesstraat 68 -II

€ 1.150.000 k.k.
Verkocht
Nicolaas Maesstraat 68 -II, Amsterdam foto-0
Nicolaas Maesstraat 68 -II, Amsterdam foto-1
Nicolaas Maesstraat 68 -II, Amsterdam foto-2
Nicolaas Maesstraat 68 -II, Amsterdam foto-3
Nicolaas Maesstraat 68 -II, Amsterdam foto-4
Nicolaas Maesstraat 68 -II, Amsterdam foto-5
Nicolaas Maesstraat 68 -II, Amsterdam foto-6
Nicolaas Maesstraat 68 -II, Amsterdam foto-7
Nicolaas Maesstraat 68 -II, Amsterdam foto-8
Nicolaas Maesstraat 68 -II, Amsterdam foto-9
Nicolaas Maesstraat 68 -II, Amsterdam foto-10
Nicolaas Maesstraat 68 -II, Amsterdam foto-11
Nicolaas Maesstraat 68 -II, Amsterdam foto-12
Nicolaas Maesstraat 68 -II, Amsterdam foto-13
Nicolaas Maesstraat 68 -II, Amsterdam foto-14
Nicolaas Maesstraat 68 -II, Amsterdam foto-15
Nicolaas Maesstraat 68 -II, Amsterdam foto-16
Nicolaas Maesstraat 68 -II, Amsterdam foto-17
Nicolaas Maesstraat 68 -II, Amsterdam foto-18
Nicolaas Maesstraat 68 -II, Amsterdam foto-19
Nicolaas Maesstraat 68 -II, Amsterdam foto-20
Verkocht
Nicolaas Maesstraat 68 -II, Amsterdam foto-2
Nicolaas Maesstraat 68 -II, Amsterdam foto-3
+21
Aantal kamers
3
Woonoppervlakte
78 m²
Inhoud
244 m³
Nicolaas Maesstraat 68 -II is succesvol verkocht door Carla van den Brink Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Een stijlvol appartement van 78m2 met een plafondhoogte van ruim 3 meter en openslaande deuren naar het balkon op het Zuiden. De heerlijk lichte living met open keuken loopt over in het brede balkon gelegen op het Zuid-Oosten. Aan de achterzijde van het appartement zijn 2 slaapkamers gesitueerd. In het midden bevindt zich een badkamer, separaat toilet en waskast. Het appartement beschikt in alle vertrekken over vloerverwarming, dimbare verlichting, smart home systeem en hoogwaardige inbouwkasten. De massieve visgraat vloer wordt gecomplimenteerd door de op maat gemaakte houten muurafwerking.

Het pand waar het appartement onderdeel van uitmaakt, is in 2022 high end gerenoveerd inclusief nieuwe fundering. Er zijn drie appartementen gerealiseerd, verdeeld over vier verdiepingen. Het is gelegen op eigen grond en ligt in een gewilde straat in Amsterdam Oud-Zuid, de Nicolaas Maesstraat met tal van voorzieningen op loopafstand.
De beveiligde houten entreedeur geeft toegang tot het gemeenschappelijke sfeervolle en brede trappenhuis, voorzien van een luxe vloerbedekking en mooie wandarmaturen. Het appartement is te bereiken vanaf de overloop op de tweede verdieping.

Indeling
Bij binnenkomst valt direct de sereniteit en rust op die het fijne lichte appartement uitstraalt. Dit wordt optisch bewerkstelligd, doordat de wanden van alle ruimtes zijn geschilderd in dezelfde warme licht beige tint, welke mede terugkomt in de keuken- en de badkamerafwerking en doordat in het gehele appartement de vloer is bedekt met een eiken visgraatparket. Wat tevens nog meer bijdraagt aan het sfeervolle en warme gevoel is dat alle verlichting dimbaar is, de gehele vloer is voorzien van vloerverwarming en het pand zeer goed is geïsoleerd (energielabel A++).
De woonkamer loopt over de volle breedte van de woning, waardoor er veel daglicht naar binnen valt door de drie gevelopeningen. Twee openslaande deuren bieden toegang tot het ruime balkon dat gelegen is op het zuidoosten. Vanaf dit balkon is er zicht op de boomrijke, gezellige straat en is het mogelijk om te genieten van de zon.

De open keuken beschikt over veel opbergruimte en is voorzien van een kookeiland met zitmogelijkheid aan de kant van de living en een wandopstelling. Beiden delen zijn uitgevoerd met een chique marmeren werkblad. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig, waaronder een Siemens inductiekookplaat met interne afzuiging, een AEG oven, een koel-vriescombinatie en een vaatwasser. Een geklimatiseerde wijnkast is opgenomen in het wandmeubel. Inbouw strips met LED verlichting onder de bovenkasten en legplank geven een extra dimensie aan de keuken.
De woonkamer loopt vloeiend over in de open hal waar zich een ruime garderobekast bevindt met verdiepingshoge eiken deuren en de toegang tot de badkamer, een ruime kast met aansluiting voor wasmachine en droger, het separate toilet en de twee slaapkamers.

De badkamer is voorzien van een dubbel wastafelmeubel gemaakt van het fijne naadloze materiaal Solid Surface met ruime laden eronder en luxe kranen van het merk Agape en een riante inloopdouche met praktische en gezellige nis. Een deel van de wanden is voorzien van een lambrisering en de douche is volledig betegeld met een mooie zandkleurige/beige grote tegel met zeer weinig voegen. De vloer is afgewerkt met dezelfde tegel als de wand. Een mooie grote ronde spiegel geeft, in combinatie met de dimbare verlichting en de warme tinten, veel sfeer aan deze ruimte.

De master bedroom is gelegen aan de achterzijde en beschikt over een sfeervol zitgedeelte onder het grote raam. Aan het einde van de dag zal de zon hier naar binnen vallen. De kamer is heerlijk licht en is voorzien van meerdere inbouwkasten met verdiepingshoge eiken deuren.
De naastgelegen slaapkamer kijkt uit op de binnentuin door een groot te openen raam en beschikt over een ruime inbouwkast met verdiepingshoge eiken deuren.
Kortom een zeer uniek sfeervol ruim appartement volledig gerenoveerd met gebruik van hoogwaardige materialen en de modernste technieken, gelegen in een gewilde mooie straat in Amsterdam Oud-Zuid met alle voorzieningen op loopafstand.

Omgeving
De Nicolaas Maesstraat is een rustige boomrijke straat waar voornamelijk bestemmingsverkeer doorheen rijdt. Het is gelegen in het Museumkwartier met alle voorzieningen om de hoek, waaronder veel culturele bezienswaardigheden (het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum, het Van Goghmuseum en het Concertgebouw), een ruime keuze uit voor- en naschoolse opvang, lagere- en middelbare scholen, openbaar vervoer en winkels. Op loopafstand ligt de Cornelis Schuytstraat met tal van luxe kledingwinkels, heerlijke en gezellige eet- en drinkgelegenheden, traiteurs en diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen. Op zaterdag is er een gemoedelijke buurtmarkt met veel (h)eerlijke producten op het Jacob Obrechtplein. Binnen 5 minuten is het fijne Vondelpark te voet te bereiken, waar volop gerecreëerd kan worden. Het Centrum van Amsterdam is zowel met de tram als met de fiets binnen 10 minuten te bereiken. De Ring A10 met o.a. een directe route naar Schiphol, is gelegen op ongeveer 15 minuten rijden met de auto.

Bijzonderheden
-Nieuwe fundering
-Gelegen op eigen grond
-Hoogwaardig gerenoveerd
-Gebruiksoppervlak 78m2
-Balkon op het zuidoosten
-2 slaapkamers
-De servicekosten zijn € 105,44
-Energielabel A ++
-Alarm aanwezig
-Smart Home system


--- English translation ---

A stylish 78m2 apartment with a ceiling height of over 3 meters and French doors, located on the second floor. The wonderfully bright living room with open kitchen flows into the wide balcony located on the South East. At the rear of the apartment are 2 bedrooms located. In the middle is a bathroom, separate toilet and laundry closet. The apartment features underfloor heating in all rooms, dimmable lighting, smart home system and high-quality built-in closets. The solid herringbone floor is complimented by custom wood wall finishes.

The building of which the apartment is a part was high end renovated in 2022 including new foundation. Three apartments have been created, spread over four floors. It is located on private land and is located in a sought-after street in Amsterdam Oud-Zuid, the Nicolaas Maesstraat with numerous amenities within walking distance.
The secure wooden entrance door gives access to the communal attractive and wide stairwell, equipped with luxury carpeting and beautiful wall fixtures. The apartment can be reached from the landing on the second floor.

Layout
Upon entering, you will immediately notice the serenity and tranquility that the fine bright apartment radiates. This is optically achieved, because the walls of all rooms are painted in the same warm light beige shade, which also comes back in the kitchen and bathroom finishes and because throughout the apartment the floor is covered with an oak herringbone parquet. What also further contributes to the cozy and warm feeling is that all lighting is dimmable, the entire floor has underfloor heating and the property is very well insulated (energy label A++).
The living room runs the full width of the house, allowing plenty of natural light to enter through the three wall openings. Two French doors provide access to the spacious balcony located on the southeast. From this balcony there is a view of the tree-lined, pleasant street and it is possible to enjoy the sun.

The open kitchen has plenty of storage space and features a kitchen island with seating on the living room side and a wall unit. Both parts are equipped with a chic marble countertop. Several built-in appliances are available, including a Siemens induction cooktop with internal extractor fan, an AEG oven, a fridge-freezer and a dishwasher. An air-conditioned wine cabinet is included in the wall unit. Built-in strips with LED lighting under the upper cabinets and shelf add to the kitchen.
The living room flows smoothly into the open hall where there is a spacious closet with floor-to-ceiling oak doors and access to the bathroom, a spacious closet with plumbing for washer and dryer, the separate toilet and the two bedrooms.

The bathroom has a double sink cabinet made of the fine seamless material Solid Surface with spacious drawers underneath and luxury taps of the brand Agape and a spacious walk-in shower with practical and cozy niche. Part of the walls are panelled and the shower is fully tiled with a beautiful sandy/beige large tile with very few joints. The floor is finished with the same tile as the wall. A beautiful large round mirror, combined with the dimmable lighting and warm tones, gives a lot of ambiance to this room.

The master bedroom is located at the rear and features a cozy sitting area under the large window. At the end of the day, the sun will fall in here. The room is wonderfully bright and features multiple built-in closets with floor-to-ceiling oak doors.
The adjacent bedroom overlooks the courtyard through a large opening window and features a large built-in closet with floor-to-ceiling oak doors.
Overall a very unique attractive spacious apartment completely renovated using high quality materials and the most modern techniques, located in a sought after beautiful street in Amsterdam Oud-Zuid with all amenities within walking distance.

Surroundings
The Nicolaas Maesstraat is a quiet wooded street with mainly local traffic. It is located in the Museum Quarter with all amenities around the corner, including many cultural attractions (the Rijksmuseum, the Stedelijk Museum, the Van Gogh Museum and the Concertgebouw), a wide choice of pre- and after-school care, primary and secondary schools, public transport and stores. Within walking distance is the Cornelis Schuytstraat with numerous luxury clothing stores, delicious and cozy places to eat and drink, caterers and various stores for daily groceries. On Saturday there is a pleasant neighborhood market with many (h) honest products on the Jacob Obrechtplein. Within 5 minutes, the fine Vondelpark can be reached on foot, where there is plenty of recreation. The center of Amsterdam is both by streetcar and bicycle within 10 minutes. The A10 ring road, which includes a direct route to Schiphol Airport, is located approximately 15 minutes away by car.

Details
-New foundation
-Located on private land
-High quality renovated
-Surface area 78m2
-Balcony facing southeast
-2 bedrooms
-The service costs are € 105,44
-Energy label A ++
-Alarm present
-Smart home system
Meer lezen
Minder lezen
Pieter Joep van den Brink
Uw qualis-makelaar
Pieter Joep van den Brink
Carla van den Brink Makelaars
De Lairessestraat 123
1075 HH Amsterdam
020-671 72 72
Contact met de makelaar
Nicolaas Maesstraat 68 -II, Amsterdam foto-1
Nicolaas Maesstraat 68 -II is succesvol verkocht door Carla van den Brink Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken