Haringbuisdijk 465, Amsterdam foto-1
Amsterdam

Haringbuisdijk 465

€ 975.000 v.o.n.
Verkocht
Haringbuisdijk 465, Amsterdam foto-0
Haringbuisdijk 465, Amsterdam foto-1
Haringbuisdijk 465, Amsterdam foto-2
Haringbuisdijk 465, Amsterdam foto-3
Haringbuisdijk 465, Amsterdam foto-4
Haringbuisdijk 465, Amsterdam foto-5
Haringbuisdijk 465, Amsterdam foto-6
Haringbuisdijk 465, Amsterdam foto-7
Haringbuisdijk 465, Amsterdam foto-8
Haringbuisdijk 465, Amsterdam foto-9
Haringbuisdijk 465, Amsterdam foto-10
Haringbuisdijk 465, Amsterdam foto-11
Haringbuisdijk 465, Amsterdam foto-12
Haringbuisdijk 465, Amsterdam foto-13
Haringbuisdijk 465, Amsterdam foto-14
Haringbuisdijk 465, Amsterdam foto-15
Haringbuisdijk 465, Amsterdam foto-16
Haringbuisdijk 465, Amsterdam foto-17
Haringbuisdijk 465, Amsterdam foto-18
Haringbuisdijk 465, Amsterdam foto-19
Haringbuisdijk 465, Amsterdam foto-20
Haringbuisdijk 465, Amsterdam foto-21
Haringbuisdijk 465, Amsterdam foto-22
Haringbuisdijk 465, Amsterdam foto-23
Haringbuisdijk 465, Amsterdam foto-24
Verkocht
Haringbuisdijk 465, Amsterdam foto-2
Haringbuisdijk 465, Amsterdam foto-3
+25
Aantal kamers
5
Woonoppervlakte
152 m²
Inhoud
440 m³
Haringbuisdijk 465 is succesvol verkocht door Carla van den Brink Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Compleet afgebouwd! - Momenteel worden alle wanden glad afgewerkt en wit geschilderd. De vloeren worden voorzien van een houten vloerafwerking. De badkamer en toiletruimten worden compleet in stijl afgebouwd. Ten slotte komt er een luxe keuken in de woning.

Dit zeer royale Duplex Penthouse appartement van 152 m2 telt 2 balkons op het zuiden van 8 en 9 m2 per stuk. Het appartement beschikt over een royale woonkamer met eetgedeelte en open keuken op de negende verdieping. Met deze indeling beschikt het appartement over twee slaapkamers, een royale badkamer en tweede toilet op de tiende verdieping. Op beide verdiepingen is een ruime inpandige berging aanwezig. Vanaf de tiende verdieping -de top van Sluishuis- is er een prachtig uitzicht richting het noorden over het IJ. In deze riante woning loopt u elkaar niet voor de voeten, perfect voor wie wonen en slapen het liefst op twee aparte verdiepingen doet.

Indien gewenst kan de (complete) inrichting verzorgd worden door Julia Living, de partij Idie de modelwoning van Sluishuis inrichtte.

Dit Penthouse-appartement is voorzien van zeer energiezuinige installaties voor verwarmen, koelen, warm tapwater en ventilatie. Dat zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Comfortabel in de winter, aangenaam koel in de zomer. Dit dankzij de vloerverwarming-/koeling met slimme thermostaat. Het Sluishuis-gebouw wekt meer energie op dan het gebruikt. Dit is bereikt door het gebouw te voorzien van zonnepanelen op het dak en op het zonne-eiland, een efficiënte warmtepompinstallatie, een zeer goede isolatie (met o.a. triple-glas) en gebruiksafhankelijke ruimteverwarming. In Sluishuis is uw energieverbruik veel lager dan u gewend bent.

De twee verdiepingen tellende parkeergarage is met de lift bereikbaar en biedt ruimte voor fietsenstalling. In de garage is een parkeerplaats te huur.
Rondom het gebouw zijn robuuste steigers aangelegd, die de functie van aanlegplaats, wandelpromenade en woonschiplocatie zullen vervullen. Om u optimaal te laten genieten van het leven aan het water bieden wij de mogelijkheid om bij uw appartement uw eigen sloepplaats te kopen. Pak uw eigen boot en vaar binnen 20 minuten naar het hart van de stad.

SLUISHUIS
Het Sluishuis biedt een mix van koop- en huurappartementen met verschillende afmetingen. Ook de ligging en het uitzicht is telkens anders. Zo voorziet Sluishuis in de woonwensen van een aangenaam gevarieerde groep bewoners, uit alle leeftijden en gezinssamenstellingen. Een levendige, heerlijke woonomgeving op het water. Jonge professionals van over de gehele wereld, gezinnen, senioren en watersportliefhebbers vinden in Sluishuis een van de beste nieuwe locaties om te wonen.

OMGEVING SLUISHUIS
Het Sluishuis vormt de entree van het hippe IJburg, een moderne woonwijk ten oosten van de binnenstad. Op vijf aangelegde eilanden wonen inmiddels 25.000 Amsterdammers, die het leven aan het water als absolute kwaliteit van de wijk ervaren. Het Sluishuis ligt als een machtige poortwachter op de kop van het Steigereiland, direct naast de IJburglaan (de toegangsweg vanaf de ring A10). Hier bevinden zich de haltes voor tram en bus richting de stad. De dagelijkse voorzieningen, zoals twee grote supermarkten en diverse winkels, liggen op het direct aangrenzende Haveneiland-West, op circa 10 minuten loopafstand. Wanneer we bereikbaarheid zeggen, denken we zelf vaak aan de bereikbaarheid per bus, tram of fiets. Een echte IJburger niet. Die denkt in vaarminuten. Sluishuis is 20 minuten varen vanaf het hart van de stad.

ONTWIKKELAARS
Het iconische Amsterdam Sluishuis is ontwikkeld en gebouwd door de innovatieve partnership tussen VORM en Besix RED. Het ontwerp is van het vermaarde Deense BIG Architects (Bjarke Ingels), in samenwerking met Barcode Architects uit Rotterdam. Zij wilden een ultra-duurzaam gebouw realiseren, dat meebeweegt met de verandering van tijd, klimaat en energievoorziening.Buiten de appartementen zijn er rondom Sluishuis -aan het steigerlandschap- ook waterkavels voor woonschepen met een historisch uiterlijk te koop aangeboden.

Voor meer informatie of een persoonlijk gesprek belt u met de makelaar (020-6717272 Carla Van den Brink of Divapro 030- 2272977) of kijk op onze website www.sluishuis.nl
Meer lezen
Minder lezen
Pieter Joep van den Brink
Uw qualis-makelaar
Pieter Joep van den Brink
Carla van den Brink Makelaars
De Lairessestraat 123
1075 HH Amsterdam
020-671 72 72
Contact met de makelaar
Haringbuisdijk 465, Amsterdam foto-1
Haringbuisdijk 465 is succesvol verkocht door Carla van den Brink Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken