Emmastraat 24, Amsterdam foto-1
Amsterdam

Emmastraat 24

€ 4.400.000 k.k.
Verkocht
Emmastraat 24, Amsterdam foto-0
Emmastraat 24, Amsterdam foto-1
Emmastraat 24, Amsterdam foto-2
Emmastraat 24, Amsterdam foto-3
Emmastraat 24, Amsterdam foto-4
Emmastraat 24, Amsterdam foto-5
Emmastraat 24, Amsterdam foto-6
Emmastraat 24, Amsterdam foto-7
Emmastraat 24, Amsterdam foto-8
Emmastraat 24, Amsterdam foto-9
Emmastraat 24, Amsterdam foto-10
Emmastraat 24, Amsterdam foto-11
Emmastraat 24, Amsterdam foto-12
Emmastraat 24, Amsterdam foto-13
Emmastraat 24, Amsterdam foto-14
Emmastraat 24, Amsterdam foto-15
Emmastraat 24, Amsterdam foto-16
Emmastraat 24, Amsterdam foto-17
Emmastraat 24, Amsterdam foto-18
Emmastraat 24, Amsterdam foto-19
Emmastraat 24, Amsterdam foto-20
Emmastraat 24, Amsterdam foto-21
Emmastraat 24, Amsterdam foto-22
Emmastraat 24, Amsterdam foto-23
Emmastraat 24, Amsterdam foto-24
Emmastraat 24, Amsterdam foto-25
Emmastraat 24, Amsterdam foto-26
Emmastraat 24, Amsterdam foto-27
Emmastraat 24, Amsterdam foto-28
Emmastraat 24, Amsterdam foto-29
Emmastraat 24, Amsterdam foto-30
Emmastraat 24, Amsterdam foto-31
Emmastraat 24, Amsterdam foto-32
Emmastraat 24, Amsterdam foto-33
Emmastraat 24, Amsterdam foto-34
Emmastraat 24, Amsterdam foto-35
Emmastraat 24, Amsterdam foto-36
Emmastraat 24, Amsterdam foto-37
Emmastraat 24, Amsterdam foto-38
Emmastraat 24, Amsterdam foto-39
Emmastraat 24, Amsterdam foto-40
Emmastraat 24, Amsterdam foto-41
Emmastraat 24, Amsterdam foto-42
Emmastraat 24, Amsterdam foto-43
Emmastraat 24, Amsterdam foto-44
Emmastraat 24, Amsterdam foto-45
Emmastraat 24, Amsterdam foto-46
Emmastraat 24, Amsterdam foto-47
Emmastraat 24, Amsterdam foto-48
Emmastraat 24, Amsterdam foto-49
Emmastraat 24, Amsterdam foto-50
Emmastraat 24, Amsterdam foto-51
Emmastraat 24, Amsterdam foto-52
Emmastraat 24, Amsterdam foto-53
Emmastraat 24, Amsterdam foto-54
Emmastraat 24, Amsterdam foto-55
Emmastraat 24, Amsterdam foto-56
Emmastraat 24, Amsterdam foto-57
Emmastraat 24, Amsterdam foto-58
Emmastraat 24, Amsterdam foto-59
Verkocht
Emmastraat 24, Amsterdam foto-2
Emmastraat 24, Amsterdam foto-3
+60
Perceeloppervlakte
348 m²
Woonoppervlakte
349 m²
Inhoud
1.347 m³
Emmastraat 24 is succesvol verkocht door Carla van den Brink Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

** English text below **

Schitterend, totaal gerenoveerd herenhuis met nieuwe fundering en een idyllische voor- en achtertuin.

Op een van de meest geliefde locaties in Oud-Zuid staat dit royale familiehuis van 350 m² in de groene en statige Emmastraat. Het huis is gelegen op eigen grond en heeft 2 leef verdiepingen, 5 slaapkamers en 3 badkamers. De heerlijke grote beschutte achtertuin kent veel privacy. Het terras in de voortuin is de ideale plek om te genieten van de fijne buurt. In 2013 is de fundering vernieuwd en in 2017 is het geheel hoogwaardig gerenoveerd met behoud van originele details.

Het betreft een gesplitst pand bestaande uit vier appartementsrechten dat als één van de weinige in deze buurt nog als geheel wordt bewoond.

Brede hardstenen traptreden geven toegang tot de statige voordeur. De hoge plafonds, verfijnde afwerking en het gebruik van hoogwaardige materialen vallen bij binnenkomst direct op. Het tochtportaal leidt naar de ruime hal met marmeren vloer, een gastentoilet met fonteintje en een garderobekast.

De oorspronkelijke kamer-en-suite is uitgebouwd tot een prachtige verdieping met uitzicht op het groen van de achter- en voortuin, doordat de beletage zich 2 meter boven straatniveau bevindt. De ruimte is op dit moment in gebruik als atelier. Openslaande deuren aan de voorzijde komen uit op het heerlijke brede balkon gelegen op het zuiden.

Aan de achterzijde brengt de brede trap u naar de achtertuin en het souterrain. De tuin van 45 vierkante meter biedt ongekend veel privacy en rust.

Het souterrain biedt een multifunctionele ruimte die in open verbinding staat met het atelier en toegang geeft tot de tuin. De plafondhoge glazen achtergevel geeft een prachtige lichtinval. Deze ruimte is zeer geschikt als gastenverblijf en heeft een eigen keuken met roestvrijstalen aanrechtblad en een stoer vijfpits-gasfornuis. Aan de voorzijde van het souterrain bevindt zich een tweede kamer en een badkamer met douche, toilet en wastafel.

Op de eerste verdieping is de woonkeuken gelegen aan het balkon aan de voorzijde. Aan de achterzijde bevindt zich de living met moderne gashaard. De keuken is uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur en een prachtig natuurstenen aanrechtblad. Op iedere etage is een apart toilet met fonteintje aanwezig.

Momenteel is de tweede verdieping het domein van de master bedroom met een en suite badkamer, kleedkamer en werkkamer. De badkamer heeft dubbele wastafels met een natuurstenen blad en een ruime inloopdouche. In de kleedkamer staan plafondhoge kledingkasten aan beide zijden van het raam met veel kastruimte. De werkkamer, voorzien van op maat gemaakte inbouwkasten, kan tevens dienen als extra slaapkamer.

Op de derde verdieping bevinden zich twee grote slaapkamers, een apart toilet en een tweede badkamer met wastafel en inloopdouche.
Het geheel beschikt over een prachtige visgraat parketvloer en alle slaapvertrekken zijn voorzien van airconditioning.

Wonen in een van de meest gewilde buurten van Amsterdam en tevens genieten van de rust en privacy die dit bijzondere object biedt. Betreed dit toevluchtsoord en laat u betoveren door de charme van Amsterdam Oud Zuid.

Omgeving
Deze woning is gelegen op een geweldige locatie in Oud-Zuid met alle gewenste voorzieningen in de buurt. De straat zelf is rustig met karakteristieke herenhuizen en diepe voortuinen.
Op loopafstand vindt u het Concertgebouw, het Rijksmuseum en het Van Goghmuseum. Tevens een scala aan winkels en boetieks.
Tevens zijn er verschillende gezellige cafés en goede restaurants in de buurt, waaronder Le petit George, Ferrili’s, Carter, Ron Gastrobar en Visque. Op zaterdag is er een buurtmarkt met vele heerlijkheden te vinden op het Jacob Obrechtplein.
Voor buitenactiviteiten biedt het Vondelpark de perfecte uitvalsbasis. Eén van de bekendste en meest geliefde parken van Amsterdam dat ideaal is voor een ontspannen wandeling, een picknick of sportactiviteiten.

Bijzonderheden:
- Gelegen op eigen grond
- Geheel luxe gerenoveerd
- Het pand bestaat uit vier appartementsrechten die momenteel als geheel worden bewoond
- Achtertuin van 45 m2
- Voortuin van 56 m2
- Twee leefverdiepingen
- Twee keukens
- Souterrain dat perfect kan dienen als gastenverblijf
- Voorzien van nieuwe fundering

--------------------------------------------------

Gorgeous, completely renovated townhouse with renewed foundation and an idyllic front and back garden.

On one of the most popular locations in Old South this generous family house of 350 m² is located in the green and gracious Emmastraat. The townhouse is located on private land and has 2 living floors, 5 bedrooms and 3 bathrooms. The lovely sheltered backyard has lots of privacy. The terrace in the front is the ideal place to enjoy the fine neighborhood. In 2013 the foundation was renewed and in 2017 the inside was renovated to a high standard while retaining original details.

The property is divided in to four apartment rights but it is one of the few in this neighborhood that is still occupied as a whole.

Wide hardstone steps give access to the stately front door. The high ceilings, refined finishing and use of high-quality materials immediately catch the eye upon entering. A draft porch leads to the spacious hall with marble floor, a guest toilet with hand basin and cabinet.

The original en-suite has been expanded into a beautiful space with views on the back and front gardens, as this floor is 2 meters above street level. The space is currently used as an atelier. French doors at the front open onto the lovely wide balcony located on the south.

At the rear, the wide staircase brings you to the backyard and basement. The garden of 45 square meters offers a feeling of privacy and tranquility that is unique for the city.

The basement offers a multipurpose room that is in open connection with the atelier and gives access to the garden. The ceiling-high glass facade gives a lot of natural light. This space is very suitable as a guest room and has its own kitchen with stainless steel countertops and a sturdy five-burner gas stove. At the front of the basement is a second room and a bathroom with shower, toilet and sink.

On the second floor, the dining kitchen is located on the front alongside the balcony. At the rear is the living room with modern gas fireplace. The kitchen is equipped with high-quality appliances and a beautiful natural stone countertop. On each floor there is a separate toilet with hand basin.

Currently, the second floor is the domain of the primary bedroom with an en-suite bathroom, dressing room and study. The bathroom has double sinks with a natural stone top and a spacious walk-in shower. The dressing room has ceiling-high closets on both sides of the window with plenty of closet space. The study, equipped with custom built-ins, can also serve as an additional bedroom.

On the third floor are two large bedrooms, a separate toilet and a second bathroom with sink and walk-in shower.
Beautiful herringbone parquet floor graces the entire house and all bedrooms are air conditioned.

Living in one of Amsterdam's most beloved neighborhoods while enjoying the tranquility and privacy that this special property offers. Enter this townhouse and be enchanted by the charm of Amsterdam Old South.

Surroundings
This property is located in a great location in Old South with all desired amenities nearby. The street itself is quiet with characteristic townhouses and deep front gardens.
Within walking distance you will find the Concertgebouw, Rijksmuseum and Van Gogh Museum. Also an array of stores and boutiques.
There are also several cafes and good restaurants nearby, including Le petit George, Ferrili's, Carter, Ron Gastrobar and Visque. On Saturdays, a neighborhood market with many delicacies can be found at Jacob Obrechtplein.
The Vondelpark offers the perfect spot . One of Amsterdam's most famous and beloved parks that is ideal for a relaxing walk, a picnic or sports activities.

Features:
- Located on private land
- Completely renovated to luxurious standards
- All bedrooms have airconditioning
- The property consists of four apartment rights currently occupied as a whole
- Backyard of 45 m2
- Front garden of 56 m2
- Two living floors
- Two kitchens
- Basement that could perfectly serve as a guestroom
- New foundation
Meer lezen
Minder lezen
Pieter Joep van den Brink
Uw qualis-makelaar
Pieter Joep van den Brink
Carla van den Brink Makelaars
De Lairessestraat 123
1075 HH Amsterdam
020-671 72 72
Contact met de makelaar
Emmastraat 24, Amsterdam foto-1
Emmastraat 24 is succesvol verkocht door Carla van den Brink Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken