Puttensestraat 15, Amstelveen foto-1
Amstelveen

Puttensestraat 15

€ 965.000 k.k.
Verkocht
Puttensestraat 15, Amstelveen foto-0
Puttensestraat 15, Amstelveen foto-1
Puttensestraat 15, Amstelveen foto-2
Puttensestraat 15, Amstelveen foto-3
Puttensestraat 15, Amstelveen foto-4
Puttensestraat 15, Amstelveen foto-5
Puttensestraat 15, Amstelveen foto-6
Puttensestraat 15, Amstelveen foto-7
Puttensestraat 15, Amstelveen foto-8
Puttensestraat 15, Amstelveen foto-9
Puttensestraat 15, Amstelveen foto-10
Puttensestraat 15, Amstelveen foto-11
Puttensestraat 15, Amstelveen foto-12
Puttensestraat 15, Amstelveen foto-13
Puttensestraat 15, Amstelveen foto-14
Puttensestraat 15, Amstelveen foto-15
Puttensestraat 15, Amstelveen foto-16
Puttensestraat 15, Amstelveen foto-17
Puttensestraat 15, Amstelveen foto-18
Puttensestraat 15, Amstelveen foto-19
Puttensestraat 15, Amstelveen foto-20
Puttensestraat 15, Amstelveen foto-21
Puttensestraat 15, Amstelveen foto-22
Puttensestraat 15, Amstelveen foto-23
Puttensestraat 15, Amstelveen foto-24
Puttensestraat 15, Amstelveen foto-25
Puttensestraat 15, Amstelveen foto-26
Puttensestraat 15, Amstelveen foto-27
Puttensestraat 15, Amstelveen foto-28
Puttensestraat 15, Amstelveen foto-29
Puttensestraat 15, Amstelveen foto-30
Verkocht
Puttensestraat 15, Amstelveen foto-2
Puttensestraat 15, Amstelveen foto-3
+31
Perceeloppervlakte
151 m²
Woonoppervlakte
167 m²
Inhoud
450 m³
Puttensestraat 15 is succesvol verkocht door Carla van den Brink Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Stap binnen in een hedendaags meesterwerk van wooncomfort en stijl, gelegen in het hart van de gewilde wijk Elsrijk in Amstelveen. Deze fraaie woning aan de Puttensestraat 15, bestaande uit drie verdiepingen, biedt de ideale combinatie van ruimte, luxe en moderne strakke vormgeving. Het gehele woonhuis is in 2019 volledig en smaakvol gerenoveerd waarbij er niet alleen een uitbouw aan de achterzijde is gerealiseerd, maar tevens ook een hele opbouw op de tweede verdieping is geplaatst. De hierbij extra gecreëerde woonmeters hebben de mogelijkheid gegeven voor een optimale indeling op de begane grond met ruim zitgedeelte aan de tuin en een royale woonkeuken. Door de uitbreiding op de tweede verdieping beschikt het geheel nu over 167 m2 woonoppervlakte, 4 slaapkamers, 3 badkamers en een heerlijke zonnige achtertuin met overdekte lounge en ruime privé voortuin. Een turn key gezinswoning die dankzij de recente totaal renovatie ook reeds al goed geïsoleerd is.

De woning is verdeeld over 3 woonlagen en kent de volgende indeling:
Begane Grond:
Bij binnenkomst ervaar je meteen de ruimte en lichtheid van de woning. De grote open woonkeuken is het hart van dit huis, een prachtig vertrekpunt voor culinaire avonturen en onvergetelijke familiemomenten. De moderne inrichting en hoogwaardige afwerking geven je de ideale plek om te koken, te eten en quality time met je gezin door te brengen. De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur en biedt voldoende werkruimte voor een heerlijk avondje koken. De aangrenzende uitgebouwde woonkamer is een oase van comfort en gezelligheid. De gehele begane grond verdieping is voorzien van een comfortabele vloerverwarming. Grote ramen zorgen voor overvloedig daglicht en een prachtig uitzicht op de zonnige achtertuin gelegen op het zuiden. De gezellige overdekte loungehoek kan voor vele doeleinden worden gebruikt. Hier kun je ontspannen, je favoriete boek lezen of genieten van een wijntje in de avond.

Eerste Verdieping:
De eerste verdieping heeft een overloop met een ruim en verzorgd toilet met fontein. De master bedroom bevindt zich aan de rustige achterzijde en beschikt over een airco unit en voldoende ruimte voor het plaatsen van een king size bed. Aangrenzend is er een eigen walk-in closet, en een eigen royale badkamer ensuite welke is uitgerust met een design ligbad, dubbele walk-in douche, ruim wastafelmeubel en een sauna. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde, is ruim van opzet en er is voldoende plaats voor een grote kastenwand en aan de rechterzijde van de kamer eigen sanitair. Deze loopt naadloos over vanuit de slaapkamer en beschikt over een inloopdouche en wastafelmeubel. Al het sanitair is voorzien van mooie materialen en prachtig gekozen tegels die een geheel vormen met de stijl van het huis.

Tweede Verdieping:
De tweede verdieping van deze woning heeft nog twee slaapkamers (beiden voorzien van een airco unit) en in het midden een extra badkamer, waardoor het ideaal is voor een groot gezin of als je extra ruimte nodig hebt voor gasten. Deze ruimte leent zich ook ideaal om te gebruiken als studio op de bovenste verdieping met woonkamer en slaapkamer. Op de overloop is er nog een separate wasruimte en nog een derde toilet met fontein.

Buitenleven:
Deze woning biedt het beste van binnen- en buitenleven. De achtertuin, gelegen op het zuiden, is een zonovergoten paradijs waar je kunt genieten van barbecues, tuinfeesten of gewoon kunt ontspannen in de frisse lucht in de overdekte lounge. De voortuin is handig en voegt een vleugje groen en stijl toe aan je entree en leent zich uitstekend voor het plaatsen van de fietsen.

Locatie:
De Puttensestraat 15 ligt in de gewilde wijk Elsrijk in Amstelveen. Met alle voorzieningen in de buurt is het de perfecte plek voor gezinnen. Op loop- en fietsafstand zijn diverse basis- en middelbare scholen gelegen en voor ontspanning is het Amsterdamse bos op een steenworp afstand. Ook qua infrastructuur is er een gunstige ligging; de Beneluxbaan die de verbinding vormt tussen Amstelveen en Amsterdam is binnen 1 minuut te bereiken en hiervandaan kan men met de auto of met tram 5 en de metro naar de stad. De snelwegen de A9 en RingA10 zijn in een handomdraai te bereiken.
Deze woning is volledig gerenoveerd in 2019, waardoor je zorgeloos kunt genieten van modern en luxueus wonen.

Kenmerken:
- Comfortabele achtertuin gelegen op het zonnige zuiden en handige voortuin voor het plaatsen van fietsen.
- Conform de NEN2580 meting bedraagt de woonoppervlakte 166,85 m2.
- Compleet en grondig gerenoveerd in 2019. De elektra en leidingen zijn vernieuwd, er is geïsoleerd, de woning is voorzien van dubbele beglazing en heeft de beschikking over 3 airco units en een prachtige stijlvolle afwerking.
- In 2019 zijn ook de uitbouw en de opbouw op de tweede verdieping gerealiseerd, alles is uitgevoerd conform de afgegeven vergunning van de Gemeente Amstelveen.
- De gehele begane grond verdieping is voorzien van een comfortabele vloerverwarming.
- 4 goed formaat slaapkamers en 3 badkamers.
- Bouwjaar 1962
- Geheel voorzien van dubbele beglazing.
- Gelegen op eigen grond.
- Zeer centrale ligging met Amsterdam binnen enkele minuten te bereiken.

Oplevering:
Oplevering in overleg

Step inside a contemporary masterpiece of living comfort and style, located in the heart of the sought-after Elsrijk neighborhood in Amstelveen. This beautiful home at Puttensestraat 15, consisting of three floors, offers the ideal combination of space, luxury and modern sleek design. The entire house was completely and tastefully renovated in 2019 where there is not only an extension at the rear is realized, but also a whole construction on the second floor is placed. The hereby created additional living meters have given the opportunity for an optimal layout on the first floor with spacious seating area to the garden and a spacious kitchen diner. Because of the extension on the second floor, the property now has 167 m2 of living space, 4 bedrooms, 3 bathrooms and a lovely sunny backyard with covered lounge and spacious private front yard. A turn key family home that thanks to the recent total renovation is also already well insulated.

The house is spread over 3 floors and has the following layout:
Ground Floor:
Upon entering you immediately experience the space and lightness of the home. The large open kitchen is the heart of this house, a wonderful starting point for culinary adventures and unforgettable family moments. The modern decor and high-quality finishes give you the ideal place to cook, eat and spend quality time with your family. The kitchen is equipped with all the necessary appliances and offers plenty of work space for a wonderful evening of cooking. The adjacent expanded living room is an oasis of comfort and coziness. The entire first floor has comfortable underfloor heating. Large windows provide abundant natural light and a beautiful view of the sunny backyard facing south. The cozy covered lounge area can be used for many purposes. Here you can relax, read your favorite book or enjoy a glass of wine in the evening.

First Floor:
The second floor has a landing with a spacious and well-kept toilet with fountain. The master bedroom is located at the quiet rear and features an air conditioning unit and enough space to fit a king size bed. Adjacent there is a private walk-in closet, and its own generous ensuite bathroom which is equipped with a designer bathtub, double walk-in shower, spacious vanity and a sauna. The second bedroom is located at the front, is spacious with ample space for a large closet wall and ensuite bathroom on the right side of the room. This flows seamlessly from the bedroom and features a walk-in shower and vanity. All the plumbing features beautiful materials and beautifully chosen tiles that blend in with the style of the house.

Second Floor:
The second floor of this home has two more bedrooms (both equipped with an air conditioning unit) and an additional bathroom in the middle, making it ideal for a large family or if you need extra space for guests. This space also lends itself ideally to use as a studio on the top floor with living room and bedroom. On the landing there is another separate laundry room and another third toilet with a fountain.

Outdoor living:
This home offers the best of indoor and outdoor living. The backyard, facing south, is a sun-drenched paradise where you can enjoy barbecues, garden parties or just relax in the fresh air in the covered lounge. The front yard is convenient and adds a touch of greenery and style to your entryway and lends itself perfectly to bike storage.

Location:
Puttensestraat 15 is located in the sought-after Elsrijk neighborhood in Amstelveen. With all amenities nearby, it is the perfect place for families. Within walking and cycling distance are several primary and secondary schools located and for relaxation, the Amsterdam forest is a stone's throw away. In terms of infrastructure there is also a convenient location; the Beneluxbaan which forms the connection between Amstelveen and Amsterdam can be reached within 1 minute and from here you can take the car or streetcar 5 and the metro to the city. The highways the A9 and RingA10 can be reached in no time.
This property was completely renovated in 2019, so you can enjoy carefree modern and luxurious living.

Features:
- Comfortable backyard located on the sunny south and convenient front yard for placing bicycles.
- In accordance with the NEN2580 measurement, the living area is 166.85 m2.
- Completely and thoroughly renovated in 2019. The electricity and plumbing have been renewed, there is insulation, the house has double glazing and has access to 3 air conditioning units and a beautiful stylish finish.
- In 2019 the extension and the construction on the second floor have also been realized, everything has been carried out in accordance with the permit issued by the Municipality of Amstelveen.
- The entire first floor has comfortable floor heating.
- 4 good size bedrooms and 3 bathrooms.
- Built in 1962
- Fully double glazed windows.
- Located on private land.
- Very central location with Amsterdam within minutes to reach.

Delivery:
Delivery in consultation
Meer lezen
Minder lezen
Pieter Joep van den Brink
Uw qualis-makelaar
Pieter Joep van den Brink
Carla van den Brink Makelaars
De Lairessestraat 123
1075 HH Amsterdam
020-671 72 72
Contact met de makelaar
Puttensestraat 15, Amstelveen foto-1
Puttensestraat 15 is succesvol verkocht door Carla van den Brink Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken