Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-1
Amstelveen

Parmentierlaan 74

€ 995.000 k.k.
Verkocht
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-0
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-1
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-2
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-3
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-4
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-5
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-6
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-7
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-8
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-9
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-10
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-11
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-12
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-13
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-14
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-15
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-16
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-17
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-18
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-19
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-20
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-21
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-22
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-23
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-24
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-25
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-26
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-27
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-28
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-29
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-30
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-31
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-32
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-33
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-34
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-35
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-36
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-37
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-38
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-39
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-40
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-41
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-42
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-43
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-44
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-45
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-46
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-47
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-48
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-49
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-50
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-51
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-52
Verkocht
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-2
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-3
+53
Aantal kamers
13
Woonoppervlakte
287 m²
Inhoud
700 m³
Parmentierlaan 74 is succesvol verkocht door Carla van den Brink Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Zeer mooie en ruime woning met praktijkruimte gelegen in het geliefde en groene Amstelveen direct naast het bruisende stadshart. Het geheel bestaat nu uit een ruime woning op de 1e en 2e woonlaag en garages/bergingen op de begane grond die thans in gebruik is als tandarts praktijkruimte en waarvan dit gebruik ook vanuit de splitsingsakte is toegestaan. Tevens staat de splitsingsakte een dokters-, accountants-, tandarts- of andere soortgelijke beroepen toe. Een ideale kans voor een praktijk aan huis.

De woning zelf heeft een totaal oppervlakte van 147 m2 en heeft de beschikking over 4 slaapkamers, twee badkamers en 4 balkons. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur en de woning is gelegen in een kindvriendelijke wijk met veel groen en een klein wandelparkje naast de deur. Op enkele minuten lopen van het bruisende Stadshart Amstelveen.

Het geheel is nu in gebruik als 1 woning met onderliggende praktijkruimte, welke per oktober 2023 geheel leeg en ontruimd vrij zal komen. Het gebruik kan dus als zodanig worden voortgezet en is ideaal als tandartspraktijk ruimte, of accountants kantoor. Er zou eventueel ook kunnen worden gekeken naar dit object als beleggings-/ontwikkelingsmogelijkheid. Het is al gesplitst en het zijn dus officieel twee woningen met eigen indexnummer en de garages/bergingen met twee eigen indexnummers. Deze laatste kan als praktijkruimte worden verhuurd, echter, met de juiste vergunningen van de gemeente Amstelveen kan er worden gekeken of hier nog een begane grond appartement van kan worden gemaakt. Dan is er de mogelijkheid om 3 appartementen te realiseren.
De woningen op de 1e en 2e verdieping hebben ieder een woonoppervlakte van 73,5 m2 met beiden een balkon aan zowel de voor- als de achterzijde. De begane grond heeft een totale oppervlakte van 161 BVO en een verhuurbaar vloeroppervlakte van 145 m2.

Bij de voorkeur voor een ontwikkeling kunnen er dus 3 high end appartementen worden gerealiseerd van respectievelijk 73,14 m2, 73,43 m2 en circa 140 m2, de laatste met de juiste toestemmingen van de Gemeente en de VvE.

De locatie is zeer geliefd, de omgeving biedt u alles wat u van Amstelveen mag verwachten. Er is een klein loopparkje naast het complex gelegen en op een steenworp afstand is het overdekte Stadshart van Amstelveen met zijn vele luxe winkels en restaurants.

Indeling:
De woning is gelegen op de begane grond, eerste en tweede verdieping en kent de volgende indeling:

Eerste woonverdieping:
Entree, gezamenlijk trappenhuis, binnenkomst in de ruime open hal met toilet met fontein. Vanuit de hal is er een fijne verbinding met de keuken gelegen aan de voorzijde met diverse inbouwapparatuur. Ruimte voor de eettafel. 9 meter diepe doorzonwoonkamer met aan de achterzijde toegang tot het kleine balkon en aan de voorzijde toegang tot het grote balkon. Deze zijn gelegen op het noorden en het zuiden. Eerste slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning. Middels een wenteltrap is er toegang tot de:

Tweede woonverdieping:
Overloop, Slaapkamer aan de voorzijde met toegang tot het ruime balkon op het zuiden, slaapkamer aan de achterzijde. Nette badkamer aan de achterzijde met douche, toilet, wastafel, wasmachine opstelling en toegang tot het kleine balkon aan de achterzijde. Royale tweede badkamer aan de voorzijde voorzien van douche, dubbel wastafelmeubel, toilet, bidet en design radiator. Derde zeer royale slaapkamer van 9 bij bijna 4.

Souterrain:
Deze ruimtes bestaan uit garages en bergingen waarbij er conform de splitsingsakte praktijkruimte is toegestaan. Onder andere tandarts, accountants en soortgelijke beroepen zouden zich hier mogen vestigen. Op dit moment is de gehele onderste laag (met uitzondering van de berging van de bovenbuurvrouw) in gebruik als tandartspraktijk.

Vereniging van Eigenaars:
- De Vereniging van Eigenaars, VvE Vijverpark II, bestaat uit 5 leden (meerdere appartementsrechten) - De servicekosten bedragen thans €555,42 per maand voor alle 4 de appartementsrechten.- De vereniging wordt professioneel beheerd door Stanley Blom van uwvvebeheerder Vastgoedmanagement. - De VvE is voornemens om alle kozijnen van het complex te vervangen, daar zal een eigen bijdrage voor moeten komen per eigenaar.
- Het betreft een VvE met een recent opgesteld huishoudelijk reglement en een MJOP.

Bijzonderheden:
- Conform de NEN2580 meting bedraagt de woonoppervlakte van de woningen 146,57 m2. - Conform de NEN2580 meting bedraagt de oppervlakte van de bedrijfsruimte 161 BVO.- De totale oppervlakte van de balkons van de bovenwoningen bedraagt 22,96 m2.
- De woning is gelegen op eigen grond.
- Het geheel is nu in gebruik door 1 huurder, deze zal per oktober 2022 zowel de praktijkruimte als de bovengelegen woning vrij opleveren.
- Het is reeds gesplitst in 4 appartementsrechten, voor het realiseren van woonruimte op de begane grond dient de bestemming te worden veranderd alsmede toestemming van de vve te worden verkregen.
- Gelegen in een zeer geliefde stukje in Amstelveen om de hoek van het Stadshart met zijn vele luxe winkels en restaurants.
- Kadastraal bekend: Gemeente Amstelveen, sectie M, nummer 4105 index 1, 2, 3 en 6. - Conform de BAG viewer is het bouwjaar 1965.

Omgeving:
De Parmentierlaan kent een drietal kleinschalige appartemetencomplexen die middels een brug te bereiken zijn en dus erg beschut gelegen zijn naast sierwater en een klein wandelparkje. De binnenkort te realiseren overkapping op de A9 zorgt ervoor dat het Stadshart in een handomdraai te bereiken is voor alle fijne winkels en de dagelijkse boodschappen. Het Meanderpark is om de hoek gelegen en biedt de mogelijkheid voor ontspanning en een heerlijke wandeling. De verbindingen met Amsterdam, Haarlem en Schiphol zijn uitstekend. De uiterst goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer, de ligging nabij de A9, A10 en A2, het vele groen en uitstekende voorzieningen maakt Amstelveen een top plek om te wonen.

Parkeren:
Het betreft openbaar parkeren, voor het complex zijn er diverse plekken voor de bewoners.

Oplevering:
De oplevering zal plaatsvinden in overleg.
Meer lezen
Minder lezen
Pieter Joep van den Brink
Uw qualis-makelaar
Pieter Joep van den Brink
Carla van den Brink Makelaars
De Lairessestraat 123
1075 HH Amsterdam
020-671 72 72
Contact met de makelaar
Parmentierlaan 74, Amstelveen foto-1
Parmentierlaan 74 is succesvol verkocht door Carla van den Brink Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken