Welkom Kolpa makelaars

Welkom Kolpa makelaars

Welkom Kolpa makelaars

Qualis versterkt zijn netwerk met de komst van Kolpa als een officiële Qualis-makelaar. Vanuit hun kantoren in Rotterdam, Oostvoorne, Maassluis, Gouda, Moordrecht en Nieuwerkerk a/d IJssel beloven zij hun klanten de beste deals.

 

KENNIS VAN WAARDE

Als specialist binnen alle aspecten in de vastgoedsector, kozen zij hun motto ‘Kennis van Waarde’ heel weloverwogen. Kolpa van der Hoek beschikt over een reeks certificeringen en kwaliteitslabels, waardoor ze naast makelaar tevens een vertrouwde gesprekspartner zijn voor diverse gerenommeerde partijen. Hun expertise blijft niet onopgemerkt. In de afgelopen vijf jaar sleepten zij vijf maal de FD Gazellen Award in de wacht, werden ze in vier categorieën genomineerd voor de 'Woningmakelaar van het jaar'-verkiezing én zijn zij in 2022 uitgeroepen tot ‘Meest betrouwbare makelaar van Nederland’ en geprezen met een internationale Global Business Award.

 

OPTIMAAL VERKOOPRESULTAAT

Als Qualis-makelaar vergroot Kolpa uw kansen op een optimaal verkoopresultaat. Niet alleen door deel uit te maken van het krachtige Qualis-netwerk en een gezamenlijk zoekersbestand van duizenden mensen, maar ook door hun high-end service én de uitgekiende marketingaanpak met landelijk en zelfs internationaal bereik. Waarbij uw woning ook onder de aandacht komt van mensen die niet actief op zoek zijn naar een nieuw huis. Uw woning in het hogere segment verdient nu eenmaal veel meer dan een bord in de tuin en een vermelding op funda.

 

UNIEKE WERKWIJZE

Bent u voornemens uw woning te verkopen en wilt u weten wat Kolpa voor u kan betekenen? Ontdek de unieke werkwijze en neem geheel vrijblijvend contact op. Of loop binnen bij een van hun kantoren, waar de koffie voor u klaar staat:

Gouda - Ridder van Catsweg 298
Nieuwerkerk a/d IJssel - Kerklaan 38b
Oostvoorne - Voorweg 2  
Rotterdam - Straatweg 94

We zijn enthousiast over deze nieuwe samenwerking en zien uit naar een succesvolle toekomst samen.

Met Qualis kiest u voor een optimaal verkoopresultaat.

Woning verkopen

Het betere wonen. Ontdek ons exclusieve aanbod.

Woning kopen

Vrijblijvend advies? Maak kennis met uw Qualis-makelaar.

Vrijblijvend advies
Account aanmaken

Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland.

Account aanmaken
Magazine
Bekijk de laatste interieur-
& lifestyle trends!

Qualis e-Magazine