Verrassende vloerkleden

Verrassende vloerkleden

Verrassende vloerkleden

Anno 2023 hoeft het allemaal niet meer zo rechtlijnig. Steeds vaker zien we dat rechthoekige vloerkleden plaatsmaken voor ellips, organische, ronde of vierkante vormen. Welke vorm spreekt jou het meeste aan?  

 

1. Creatieve indeling

Het Nederlandse CS rugs produceert al ruim dertig jaar custom-made vloerkleden. Ook qua vorm is maatwerk standaard. Niet alleen rechthoekig, vierkant of rond, maar bijvoorbeeld ook deze vliegervorm Kite (zie bovenstaande foto). Decoratief en praktisch tegelijk. Voor nieuwe, creatieve indelingsmogelijkheden van een leuk hoekje (zie www.csrugs.com).

 

2. Maak het verschil

Rond, maar dan op jouw manier! In jouw kleuren en materialen. Ontwerp je eigen kleed op basis van de vele verschillende vormen die Van Besouw biedt, zoals bijvoorbeeld Ellipse, Bean, Moon, Hexagon, Cloud en Pebble. En dan personaliseer je je vloerkleed natuurlijk ook qua materiaal, kleur, structuur, poolhoogte en design.

www.besouw.nl

 

3. Vloeibaar gesteente

Vloerkleed uit de Liquid Layers-serie van Claire Vos voor Moooi. Ze ontwikkelde een ontwerptechniek waarbij ze dessins en kleuren uit de natuur als het ware 'vloeibaar' heeft gemaakt. Zo is dit dessin ontstaan uit het vloeibaar maken van mergel-gesteente. Digitaal geprint op een polyamide vloerkleed met een rug van vilt.


www.moooicarpets.com4. Variëren met vormen

Millenerpoort is een grote Nederlandse producent van handgemaakte tapijten. Bepalend voor een kleed op maat zijn persoonlijke keuzes qua materiaal, dessin, poolhoogte en kleuren, maar zeker ook de vorm. Een bijzondere vorm, zoals deze Ellips, biedt meer mogelijkheden om meubelstukken op een aparte manier neer te zetten.

www.millenerpoort.nl

 

Met Qualis kiest u voor een optimaal verkoopresultaat.

Woning verkopen

Het betere wonen. Ontdek ons exclusieve aanbod.

Woning kopen

Vrijblijvend advies? Maak kennis met uw Qualis-makelaar.

Vrijblijvend advies
Account aanmaken

Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland.

Account aanmaken
Magazine
Bekijk de laatste interieur-
& lifestyle trends!

Qualis e-Magazine