Verrassende vloerkleden

Verrassende vloerkleden

Verrassende vloerkleden

Anno 2023 hoeft het allemaal niet meer zo rechtlijnig. Steeds vaker zien we dat rechthoekige vloerkleden plaatsmaken voor ellips, organische, ronde of vierkante vormen. Welke vorm spreekt jou het meeste aan?  

 

1. Creatieve indeling

Het Nederlandse CS rugs produceert al ruim dertig jaar custom-made vloerkleden. Ook qua vorm is maatwerk standaard. Niet alleen rechthoekig, vierkant of rond, maar bijvoorbeeld ook deze vliegervorm Kite (zie bovenstaande foto). Decoratief en praktisch tegelijk. Voor nieuwe, creatieve indelingsmogelijkheden van een leuk hoekje (zie www.csrugs.com).

 

2. Maak het verschil

Rond, maar dan op jouw manier! In jouw kleuren en materialen. Ontwerp je eigen kleed op basis van de vele verschillende vormen die Van Besouw biedt, zoals bijvoorbeeld Ellipse, Bean, Moon, Hexagon, Cloud en Pebble. En dan personaliseer je je vloerkleed natuurlijk ook qua materiaal, kleur, structuur, poolhoogte en design.

www.besouw.nl

 

3. Vloeibaar gesteente

Vloerkleed uit de Liquid Layers-serie van Claire Vos voor Moooi. Ze ontwikkelde een ontwerptechniek waarbij ze dessins en kleuren uit de natuur als het ware 'vloeibaar' heeft gemaakt. Zo is dit dessin ontstaan uit het vloeibaar maken van mergel-gesteente. Digitaal geprint op een polyamide vloerkleed met een rug van vilt.


www.moooicarpets.com4. Variëren met vormen

Millenerpoort is een grote Nederlandse producent van handgemaakte tapijten. Bepalend voor een kleed op maat zijn persoonlijke keuzes qua materiaal, dessin, poolhoogte en kleuren, maar zeker ook de vorm. Een bijzondere vorm, zoals deze Ellips, biedt meer mogelijkheden om meubelstukken op een aparte manier neer te zetten.

www.millenerpoort.nl

 

With Qualis you opt for an optimal sales result.

Selling your house

Living extra-ordinarily. Discover our exclusive listings.

Buying a house

Sales advice without any obligation? Meet your Qualis real estate agent.

Sales advice
Make an account

Take a look at the largest ‘secret’ listings of the Netherlands.

Make an account
Magazine
The latest trends in
interior & lifestyle!

the e-Magazine