Tesla Model X Plaid

Tesla Model X Plaid

Tesla Model X Plaid

Wilt u een auto die de allerbeste prestaties combineert met ruimte, een niet te opvallend uiterlijk en een heleboel gimmicks die uw plezier als eigenaar verhogen? Dan verdient de Tesla Model X Plaid uitvoering absoluut serieuze aandacht. De reus met de vleugeldeuren is er sinds 2015, de verbeterde versie is na een jaar afwezigheid weer in ons land te koop, en hoe… De ‘Plaid’-versie met 1.020 pk waarmee u  in 2,6 seconde van stilstand naar 100 km/u knalt. Zo snel kunnen accelereren was altijd voorbehouden aan sportwagens die een veelvoud van de anderhalve ton van deze Tesla kosten.

 

YOKE-STUUR

Een ‘Plaid’ kiest u niet alleen vanwege dat snelheidspotentieel (topsnelheid 262 km/u), maar ook omdat hij zoveel gespreksstof biedt en u verwent met voorzieningen. Neem het rechthoekige Yoke-stuur bijvoorbeeld. Er zijn geen hendels meer aan de stuurkolom, u bedient de richtingaanwijzers, claxon etc. via tiptoetsen op het stuur. De kinderen of volwassen inzittenden vermaken? Daarvoor zijn er op de displays voor én achter films, video’s en spelletjes. U kunt ook keihard allerlei winden laten klinken. Grapje van Elon Musk.

 

SENSATIE

Wilt u uw buurman totaal verbijsteren, gebruik dan Launch Control, waarbij de auto aan de voorkant iets zakt (luchtvering is standaard) en bij het loslaten van het rempedaal zo hard wegknalt dat u bijna het bewustzijn verliest. Maar zeg zelf, in welke andere auto maakt u voor dit geld zoveel sensatie mee? Tesla staat ook bekend als een uitermate innovatief, eigenzinnig en eigenwijs merk. Het heeft de hele autowereld omgegooid en het groeit nog steeds. Ze bouwen hun auto’s efficiënter dan wie ook, waardoor de prijzen steeds kunnen dalen. Met deze Model X Plaid geeft Tesla al met al een aardig visitekaartje af. De Plaid kost inclusief 22’’ wielen, metallic lak en Full Self-Driving Capability op €162.000,- uit. Grote aantallen gaat Tesla er niet van verkopen, maar ze onderstrepen wat er kan en hoe leuk en sensationeel elektrisch rijden kan zijn, zonder op te vallen…

Lees verder

* Benieuwd naar de woning op de foto? Goed nieuws, deze staat te koop!

Met Qualis kiest u voor een optimaal verkoopresultaat.

Woning verkopen

Het betere wonen. Ontdek ons exclusieve aanbod.

Woning kopen

Vrijblijvend advies? Maak kennis met uw Qualis-makelaar.

Vrijblijvend advies
Account aanmaken

Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland.

Account aanmaken
Magazine
Bekijk de laatste interieur-
& lifestyle trends!

Qualis e-Magazine