Qualis-netwerk breidt uit

Qualis-netwerk breidt uit

Qualis-netwerk breidt uit

Het Qualis-netwerk is uitgebreid! Onlangs is Makelaardij Thuis in Vlaardingen toegetreden tot Qualis.

'Thuis' in de top

Makelaardij Thuis, al veertien jaar een bekend ‘gezicht’ in Vlaardingen en omstreken. Vele mensen hielpen zij bij de aan- en verkoop van een woning. De regionale woningmarkt? Die kennen zij op hun duimpje. Vanuit hun kantoor, midden in de stad, bedienen Bernadette Veltman (foto), Patrick Veltman, Amanda de Roos, Lizette van Rijswijk, Caitlin Luijnenburg en ‘thuishond’ Bram de gehele regio Waterweg. Bernadette is één van de tachtig NVM-woningmarktconsultants en daarmee een gesprekspartner tussen gemeentes, ontwikkelaars en kopers. Met haar makelaarskantoor Thuis zijn zij nu ook één van de vijftig Qualis-makelaars

Optimaal verkoopresultaat

Als Qualis-makelaar vergroot Makelaardij Thuis uw kansen op een optimaal verkoopresultaat. Niet alleen door deel uit te maken van het krachtige Qualis-netwerk en een zoekersbestand van duizenden mensen, maar ook door hun high-end service en de uitgekiende marketingaanpak met landelijk en zelfs internationaal bereik. Een woning in het hogere segment verdient nu eenmaal meer dan een bord in de tuin en een vermelding op Funda.

Bent u voornemens uw woning in het hogere segment te verkopen en wilt u weten wat Makelaardij Thuis voor u kan betekenen? Lees hier meer over de unieke werkwijze en neem geheel vrijblijvend contact op. 

We zijn trots op deze nieuwe krachtenbundeling en kijken uit naar een prettige samenwerking!

Met Qualis kiest u voor een optimaal verkoopresultaat.

Woning verkopen

Het betere wonen. Ontdek ons exclusieve aanbod.

Woning kopen

Vrijblijvend advies? Maak kennis met uw Qualis-makelaar.

Vrijblijvend advies
Account aanmaken

Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland.

Account aanmaken
Magazine
Bekijk de laatste interieur-
& lifestyle trends!

Qualis e-Magazine