Luxe penthouse in Domburg

Luxe penthouse in Domburg

Luxe penthouse in Domburg

Onbezorgd genieten. Dat is wat wonen in dit exclusieve penthouse op buitenplaats ‘De Hooge Duyn’ in Domburg het beste omschrijft. De mooie eikenhouten vloer, de plafondhoge dubbele deuren, de aanwezigheid van een lift: alle elementen dragen bij aan een luxe beleving. Inclusief de unieke ligging, omringd door groen en op steenworp afstand van het strand.

Thuiskomen aan de Zeeuwse kust

Wie richting het penthouse rijdt, ziet in de verte de duinen al verrijzen. Dit is thuiskomen aan de Zeeuwse kust. Domburg is een van de mooiste badplaatsen van Nederland en kent een rijke geschiedenis als mondain kuuroord en als kunstenaarskolonie, vanwege het bijzondere licht dat hier schijnt. Het penthouse ligt op steenworp afstand van het drukbezochte strand en het gezellige centrum van Domburg. Door de rust op het terras lijkt het echter of de woning zich op een afgelegen plek begeeft.

Ruim en sfeervol wonen, omringd door natuur

Ook verrassend is de uitstraling van het penthouse. Door de indeling van de ruimtes en de materiaalkeuzes voelt het warm en gezellig aan. Ook al bedraagt het woonoppervlak maar liefst 430 m². Een sfeermaker is ook het prachtige uitzicht over het omringende groen. De Hooge Duyn bevindt zich namelijk midden in natuurgebied De Manteling. 

Bekijk dit exclusieve penthouse

Met Qualis kiest u voor een optimaal verkoopresultaat.

Woning verkopen

Het betere wonen. Ontdek ons exclusieve aanbod.

Woning kopen

Vrijblijvend advies? Maak kennis met uw Qualis-makelaar.

Vrijblijvend advies
Account aanmaken

Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland.

Account aanmaken
Magazine
Bekijk de laatste interieur-
& lifestyle trends!

Qualis e-Magazine