Succesvol verkocht!
Succesvol verkocht!

Domburgseweg 47

Verkocht
Aantal kamers
8
Woonoppervlakte
430 m²
Inhoud
1.465 m³
Domburgseweg 47 is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Leven als god in Frankrijk, in het mondaine Domburg.

Dat vat dit exclusieve penthouse het best samen. Werkelijk alles aan dit appartement staat in het teken van onbezorgd genieten van het leven. Voor een penthouse als dit bestaan eigenlijk alleen maar superlatieven, zo uniek, exclusief en bijzonder is het. Zelden krijgt u de mogelijkheid om zo’n prachtige parel in Zeeland te vinden, laat staan op een plek als deze. 

Op weg naar huis
Het begint al bij de route naar Domburg. Terwijl u langs uitgestrekte weilanden richting deze mooie badplaats rijdt, ziet u in de verte de duinen al verrijzen. Dit is niet zomaar thuiskomen, dit is thuiskomen aan de Zeeuwse kust. Vlak bij het centrum van Domburg rijdt u vervolgens de sierlijke hekken van Buiten ‘De Hooge Duyn’ door. U passeert twee statige woningen aan weerszijden richting een imposant herenhuis met vijf appartementen, omringd door een brede gracht.

Luxe en charme
Menig vijfsterrenhotel legt het af tegen deze eerste aanblik. En ook binnen gaat de luxe beleving onverminderd verder. De lift brengt u naar uw eigen penthouse dat de volledige lengte en breedte van het complex beslaat en uit twee woonlagen bestaat. Hier wordt u overweldigd door pure luxe. Alle materialen stralen kwaliteit uit en het afwerkingsniveau is uitzonderlijk hoog. Welke ruimte u vanuit de centrale hal ook betreedt, u wordt keer op keer verrast. De ene keer door de prachtige eikenhouten vloer, de andere keer door de robuuste en plafondhoge dubbele deuren. In de volgende ruimte vallen u de gezellige nisjes en de gashaard op die extra charme geven aan het penthouse. 

Warm en comfortabel
Dat is ook meteen waarmee dit penthouse zich onderscheidt van andere in dit segment. Ondanks de grootte, 430 m² woonoppervlakte en 1.465 m³ inhoud, voelt het penthouse dankzij de indeling van de ruimten en de materiaalkeuzes warm en gezellig aan. Het inbegrepen meubilair draagt hier nog extra aan bij. Of u nu in een van de comfortabele woonkamers verblijft, in de moderne keuken, badkamer of ruime masterbedroom, overal hangt diezelfde comfortabele sfeer.

Natuur alom
Een groot deel van de sfeer wordt bovendien bepaald door het prachtige uitzicht over al het omringende groen. De Hooge Duyn bevindt zich namelijk midden in natuurgebied de Manteling. Dit ervaart u helemaal ten volste wanneer u het achterterras opstapt. Een heerlijke zeebries waait langs uw gezicht terwijl u hier geniet van… stilte. Het enige wat u hier hoort, is de melodie van de natuur en de golven op het strand. Is het briesje in de lente wat te fris, dan kunt u een etage hoger ook van het volledige ommuurde dakterras genieten. 

Overal dichtbij
De rust die u in uw penthouse en op uw terras ervaart, geeft u het gevoel op een natuurlijke, afgelegen plek te wonen. Echter, schijn bedriegt. Dit penthouse ligt op steenworp afstand van het drukbezochte strand en centrum van Domburg. Voor een fantastische culinaire beleving hoeft u de straat maar schuin over te steken en één straat verder start u uw heerlijke strandwandeling of uw gezellige middagje slenteren in de populaire badplaats. 

Mondain Domburg
Domburg is een van de mooiste badplaatsen van Nederland en draagt een rijke geschiedenis met zich mee. Enerzijds als mondain kuuroord waar onder meer koninklijke families kwamen voor hun ontspanning; ze dichtten een heilzame werking toe aan het zeewater. Anderzijds als kunstenaarskolonie vanwege het bijzondere licht dat hier schijnt. Deze rijke historie vindt u nog overal in Domburg terug. Met één van de oudste golfbanen van Nederland, het 9-holes ‘links course’ Domburgsche GC, was en is Domburg ook bijzonder geliefd bij golfers. 

Nog niet eerder hebben we zo’n uniek penthouse op zo’n uitzonderlijk mooie plek in Zeeland in ons aanbod gehad en we betwijfelen of we dat ooit weer zullen krijgen. Wordt het uw penthouse? We leiden u er graag een keer in rond.

Algemeen:
- Zowel permanente als recreatieve bewoning toegestaan;
- Het penthouse wordt inclusief meubilering verkocht (op een aantal privé spullen na);
- Middels lift te bereiken;
- Gebalanceerd aircosysteem;
- Grotendeels voorzien van een massieve eikenhouten vloer;
- Luxe en hoogwaardige afwerking;
- Twee parkeerplaatsen in ondergelegen garage.
 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Meer lezen
Minder lezen
Succesvol verkocht!
Domburgseweg 47 is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken