Emile van der Veen nieuwe directeur van Qualis

Emile van der Veen nieuwe directeur van Qualis

Emile van der Veen nieuwe directeur van Qualis

Per 1 januari 2023 start Emile van der Veen als directeur bij Qualis. Hij volgt hiermee Séan Damstra op die met pensioen gaat en het bedrijf leidde vanaf de start, in 2003. Met Emile heeft Qualis een sterke opvolger met een brede ervaring binnen de branche en de benodigde expertise om de positie van marktleider verder te verstevigen.

 

Slim verbinden

Vóór zijn komst naar Qualis was Emile jarenlang werkzaam bij diverse (vastgoed) mediabedrijven. In de afgelopen periode leerde Emile Qualis goed kennen door zijn functie als sales manager binnen het bedrijf. “Ik heb ervaren hoe slim Qualis verkopers en kopers van exclusieve woningen met elkaar verbindt. De tools die Qualis-makelaars hiervoor inzetten, zijn uniek. Hierdoor zijn zij in staat woningen te presenteren aan de grootst mogelijke doelgroep van potentiële kopers, in binnen- en buitenland. Wat voor onze klanten resulteert in een optimaal verkoopresultaat.

Ik heb enorm veel zin om verder te innoveren zodat we koploper blijven binnen het hogere segment.” Als ervaren verbinder en manager heeft Emile ook oog voor de menskant, zowel binnen als buiten het bedrijf. Zijn leiderschapsstijl? “Zie mij als de aanvoerder op het veld. Een teamplayer die keuzes maakt en bij wie de deur vrijwel altijd open staat.” 

 

Van uitgever naar marketingbedrijf

In de afgelopen 20 jaar leverde Séan een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van Qualis. Onder zijn leiding transformeerde Qualis van uitgever naar het succesvolle marketingbedrijf dat het nu is. Per 1 januari 2023 gaat hij met pensioen. Toch zal hij zich niet helemaal naar de achtergrond begeven. Een aantal uur per week blijft hij aan Qualis verbonden.

Met Qualis kiest u voor een optimaal verkoopresultaat.

Woning verkopen

Het betere wonen. Ontdek ons exclusieve aanbod.

Woning kopen

Vrijblijvend advies? Maak kennis met uw Qualis-makelaar.

Vrijblijvend advies
Account aanmaken

Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland.

Account aanmaken
Magazine
De laatste trends op het gebied van interieur, design, reizen en culinair genieten. Lees Qualis e-Magazine