Emile van der Veen nieuwe directeur van Qualis

Emile van der Veen nieuwe directeur van Qualis

Emile van der Veen nieuwe directeur van Qualis
Per 1 januari 2023 start Emile van der Veen als directeur bij Qualis. Hij volgt Séan Damstra op die met pensioen gaat en die het bedrijf vanaf de start, in 2003, heeft geleid. Met Emile heeft Qualis een sterke opvolger met ruime ervaring binnen de branche en de nodige expertise om zijn positie als marktleider verder te verstevigen.
 
 
Maak slim verbinding
Voordat hij bij Qualis kwam, werkte Emile jarenlang bij verschillende (vastgoed)mediabedrijven. In de afgelopen periode heeft Emile Qualis goed leren kennen door zijn functie als salesmanager binnen het bedrijf. “Ik heb ervaren hoe slim Qualis verkopers en kopers van exclusieve woningen met elkaar verbindt. De tools die Qualis makelaars hiervoor gebruiken zijn uniek. Hierdoor kunnen zij woningen presenteren aan een zo groot mogelijke doelgroep van potentiële kopers in binnen- en buitenland. Wat resulteert in een optimaal verkoopresultaat voor onze klanten.
Ik heb er veel zin in om verder te innoveren zodat we toonaangevend blijven in het hogere segment.” Als ervaren verbinder en manager heeft Emile ook oog voor de menselijke kant, zowel binnen als buiten het bedrijf. Zijn stijl van leidinggeven? “Zie mij als de aanvoerder op het veld. Een teamspeler die keuzes maakt en wiens deur bijna altijd openstaat.”
 
Van uitgever tot marketingbedrijf
Séan heeft de afgelopen 20 jaar een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Qualis. Onder zijn leiding transformeerde Qualis van uitgeverij tot het succesvolle marketingbedrijf dat het nu is. Per 1 januari 2023 gaat hij met pensioen. Toch gaat hij niet helemaal naar de achtergrond. Een aantal uren per week blijft hij verbonden aan Qualis.

Met Qualis kiest u voor een optimaal verkoopresultaat.

Woning verkopen

Het betere wonen. Ontdek ons exclusieve aanbod.

Woning kopen

Vrijblijvend advies? Maak kennis met uw Qualis-makelaar.

Vrijblijvend advies
Account aanmaken

Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland.

Account aanmaken
Magazine
Bekijk de laatste interieur-
& lifestyle trends!

Qualis e-Magazine