De 5 grootste voordelen van stille verkoop

De 5 grootste voordelen van stille verkoop

De 5 grootste voordelen van stille verkoop

Een huis verkopen zonder advertentie op funda of te koop bord in de tuin? Kan dat? Jazeker! Sterker, in het hogere segment gebeurt dit regelmatig. Het wordt ook wel ‘stille verkoop’ genoemd. Qualis zet de grootste voordelen voor u op een rij. 

Steeds meer opdrachtgevers van luxere woningen kiezen ervoor hun woning eerst aan selectief, maar ‘welvarend’ publiek te tonen. Deze doelgroep wordt graag als eerste op de hoogte gebracht van uniek, nieuw aanbod. En zijn bereid daarvoor te betalen als de woning aan hun hoge eisen voldoet.

Veel woningen in het luxe segment zijn uniek waardoor de waarde lastiger vast te stellen is. Stille verkoop is een goede ‘test’ om te zien wat de markt ervoor over heeft. Een mooi bijkomend voordeel!

 

Meer voordelen van stille verkoop

Deze manier van verkopen biedt ook uitkomst als u waarde hecht aan uw privacy. Het voorkomt dat u mensen over de vloer krijgt die alleen uit nieuwsgierigheid komen bezichtigen. Ook als u geen haast heeft met de verkoop van uw woning (bijvoorbeeld bij de bouw van een nieuw huis) en een langere oplevertermijn nodig heeft, is stille verkoop prettig: u kunt in alle rust uw eigen woning verkopen, tegen de condities die u eraan stelt en niet wat de kopers mogelijk eisen. Zo bent u volledig in control.

 

Dit doet Qualis voor u

De marketingaanpak van uw makelaar, in samenwerking met Qualis, is bij stille verkoop net wat anders. De makelaar besteedt net zoveel zorg en aandacht aan uw woning als bij een reguliere verkoop en brengt uw woning optimaal in beeld. Uw huis wordt gepresenteerd op vooraf afgesproken kanalen; de website van de makelaar, in de onderlinge uitwisseling met andere makelaars en op Qualis.nl.

 

Grootste 'geheime' aanbod

Qualis.nl toont het grootste ‘geheime’ aanbod van Nederland waar een heel selecte, grote groep mensen zeer geïnteresseerd in is. Afhankelijk van uw wensen, voegen we er meer media en middelen aan toe, gericht op de Nederlandse én internationale markt. Zo spreekt u gericht de juiste doelgroep aan.

Voldoet stille verkoop toch niet aan uw verwachting? Geen probleem. U zet uw woning zonder 'schade' in de reguliere verkoop: uw verkooptijd staat nog gewoon op 0 dagen. Samen met uw makelaar evalueert u de gestelde vraagprijs en kunt u opnieuw in (reguliere) verkoop gaan. 

Meer stille verkoop

Met Qualis kiest u voor een optimaal verkoopresultaat.

Woning verkopen

Het betere wonen. Ontdek ons exclusieve aanbod.

Woning kopen

Vrijblijvend advies? Maak kennis met uw Qualis-makelaar.

Vrijblijvend advies
Account aanmaken

Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland.

Account aanmaken
Magazine
Bekijk de laatste interieur-
& lifestyle trends!

Qualis e-Magazine