Werthaboulevard 17, Weert foto-1
Weert

Werthaboulevard 17

€ 710.000 k.k.
Verkocht
Werthaboulevard 17, Weert foto-0
Werthaboulevard 17, Weert foto-1
Werthaboulevard 17, Weert foto-2
Werthaboulevard 17, Weert foto-3
Werthaboulevard 17, Weert foto-4
Werthaboulevard 17, Weert foto-5
Werthaboulevard 17, Weert foto-6
Werthaboulevard 17, Weert foto-7
Werthaboulevard 17, Weert foto-8
Werthaboulevard 17, Weert foto-9
Werthaboulevard 17, Weert foto-10
Werthaboulevard 17, Weert foto-11
Werthaboulevard 17, Weert foto-12
Werthaboulevard 17, Weert foto-13
Werthaboulevard 17, Weert foto-14
Werthaboulevard 17, Weert foto-15
Werthaboulevard 17, Weert foto-16
Werthaboulevard 17, Weert foto-17
Werthaboulevard 17, Weert foto-18
Verkocht
Werthaboulevard 17, Weert foto-2
Werthaboulevard 17, Weert foto-3
+19
Perceeloppervlakte
244 m²
Woonoppervlakte
145 m²
Inhoud
582 m³
Werthaboulevard 17 is succesvol verkocht door Dwars Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Luxe resideren op niveau! Deze comfortabele watervilla, gelegen op een uitzonderlijk mooie locatie aan de Zuid-Willemsvaart, biedt u het gemak van levensloopbestendig wonen met de uitstraling van een moderne meerlaagse villa! De bijzondere indeling, met slapen op de begane grond en wonen op de verdieping én bijbehorende luxe staat van afwerking, maken deze villa uniek in zijn soort! Voor de vermelde vraagprijs is de woning voorzien van een tegelvloer, luxe keuken en luxe sanitair.

De grote ramen van de vloer tot aan het plafond brengen het buitenleven in huis: zicht op de voor- en achtertuin én op het kanaal. De villa wordt uitgevoerd in duurzame, kwalitatief hoogwaardige materialen. De gevels worden opgetrokken in metselwerk met een lichte gemêleerde steen. Er ontstaat een subtiel verschil tussen de plint; begane grond, en de opbouw (verdieping) van het gebouw door beide in een ander metselwerkverband en voegwerk uit te voeren. De donkergrijze kozijnen geeft de woning een chique uitstraling.

De Werthaboulevard, gelegen parallel aan de Zuid-Willemsvaart, vormt de sfeervolle stadse entree tot de woning. Parkeren is mogelijk op eigen terrein en voor uw boodschappen hoeft u maar 5 minuten te lopen en het gezellige stadscentrum van Weert met een uitgebreid scala aan winkels en gezellige terrassen ligt aan uw voeten.

Interieur
Middels een eigen voortuin toegang tot de hal op de begane grond. De hal biedt toegang tot een drietal slaapkamers. Twee ruime slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde van de woning, waaronder de masterbedroom van circa 20 m2. De derde slaapkamer is aan de tuinzijde gesitueerd. De luxe badkamer beschikt over de aansluitingen voor een douche, toilet, bidet en wastafel. Ook vanuit de hal is de achtertuin toegankelijk.

Op de begane grond is een berging aanwezig, welke beschikt over een eigen deur naar de achtertuin.
Via zowel een personenlift alsook via een trap is de eerste verdieping bereikbaar, waar men direct de woonkamer met open keuken betreedt. Het aanwezige lessenaarsdak draagt bij aan de ruimtelijke beleving; ter plaatse van de voorgevel is een plafondhoogte gerealiseerd van ongeveer 3.70 meter! Over nagenoeg de volledige breedte van de woonkamer is glasoppervlak aanwezig; een spectaculair uitzicht is gegarandeerd!

Via openslaande deuren heeft u toegang tot het meer dan 20 m2 grote dakterras. Het weidse uitzicht over de Zuid-Willmsvaart naar de stadsbrug, de molen en de groene omgeving is bijzonder te noemen. De toepassing van een hardglazen balustrade bij het dakterras vergroot de moderne eigentijdse uitstraling en waarborgt tegelijkertijd dat vrije uitzicht.

De open keuken beschikt over aansluitingen voor de realisatie van een kookeiland en kastenwand met apparatuur. Via een portaal is een gastentoilet, de technische ruimte / berging en het dakterras bereikbaar.

Algemeen: De woning is nog in aanbouw. De beoogde oplevering is circa juli / augustus 2023. In overleg met de aannemer zijn er nog enkele meerwerkopties mogelijk; naarmate de datum van oplevering nadert, zullen deze opties vanwege de voortgang van de bouw meer beperkt worden. Koper heeft nog, onder voorwaarden, de mogelijkheid om eigen keuzes te maken voor sanitair en keuken. De woning wordt verwarmd middels een luchtwarmtepomp en laag temperatuur vloerverwarming. Er zijn zonnepanelen aanwezig. Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 144 m2.
Meer lezen
Minder lezen
Maarten van Laer
Uw qualis-makelaar
Maarten van Laer
Dwars Makelaars
Emmasingel 5
6001 BA Weert
0495-537 599
Contact met de makelaar
Werthaboulevard 17, Weert foto-1
Werthaboulevard 17 is succesvol verkocht door Dwars Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken