Uilenspiegelweg 4, Weert foto-1
Weert

Uilenspiegelweg 4

€ 525.000 k.k.
Verkocht
Uilenspiegelweg 4, Weert foto-0
Uilenspiegelweg 4, Weert foto-1
Uilenspiegelweg 4, Weert foto-2
Uilenspiegelweg 4, Weert foto-3
Uilenspiegelweg 4, Weert foto-4
Uilenspiegelweg 4, Weert foto-5
Uilenspiegelweg 4, Weert foto-6
Uilenspiegelweg 4, Weert foto-7
Uilenspiegelweg 4, Weert foto-8
Uilenspiegelweg 4, Weert foto-9
Uilenspiegelweg 4, Weert foto-10
Uilenspiegelweg 4, Weert foto-11
Uilenspiegelweg 4, Weert foto-12
Uilenspiegelweg 4, Weert foto-13
Uilenspiegelweg 4, Weert foto-14
Uilenspiegelweg 4, Weert foto-15
Uilenspiegelweg 4, Weert foto-16
Uilenspiegelweg 4, Weert foto-17
Uilenspiegelweg 4, Weert foto-18
Uilenspiegelweg 4, Weert foto-19
Uilenspiegelweg 4, Weert foto-20
Uilenspiegelweg 4, Weert foto-21
Uilenspiegelweg 4, Weert foto-22
Uilenspiegelweg 4, Weert foto-23
Uilenspiegelweg 4, Weert foto-24
Uilenspiegelweg 4, Weert foto-25
Uilenspiegelweg 4, Weert foto-26
Uilenspiegelweg 4, Weert foto-27
Uilenspiegelweg 4, Weert foto-28
Uilenspiegelweg 4, Weert foto-29
Uilenspiegelweg 4, Weert foto-30
Uilenspiegelweg 4, Weert foto-31
Uilenspiegelweg 4, Weert foto-32
Uilenspiegelweg 4, Weert foto-33
Uilenspiegelweg 4, Weert foto-34
Uilenspiegelweg 4, Weert foto-35
Uilenspiegelweg 4, Weert foto-36
Uilenspiegelweg 4, Weert foto-37
Uilenspiegelweg 4, Weert foto-38
Uilenspiegelweg 4, Weert foto-39
Uilenspiegelweg 4, Weert foto-40
Uilenspiegelweg 4, Weert foto-41
Uilenspiegelweg 4, Weert foto-42
Verkocht
Uilenspiegelweg 4, Weert foto-2
Uilenspiegelweg 4, Weert foto-3
+43
Perceeloppervlakte
2.218 m²
Woonoppervlakte
174 m²
Inhoud
820 m³
Uilenspiegelweg 4 is succesvol verkocht door Dwars Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Een prachtige halfvrijstaande woonboerderij die door de jaren heen prachtig is gemoderniseerd! De ligging van de woning is perfect ten opzichte van uitvalswegen maar vooral ook voor mensen die van rust houden. Met maar liefst 2.218 m2 aan perceeloppervlakte heeft de bewoner alle vrijheid om van die rust te genieten! Karakteristieke details zoals muizentanden en originele balken maken de woning compleet.

Duurzaamheid:
De woonboerderij, die origineel stamt uit 1910, is door de jaren heen gemoderniseerd en daar mag een goed isolatiepakket niet bij ontbreken! Zo beschikt de woning over dakisolatie, spouwisolatie en vloerisolatie. Nagenoeg de hele woning beschikt over dubbelglas (HR++) en als kers op de taart beschikt de woning tevens over 18 zonnepanelen met een jaarlijkse opbrengst van circa 5.000 KwH. De woning heeft in 2005 een riante uitbreiding gekregen middels uitbouw en hier zijn ook de laatste isolatiemaatregelen gebruikt. De woning beschikt over een Energielabel C.

Locatie:
De locatie van de Uilenspiegelweg is prachtig. De woning is samen met de langs gelegen woning onderdeel van een doodlopende straat. Een eigen oprijlaan met prachtig geplante bomen en bebossing aan weerszijde leiden u naar de woning. Rondom rust en weilanden! De nabijheid van de A2 (Eindhoven – Maastricht) zorgt voor een snelle verbinding met andere steden. Het stadscentrum van Weert met al haar voorzieningen ligt op nog geen 10 autominuten afstand.

Indeling woning:
Binnenkomst in de ontvangsthal met een laminaatvloer en keurig stucwerk op de wanden. In de ontvangsthal zit de garderobe en een van de twee meterkasten waar de woning over beschikt. De ontvangsthal geeft toegang tot twee slaapkamers, de verdieping en de woonkamer. De twee slaapkamers op de begane grond zijn ruim van opzet (13 m2 en 15 m2) en geeft de bewoner de optie om levensloopbestendig te wonen. Een prachtige industriële glazen wand scheidt de hal van de woonkamer.

De woonkamer is extra ruim dankzij de uitbouw uit 2005 en heeft daardoor een oppervlakte van ruim 42 m2. De woonkamer beschikt over veel daglichttoetreding dankzij de riante raampartijen en er bevindt zich een prettige houtkachel. Via de woonkamer komt men de in royale leefkeuken.

De keuken in landelijke stijl heeft een U-opstelling met de navolgende inbouwapparatuur: oven, combi-oven/magnetron, koelkast, vaatwasser, afzuigkap en een 4-pits inductiekookplaat. In de keuken zit een tegelvloer met vloerverwarming die doorloopt richting de bijkeuken. De bijkeuken beschikt over de cv-opstelling, witgoedopstelling, toiletruimte en een extra doucheruimte op de begane grond.
De inpandige garage is te bereiken middels de bijkeuken. De garage is tevens geheel geïsoleerd en voorziet in een elektrische sectionaalpoort. De garage beschikt over een eigen waterput, een tweede meterkast, omvormer voor de zonnepanelen en middels een trap toegang tot een bergzolder.

De verdieping die te bereiken is middels de ontvangsthal geeft toegang tot een overloop met daaraan drie slaapkamers en een royale badkamer. Alle drie de slaapkamers hebben een riant Velux-dakraam en een laminaatvloer. De geheel betegelde badkamer is in 2005 vernieuwd en beschikt over een ligbad met bubbelfunctie, douchecabine, wastafel, toilet en vloerverwarming.

Tuin:
De woning beschikt over een perceel met maar liefst 2.218 m2 aan oppervlakte. Op het perceel zijn o.a. te vinden een prachtige oprijlaan met volwassen begroeiing aan weerszijde, een royale (zwem) vijver, diverse terrassen (deels overdekt), carport, riant gazon met geïntegreerd sproeisysteem en een monumentale eikenboom.
Meer lezen
Minder lezen
Maarten van Laer
Uw qualis-makelaar
Maarten van Laer
Dwars Makelaars
Emmasingel 5
6001 BA Weert
0495-537 599
Contact met de makelaar
Uilenspiegelweg 4, Weert foto-1
Uilenspiegelweg 4 is succesvol verkocht door Dwars Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken