Suffolkweg Zuid 40, Weert foto-1
Weert

Suffolkweg Zuid 40

€ 597.500 k.k.
Verkocht
Suffolkweg Zuid 40, Weert foto-0
Suffolkweg Zuid 40, Weert foto-1
Suffolkweg Zuid 40, Weert foto-2
Suffolkweg Zuid 40, Weert foto-3
Suffolkweg Zuid 40, Weert foto-4
Suffolkweg Zuid 40, Weert foto-5
Suffolkweg Zuid 40, Weert foto-6
Suffolkweg Zuid 40, Weert foto-7
Suffolkweg Zuid 40, Weert foto-8
Suffolkweg Zuid 40, Weert foto-9
Suffolkweg Zuid 40, Weert foto-10
Suffolkweg Zuid 40, Weert foto-11
Suffolkweg Zuid 40, Weert foto-12
Suffolkweg Zuid 40, Weert foto-13
Suffolkweg Zuid 40, Weert foto-14
Suffolkweg Zuid 40, Weert foto-15
Suffolkweg Zuid 40, Weert foto-16
Suffolkweg Zuid 40, Weert foto-17
Suffolkweg Zuid 40, Weert foto-18
Suffolkweg Zuid 40, Weert foto-19
Suffolkweg Zuid 40, Weert foto-20
Suffolkweg Zuid 40, Weert foto-21
Suffolkweg Zuid 40, Weert foto-22
Suffolkweg Zuid 40, Weert foto-23
Suffolkweg Zuid 40, Weert foto-24
Suffolkweg Zuid 40, Weert foto-25
Suffolkweg Zuid 40, Weert foto-26
Suffolkweg Zuid 40, Weert foto-27
Suffolkweg Zuid 40, Weert foto-28
Suffolkweg Zuid 40, Weert foto-29
Suffolkweg Zuid 40, Weert foto-30
Suffolkweg Zuid 40, Weert foto-31
Suffolkweg Zuid 40, Weert foto-32
Verkocht
Suffolkweg Zuid 40, Weert foto-2
Suffolkweg Zuid 40, Weert foto-3
+33
Perceeloppervlakte
3.095 m²
Woonoppervlakte
197 m²
Inhoud
1.149 m³
Suffolkweg Zuid 40 is succesvol verkocht door Dwars Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Liefhebbers van karakter en veel ruimte opgelet! Aan de Suffolkweg Zuid in Weert, gelegen aan de Zuid-Willemsvaart, biedt Dwars Makelaars deze parel aan. Een geheel gerenoveerde- en aangebouwde langgevel boerderij met een mansardedak met ca. 200 m2 gebruiksoppervlak wonen, gelegen op een zeer royaal perceel van ca. 3.100 m2 met een prachtig aangelegde tuin. Het is mogelijk om een extra perceel aan te kopen van ca. 2.500 m2 dat gelegen is achter het perceel van de woning en enkel gescheiden is door een pad (Schansbeemdweg). Zo is de woning niet alleen erg geschikt voor diegene die een ruime tuin met veel privacy wensen maar ook erg geschikt voor de paardenliefhebber of juist kandidaten die extra (te realiseren) slaapkamers wensen. De woning bestaat enerzijds uit een woonhuis met aangebouwde luxe keuken, een tuinkamer, hobbykamer, kantoor-/werkruimte en met slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping. Anderzijds kent de woning een zeer royale garage met 1e verdieping en zolder, inpandig bereikbaar en van de woning gescheiden door een brandmuur. Thans is de woning uitgevoerd met 3 slaapkamers. De ruimte is er om dit uit te breiden naar ca. 6 slaapkamers. Het centrum van Weert, dat een uitgebreid niveau aan voorzieningen biedt bereik je per fiets in iets meer dan 5 minuten. Hierdoor is ook het NS Intercitystation snel bereikbaar. De A2, met een snelle noord-zuid verbinding bereik je per auto in ca. 5 minuten.

Op de begane grond is het gastentoilet, de meterkast (uitgebreid en voorzien van krachtstroom) en de trapopgang gelegen. Via de entree is de woonkamer bereikbaar. Voorzien van een prachtige eikenvloer en glad gepleisterde wanden. De open haard biedt in de winter de nodige gezelligheid. Vanuit de woonkamer is een royaal kantoor/werkruimte bereikbaar. Deze ruimte kan ook dienen als TV kamer of speelkamer voor kinderen. Vanuit de woonkamer is de aanbouw bereikbaar alwaar zich de moderne keukenopstelling bevindt. Uitgevoerd met vloerverwarming en voorzien van een L-vormige opstelling met separate apparatenwand. Uiteraard is de luxe keuken voorzien van inbouwapparatuur zoals een combi oven magnetron, een koelkast, een inductiekookplaat (2023), afzuigkap en vaatwasser.

Vanuit de keuken is de tuinkamer bereikbaar. Deze ruimte is erg geschikt als leeskamer en/of hobbyruimte. Vanuit de tuinkamer is een werk-/hobbykamer bereikbaar, thans in gebruik als gamekamer voor de kinderen. De ruimte heeft een eigen pantry en bar en kent een toegang vanuit de tuin. Vanwege de ruimte, meer dan 20 m2, kan deze kamer op verschillende wijzen worden gebruikt.

De achtertuin is prachtig uitgevoerd met smaakvol aangelegde terrassen. Zo is er een ruimte uitgevoerd als buitenkeuken. Er is voorzien in een royale houtopslag en een zeer royale schuur. De tuin is voorzien van een prachtig gazon, volwassen bomen en hagen. De tuin kent door de ligging en de hagen een optimale privacy. Bewateren kan eenvoudig met de aanwezige grondwaterput, sproeipunten en druppelslang. Zo is deze ruime tuin betrekkelijk eenvoudig te onderhouden.

Op de eerste verdieping is de woning voorzien van 3 ruime slaapkamers en een in 2019 vernieuwde badkamer. Deze luxe badkamer kent een inloopdouche met glazen wand, een wastafel met een maatwerk meubel en ingebouwde kranen en een wandcloset. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van vloerverwarming.

De bergzolder boven de slaapkamers is middels een vaste trap te bereiken. Dit is echter niet de enige zolder. De woning kent namelijk ook nog een royale zolder (2 lagen) boven de inpandig bereikbare garage. Zo wordt het mogelijk om indien gewenst meerdere extra slaapkamers te realiseren. De inpandig bereikbare garage is aan de weg bereikbaar via een elektrisch bedienbare sectionaalpoort en biedt ruimte aan 2 auto’s. Een camper op eigen terrein plaatsen? Dat is gezien de ruimte op het perceel geen enkel probleem.

De woning is grotendeels voorzien van houten kozijnen met extra isolerend glas. Aan verduurzaming is gedacht door de optimale isolatie van de vloeren van de zolder en 1e verdieping (2019), het gebruik van isolerend glas en de plaatsing van maar liefst 26 zonnepanelen (van in totaliteit 8.320 Wp).

Wil je kennismaken met deze woning. Neem contact met ons op en maak snel een afspraak!
Meer lezen
Minder lezen
Maarten van Laer
Uw qualis-makelaar
Maarten van Laer
Dwars Makelaars
Emmasingel 5
6001 BA Weert
0495-537 599
Contact met de makelaar
Suffolkweg Zuid 40, Weert foto-1
Suffolkweg Zuid 40 is succesvol verkocht door Dwars Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken