Sint Jorisstraat 27, Weert foto-1
Weert

Sint Jorisstraat 27

€ 750.000 k.k.
Verkocht
Sint Jorisstraat 27, Weert foto-0
Sint Jorisstraat 27, Weert foto-1
Sint Jorisstraat 27, Weert foto-2
Sint Jorisstraat 27, Weert foto-3
Sint Jorisstraat 27, Weert foto-4
Sint Jorisstraat 27, Weert foto-5
Sint Jorisstraat 27, Weert foto-6
Sint Jorisstraat 27, Weert foto-7
Sint Jorisstraat 27, Weert foto-8
Sint Jorisstraat 27, Weert foto-9
Sint Jorisstraat 27, Weert foto-10
Sint Jorisstraat 27, Weert foto-11
Sint Jorisstraat 27, Weert foto-12
Sint Jorisstraat 27, Weert foto-13
Sint Jorisstraat 27, Weert foto-14
Sint Jorisstraat 27, Weert foto-15
Sint Jorisstraat 27, Weert foto-16
Sint Jorisstraat 27, Weert foto-17
Sint Jorisstraat 27, Weert foto-18
Sint Jorisstraat 27, Weert foto-19
Sint Jorisstraat 27, Weert foto-20
Sint Jorisstraat 27, Weert foto-21
Sint Jorisstraat 27, Weert foto-22
Sint Jorisstraat 27, Weert foto-23
Sint Jorisstraat 27, Weert foto-24
Sint Jorisstraat 27, Weert foto-25
Sint Jorisstraat 27, Weert foto-26
Sint Jorisstraat 27, Weert foto-27
Sint Jorisstraat 27, Weert foto-28
Sint Jorisstraat 27, Weert foto-29
Sint Jorisstraat 27, Weert foto-30
Sint Jorisstraat 27, Weert foto-31
Sint Jorisstraat 27, Weert foto-32
Sint Jorisstraat 27, Weert foto-33
Sint Jorisstraat 27, Weert foto-34
Sint Jorisstraat 27, Weert foto-35
Sint Jorisstraat 27, Weert foto-36
Verkocht
Sint Jorisstraat 27, Weert foto-2
Sint Jorisstraat 27, Weert foto-3
+37
Perceeloppervlakte
450 m²
Woonoppervlakte
198 m²
Inhoud
875 m³
Sint Jorisstraat 27 is succesvol verkocht door Dwars Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Vrijstaand en levensloopbestendig wonen in de Heiligenbuurt!

Deze fantastische zeer ruime vrijstaande woning met garage, zwembad, slaapkamer en badkamer op de begane grond en 2 slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping is gelegen op één van de mooiste plekjes van de populaire Heiligenbuurt te Weert.

De Sint Jorisstraat kenmerkt zich onder andere door de verkeersluwe en groene omgeving. De rustige woonlocatie staat in schril contrast met het feit dat op ca. 3 minuten loopafstand een bakker en slager bereikbaar zijn. Op ca. 10 minuten loopafstand is het stadscentrum van Weert bereikbaar met de meer uitgebreide voorzieningen. Met recht een oase van rust in drukte van de stadse geneugten.

Deze woning straalt van boven tot beneden kwaliteit uit. De trotse eigenaren hebben deze woning met veel zorg vormgegeven en hebben de woning door de jaren heen zeer goed onderhouden.

De gehele begane grond is voorzien van een natuurstenen vloer, stucwerk wanden en stucwerk plafonds. Nagenoeg de gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming, evenals de badkamer op de eerste verdieping. Vanuit de oprit toegang tot de voordeur. De lichte, statige entree biedt toegang tot de toiletruimte, het portaal naar de slaapkamer en badkamer op de begane grond, de woonkamer, de eerste verdieping en de garderobe in de trapkast. De videconstructie in de ontvangsthal draagt verder bij aan de statuut van dit bijzondere woonhuis. De living beschikt aan de voorzijde over een erker. Via openslaande deuren aan de achterzijde van de woonkamer heeft u toegang tot de achtertuin. De woonkamer biedt toegang tot de keuken. De keuken beschikt over een luxe Poggenpohl keukenopstand in de vorm van een o.a. kastenwand en kookeiland. De keuken is voorzien van luxe apparatuur van Miele. Vanuit de keuken toegang tot het portaal met aansluitend toegang tot het souterrain. Het souterrain beschikt over een dermate afwerking, hoogte en daglichttoetreding dat deze ruimte voor meer dan alleen bergruimte geschikt is. In een separate ruimte in het souterrain is de filter- en pompinstallatie voor het buitenzwembad aanwezig. Aansluitend aan het portaal op de begane grond heeft u toegang tot de badkamer en slaapkamer op de begane grond. De badkamer is zeer ruim van opzet en is volledig voorzien van natuursteen en hoogstand sanitair en beschikt over een wastafel met meubel, ligbad, douchecabine en wandcloset. Aansluitend aan de badkamer bevindt zich de master bedroom. Deze zeer ruime kamer van ca. 18 m2 beschikt over een vaste kast en een fantastisch tuincontact. De inpandig toegankelijke garage (toegankelijk vanuit het portaal), meet ca. 22 m2, en is voorzien van een elektrische sectionaalpoort.
Vanuit de ontvangsthal toegang tot de eerste verdieping: overloop met vide en zicht op de begane grond. Vanuit de overloop zijn 2 zeer royale slaapkamers en een tweede badkamer bereikbaar. De badkamer beschikt over een wandcloset, douchecabine en wastafel. De twee zeer ruime slaapkamers meten ca. 17 en 22 m2. Eén slaapkamer is voorzien van schuifwandkasten en biedt middels een vlizotrap toegang tot de zeer royale bergzolder.
Met veel zorg is de achtertuin voorzien van terrassen, (natuurlijke) schaduwplekken, klassiek groene beplanting en modern blauw in de vorm van een fantastisch zwembad! Door middel van het aanbrengen van leibomen geniet men in deze tuin van volledige privacy. Vanuit de achtertuin is een tuinberging bereikbaar.

Deze woning is gebouwd in 2002 en beschikt derhalve over een volledig isolatiepakket. De woning kan zowel boven als beneden middels airco gekoeld en verwarmd worden. De woning beschikt over een inhoud van ca. 875 m3, 198 m2 GO wonen en is gelegen op een perceel van ca. 450 m2. Daarnaast is er een alarminstallatie aanwezig en wordt de volledige woning verlicht middels inbouwspots met ieder een eigen trafo.
Meer lezen
Minder lezen
Maarten van Laer
Uw qualis-makelaar
Maarten van Laer
Dwars Makelaars
Emmasingel 5
6001 BA Weert
0495-537 599
Contact met de makelaar
Sint Jorisstraat 27, Weert foto-1
Sint Jorisstraat 27 is succesvol verkocht door Dwars Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken