Sint Hubertusstraat 13, Weert foto-1
Weert

Sint Hubertusstraat 13

€ 500.000 k.k.
Verkocht
Sint Hubertusstraat 13, Weert foto-0
Sint Hubertusstraat 13, Weert foto-1
Sint Hubertusstraat 13, Weert foto-2
Sint Hubertusstraat 13, Weert foto-3
Sint Hubertusstraat 13, Weert foto-4
Sint Hubertusstraat 13, Weert foto-5
Sint Hubertusstraat 13, Weert foto-6
Sint Hubertusstraat 13, Weert foto-7
Sint Hubertusstraat 13, Weert foto-8
Sint Hubertusstraat 13, Weert foto-9
Sint Hubertusstraat 13, Weert foto-10
Sint Hubertusstraat 13, Weert foto-11
Sint Hubertusstraat 13, Weert foto-12
Sint Hubertusstraat 13, Weert foto-13
Sint Hubertusstraat 13, Weert foto-14
Sint Hubertusstraat 13, Weert foto-15
Sint Hubertusstraat 13, Weert foto-16
Sint Hubertusstraat 13, Weert foto-17
Sint Hubertusstraat 13, Weert foto-18
Sint Hubertusstraat 13, Weert foto-19
Sint Hubertusstraat 13, Weert foto-20
Sint Hubertusstraat 13, Weert foto-21
Sint Hubertusstraat 13, Weert foto-22
Sint Hubertusstraat 13, Weert foto-23
Sint Hubertusstraat 13, Weert foto-24
Sint Hubertusstraat 13, Weert foto-25
Sint Hubertusstraat 13, Weert foto-26
Verkocht
Sint Hubertusstraat 13, Weert foto-2
Sint Hubertusstraat 13, Weert foto-3
+27
Perceeloppervlakte
265 m²
Woonoppervlakte
119 m²
Inhoud
481 m³
Sint Hubertusstraat 13 is succesvol verkocht door Dwars Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Levensloopbestendig wonen op loopafstand van het centrum van Weert. Maar heel af en toe komt er in deze zeer gewilde buurt een woning vrij… dit is zo'n moment! Aan de Sint Hubertusstraat 13 komt gemak, rust én heerlijk wonen bij elkaar.

Locatie: 
Deze woning is gelegen op een centrale locatie in de Heiligenbuurt, een erg gewilde woonlocatie grenzend aan het Weerter stadscentrum met een supermarkt, slager en bakker om de hoek en diverse winkels en scholen op loopafstand. De Heiligenbuurt kenmerkt zich onder andere door de verkeersluwe en groene omgeving. Op ca. 5 minuten loopafstand is het stadscentrum van Weert bereikbaar met de meer uitgebreide voorzieningen. Met recht een oase van rust in drukte van de stadse geneugten!

Indeling: 
Middels de eigen oprit met plaats voor 2 auto’s toegang tot de voordeur en garage. De ontvangsthal is voorzien van een laminaatvloer en geeft toegang tot o.a. de toiletruimte met fonteintje en de meterkast. De woonkamer is ruim van opzet met veel daglichttoetreding. Op de vloer ligt een keurige laminaatvloer, behang op de muren en aan de voorzijde zijn de ramen voorzien van screens. Tussen de woonkamer en de open keuken is een inbouw voorraadkast gerealiseerd. De open keuken met hoekopstelling is voorzien van een basis met koelkast, afzuigkap en een 4-pits kookplaat op gas. De woonkamer geeft middels een schuifpui toegang tot de tuin en middels een openslaande deur tot het achtergelegen portaal. 

Het portaal geeft toegang tot de bijkeuken, garage, tuin, badkamer en slaapkamer. In de bijkeuken is de witgoedaansluiting gerealiseerd evenals de mechanische ventilatie-unit en de cv-hybride-ketel (2022). De inpandige garage is ruim van opzet en beschikt over een elektrische sectionaalpoort. De badkamer op de begane grond is geheel betegeld en voorziet in een complete opstelling met ligbad, inloopdouche, wastafel en toilet. De slaapkamer op de begane grond is ruim van opzet. Deze slaapkamer is recent volledig vernieuwd en beschikt over een nieuwe pui welke toegang geeft tot de achtertuin.

De verdieping is via de ontvangsthal toegankelijk. Middels de riante overloop zijn twee slaapkamers bereikbaar. Beide slaapkamers zijn ruim van opzet en beschikken over gestoffeerde vloeren, behang op de muren, hoge plafonds en veel daglichttoetreding. 

Tuin: 
De tuin is gelegen op het Westen en voorziet in zeer veel privacy. Het terras beschikt over een elektrische zonneluifel en verder is de tuin voorzien van een gazon, diverse borders met beplanting en een tuinhuisje. 
Meer lezen
Minder lezen
Maarten van Laer
Uw qualis-makelaar
Maarten van Laer
Dwars Makelaars
Emmasingel 5
6001 BA Weert
0495-537 599
Contact met de makelaar
Sint Hubertusstraat 13, Weert foto-1
Sint Hubertusstraat 13 is succesvol verkocht door Dwars Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken