Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-1
Weert

Schansbeemdweg 1 A

€ 725.000 k.k.
Verkocht
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-0
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-1
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-2
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-3
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-4
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-5
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-6
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-7
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-8
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-9
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-10
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-11
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-12
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-13
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-14
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-15
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-16
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-17
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-18
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-19
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-20
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-21
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-22
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-23
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-24
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-25
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-26
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-27
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-28
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-29
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-30
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-31
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-32
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-33
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-34
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-35
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-36
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-37
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-38
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-39
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-40
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-41
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-42
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-43
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-44
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-45
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-46
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-47
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-48
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-49
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-50
Verkocht
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-2
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-3
+51
Perceeloppervlakte
1,3 ha
Woonoppervlakte
182 m²
Inhoud
1.243 m³
Schansbeemdweg 1 A is succesvol verkocht door Dwars Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Een woonboerderij op een fantastische locatie in de gewilde wijk Oud-Boshoven welke o.a. zeer geschikt is voor de paardenliefhebber! De ruimtelijke locatie is rustig gelegen, maar je bereikt het centrum van Weert, dat een uitgebreid niveau aan voorzieningen biedt, per fiets al in iets meer dan 5 minuten. Hierdoor is ook het NS intercitystation snel bereikbaar. De A2, met een snelle noord-zuid verbinding bereik je per auto in ca. 5 minuten.

Deze twee-onder-een-kapwoning beschikt over maar liefst 13.255 m2(!) perceeloppervlakte. Naast het karakteristieke woongedeelte beschikt de woning over een paardenstal met vier royale paardenboxen en garage, weilanden en een All Weather rijbaan met verlichting!

Over de woning:
De woonboerderij kent zijn oorsprong uit 1928 en beschikt daardoor over een traditionele bouw met veel karakteristieke elementen zoals muizentanden, houten spanten en houten kozijnen. De woning is zeer ruim van opzet en beschikt over een inhoud van maar liefst 1.243 m3 verdeeld over twee verdiepingen. Met op de begane grond o.a. een woonkamer, kantoor, slaapkamer, hobbyruimte en badkamer en op de verdieping royale slaapkamers. De woning beschikt daarnaast over dak- en spouwmuurisolatie evenals grotendeels hardhouten kozijnen met bijna geheel HR++ beglazing. Op de paardenstal zijn tevens 16 zonnepanelen geïnstalleerd.

Tuin, paardenstal, rijbaan en weilanden:
De woning beschikt aan de voorzijde over voldoende parkeerplek en een oprit richting de achtertuin, paardenstal en weilanden. De achtertuin beschikt over een terras met overkapping en een keurig gazon. In de paardenstal bevinden zich vier royale boxen, een poets- en wasplaats met koud en warm water, een zadelkamer met kitchenette, een toilet en witgoedaansluiting. Hier bevindt zich tevens de omvormer voor de zonnepanelen. Aan de achterzijde van de paardenstal bevindt zich een schuilstal (2020) van 12 x 3,5 meter met een aansluitende royale paddock en drinkwatervoorziening. Met een kleine aanpassing kunnen van de schuilstal ook 3 buitenstallen met eigen paddock gemaakt worden. De all weather rijbaan met tuftbodem beschikt over een wedstrijdafmeting van 20 x 60 meter. De rijbaan beschikt tevens over verlichting zodat ook in de avond gereden kan worden. Achter de rijbaan ligt tevens nog een longeerruimte.

Indeling woning:
Binnenkomst in de ontvangsthal aan de voorzijde van de woning. Deze ontvangsthal beschikt over een authentieke tegelvloer en geeft toegang tot de voorkamer en woonkamer. De voorkamer met originele schouw is te gebruiken als zowel slaap-, kantoor- of hobbykamer. De woonkamer beschikt over een keurige laminaatvloer en is voorzien van het originele balkenplafond. De woon- en voorkamer voorzien beide in veel daglicht en hebben een riante hoogte van zo'n 3 meter.

De open keuken met hoekopstelling beschikt over de navolgende inbouwapparatuur: combi-oven/magnetron, koelkast, afzuigkap, vaatwasser, quooker en een inductiekookplaat. Als laatste is vanuit de woonkamer de royale voorraadkelder, verdieping en een extra portaal bereikbaar.

Al het houten binnenwerk op de begane grond is in november 2023 voorzien van een nieuwe laag schilderwerk.

Het portaal geeft toegang tot een riante extra kamer, badkamer, toiletruimte en achtertuin. De extra kamer kan gebruikt worden als bijkeuken (witgoedaansluiting aanwezig), hobbykamer of bij de woonkamer worden getrokken. De badkamer is voorzien van vloerverwarming en beschikt over een inbouwkast, designradiator, ligbad, inloopdouche en wastafel. De toiletruimte is geheel betegeld en voorziet in een fonteintje.

Om op de verdieping te komen, komt men eerst langs de traditionele opkamer die in gebruik is als hoofdslaapkamer. Vanuit deze opkamer is er een zeer prettig uitzicht op de oprit en rijbaan. Op de verdieping zijn twee slaapkamers aanwezig.

De meest riante kamer op de verdieping heeft een plafond tot de nok waarbij de originele (makelaars)balken mooi in het zicht liggen. Deze kamer kan volledig naar eigen wens ingevuld worden en hier kan dan ook een prachtige derde slaapkamer gecreëerd worden. Vanuit deze kamer is het dak dit jaar opnieuw geïsoleerd en is er een dakkapel geplaatst. Deze kamer beschikt ook over de centrale verwarmingsketel (2011).

Langs het woongedeelte is nog een zeer riante schuur aanwezig. Deze schuur voorziet in een verdieping (voormalig hooizolder) en is ideaal voor bergingsruimte. Men kan er tevens voor kiezen om in de toekomst deze ruimte bij de woonruimte te betrekken.

Al met al een zeer fraaie authentieke woonboerderij met veel potentie voor de paardenliefhebber. Ook als u geen paardenliefhebber bent biedt deze woning veel mogelijkheden! Plan een afspraak of laat u informeren door een van onze makelaars.
Meer lezen
Minder lezen
Maarten van Laer
Uw qualis-makelaar
Maarten van Laer
Dwars Makelaars
Emmasingel 5
6001 BA Weert
0495-537 599
Contact met de makelaar
Schansbeemdweg 1 A, Weert foto-1
Schansbeemdweg 1 A is succesvol verkocht door Dwars Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken