Louis Regoutstraat 47, Weert foto-1
Weert

Louis Regoutstraat 47

€ 495.000 k.k.
Verkocht
Louis Regoutstraat 47, Weert foto-0
Louis Regoutstraat 47, Weert foto-1
Louis Regoutstraat 47, Weert foto-2
Louis Regoutstraat 47, Weert foto-3
Louis Regoutstraat 47, Weert foto-4
Louis Regoutstraat 47, Weert foto-5
Louis Regoutstraat 47, Weert foto-6
Louis Regoutstraat 47, Weert foto-7
Louis Regoutstraat 47, Weert foto-8
Louis Regoutstraat 47, Weert foto-9
Louis Regoutstraat 47, Weert foto-10
Louis Regoutstraat 47, Weert foto-11
Louis Regoutstraat 47, Weert foto-12
Louis Regoutstraat 47, Weert foto-13
Louis Regoutstraat 47, Weert foto-14
Louis Regoutstraat 47, Weert foto-15
Louis Regoutstraat 47, Weert foto-16
Louis Regoutstraat 47, Weert foto-17
Louis Regoutstraat 47, Weert foto-18
Louis Regoutstraat 47, Weert foto-19
Louis Regoutstraat 47, Weert foto-20
Louis Regoutstraat 47, Weert foto-21
Louis Regoutstraat 47, Weert foto-22
Louis Regoutstraat 47, Weert foto-23
Louis Regoutstraat 47, Weert foto-24
Louis Regoutstraat 47, Weert foto-25
Louis Regoutstraat 47, Weert foto-26
Louis Regoutstraat 47, Weert foto-27
Louis Regoutstraat 47, Weert foto-28
Louis Regoutstraat 47, Weert foto-29
Verkocht
Louis Regoutstraat 47, Weert foto-2
Louis Regoutstraat 47, Weert foto-3
+30
Perceeloppervlakte
685 m²
Woonoppervlakte
214 m²
Inhoud
794 m³
Louis Regoutstraat 47 is succesvol verkocht door Dwars Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Dicht bij het centrum en station bieden wij deze zeer royale semi-bungalow aan met aangebouwde kantoorruimte / mogelijke kangaroewoning! De woning telt 4 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan 2 slaapkamers en 2 badkamers op de begane grond aanwezig zijn.

De locatie van dit object combineert de gemakken van de nabijheid van het stadscentrum, sport en natuur en een goede bereikbaarheid. Het Weerter stadscentrum en het NS-intercitystation en een groot fitnesscentrum liggen op nog geen 10 wandelminuten. Ook natuur en recreatie (waaronder een 18-holes Golfcourse) zijn per auto binnen 5 minuten bereikbaar. Tenslotte biedt de ligging nabij de locatie van het Bisschoppelijk College, de Brede basisschool, hockey- en voetbalvelden, 3 tennisclubs en de atletiekbaan een ideale basis voor (jonge) gezinnen om zich te vestigen.

Indeling: Entree aan de voorgevel: ruime ontvangsthal met meterkast, garderobe en toiletruimte. De ontvangsthal is ruim en hoog, mede dankzij de vide op de eerste verdieping. Vanuit de ontvangsthal is de slaapkamer op de begane grond bereikbaar, deze slaapkamer beschikt over een en-suite badkamer welke voorzien is van een inloopdouche, wastafel en toilet.

Via de ontvangsthal is tevens de uitgebouwde woonkamer bereikbaar. Deze ruime kamer beschikt over veel glas aan de voor- en achterzijde. Een sfeervolle schouw, thans voorzien van een gashaard. De woonkamer is recent voorzien van een airco.

Vanuit de woonkamer toegang tot de dichte keuken welke is voorzien van een L-vormige keukenopstand. De keuken is ruim genoeg voor het plaatsen van een ontbijttafel. Vanuit de keuken beschikt je over een prettig contact met de tuin. De keuken is vanzelfsprekend voorzien van o.a. een inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven/magnetron en vaatwasser.

Aansluitend aan de keuken is een praktische bijkeuken aanwezig. De bijkeuken biedt toegang tot een poetskast. Verder zijn in de bijkeuken de aansluitingen voor het witgoed aanwezig en is de verdeler voor de vloerverwarming geplaatst. De woning beschikt namelijk op de begane grond voor een groot gedeelte over vloerverwarming!

Door de jaren heen is de ruimte tussen het originele woonhuis en de voormalige garage bij de woonruimte getrokken, door middel van het realiseren van een tuinkamer. Deze tuinkamer is een centrale ruimte van waaruit de achtertuin, de zijtuin en het tweede woongedeelte bereikbaar is.

De voormalige garage is uitgebouwd en getransformeerd tot een volwaardige tweede woonruimte en beschikt over een zeer ruimte woonkamer, ruime dichte keuken met keukenopstand, 1 slaapkamer, een geheel betegelde badkamer voorzien van toilet, douche en wastafel en een berging met eigen cv-ketel (2008) en aansluitingen voor het witgoed.
Wanneer een tweede woonruimte (nog) niet wenselijk is, kan deze ruimte ook ideaal gebruikt worden als een praktijkruimte, werkruimte of hobbyruimte.

Hoewel deze ruimte beschikt over de kwaliteiten die nodig zijn om het te gebruiken als bijvoorbeeld woonruimte of hobbyruimte, adviseren wij om er zeker van te zijn dat het door jou voorgenomen gebruik past in de geldende wet- en regelgeving.

Dit object beschikt ter plaatse van het oorspronkelijke woonhuis over een eerste verdieping van waaruit een bergruimte alsmede twee slaapkamers bereikbaar zijn. In de bergruimte is de cv-ketel (2013) t.b.v. van het oorspronkelijke woonhuis geplaatst.

Vanwege het feit dat de voorgevel van de woning ca. 10 m. verwijderd is van de openbare weg, beschikt de woning over een rustige en zeer ruime voortuin en zijtuin, met een diversiteit aan beplanting. Ook de groene achtertuin beschikt over veel privacy.

Algemeen: De woning beschikt over na-isolatie ter plaatse van de muren en (een gedeelte van) de vloer. In de woning zijn diverse Solatube’s aanwezig welke voor veel daglicht in de woning zorgen. Samengevat: Een object met een scala aan mogelijkheden, plan snel een bezichtiging!
Meer lezen
Minder lezen
Maarten van Laer
Uw qualis-makelaar
Maarten van Laer
Dwars Makelaars
Emmasingel 5
6001 BA Weert
0495-537 599
Contact met de makelaar
Louis Regoutstraat 47, Weert foto-1
Louis Regoutstraat 47 is succesvol verkocht door Dwars Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken