Kazernelaan 4, Weert foto-1
Weert

Kazernelaan 4

€ 565.000 k.k.
Verkocht
Kazernelaan 4, Weert foto-0
Kazernelaan 4, Weert foto-1
Kazernelaan 4, Weert foto-2
Kazernelaan 4, Weert foto-3
Kazernelaan 4, Weert foto-4
Kazernelaan 4, Weert foto-5
Kazernelaan 4, Weert foto-6
Kazernelaan 4, Weert foto-7
Kazernelaan 4, Weert foto-8
Kazernelaan 4, Weert foto-9
Kazernelaan 4, Weert foto-10
Kazernelaan 4, Weert foto-11
Kazernelaan 4, Weert foto-12
Kazernelaan 4, Weert foto-13
Kazernelaan 4, Weert foto-14
Kazernelaan 4, Weert foto-15
Kazernelaan 4, Weert foto-16
Kazernelaan 4, Weert foto-17
Kazernelaan 4, Weert foto-18
Kazernelaan 4, Weert foto-19
Kazernelaan 4, Weert foto-20
Kazernelaan 4, Weert foto-21
Kazernelaan 4, Weert foto-22
Kazernelaan 4, Weert foto-23
Kazernelaan 4, Weert foto-24
Kazernelaan 4, Weert foto-25
Verkocht
Kazernelaan 4, Weert foto-2
Kazernelaan 4, Weert foto-3
+26
Perceeloppervlakte
443 m²
Woonoppervlakte
152 m²
Inhoud
618 m³
Kazernelaan 4 is succesvol verkocht door Dwars Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Royale vrijstaande woning met garage welke verbouwd is in 2014 en 2015 (volledig gestript, electra, water, riool, badkamer, keuken, vloeren, nieuwe garage en dak). De woning is gelegen op een toplocatie, 5 minuten van het centrum van Weert, nabij sport, recreatie en natuur.

Locatie:
Tussen het stadscentrum van Weert en het natuurgebied "De IJzeren Man" ligt de residentiele Kazernelaan, een prachtige Beukenlaan welke directe aansluiting biedt op de Ringbaan-Zuid. Dit luxe woonobject ligt nog geen 5 kilometer van de 18 holes golfbaan "Crossmoor" en nabij diverse sportaccomodaties (o.a. dressuur, tennis, hockey, voetbal, fitness). Voortgezet onderwijs (VMBO, HAVO en VWO) en diverse basisscholen liggen eveneens binnen handbereik.

Indeling woning:
Binnenkomst in de ontvangsthal met plankenvloer die toegang geeft tot de toiletruimte, verdieping en woonkamer/keuken. Het betreft een nette geheel betegelde toiletruimte met fonteintje. De plankenvloer loopt door richting de ruime woonkamer met tevens net stucwerk op de wanden. De gehele begane grond beschikt over vloerverwarming. De woonkamer heeft een zeer speelse indeling en zeer veel lichtinval dankzij de halfronde pui aan de achterzijde van de woning. De open keuken met tegelvloer, composietwerkblad en RVS-opbouw heeft een luxe uitstraling en is voorzien van de navolgende apparatuur: oven, combi-oven/magnetron, koelkast, vaatwasser, afzuigkap en een 5-pits gaskookplaat. De keuken geeft toegang tot de inpandige garage welke in gebruik is als hobbyruimte. De garage is voorzien van een gietvloer met vloerverwarming. In de garage kan tevens de meterkast en cv-ketel gevonden worden. Daarnaast mogelijkheid om eenvoudig levensloopbestendige badkamer en slaapkamer te realiseren.

Middels de trap in de ontvangsthal komt men uit op de verdieping. De overloop geeft toegang tot twee ruime slaapkamers, kastruimte en een luxe badkamer. De verdieping geeft de mogelijkheid om eenvoudig een derde slaapkamer te realiseren. De luxe badkamer is voorzien van een inloopdouche met rainshower en thermostaatkraan, ligbad, toilet, wastafel met meubel en een zwevend toilet. Vanuit de hoofdslaapkamer is er een kleine vliering bereikbaar.

Tuin:
De woning beschikt aan de voorzijde over een dubbele oprit en diverse borders met beplanting. De achtertuin heeft een overkapt terras waarin spotjes zijn verwerkt. Tevens beschikt de achtertuin over een gazon en borders met beplanting.

Algemeen:
Het dak van de woning is in 2015 geheel vernieuwd en geïsoleerd, in dit jaar is tevens de elektrische installatie volledig vernieuwd. De woning beschikt verder over spouw- en vloerisolatie evenals dubbelglas (HR++).
Meer lezen
Minder lezen
Maarten van Laer
Uw qualis-makelaar
Maarten van Laer
Dwars Makelaars
Emmasingel 5
6001 BA Weert
0495-537 599
Contact met de makelaar
Kazernelaan 4, Weert foto-1
Kazernelaan 4 is succesvol verkocht door Dwars Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken