Bovenste Molenweg 21, Venlo foto-1
Venlo

Bovenste Molenweg 21

€ 990.000 k.k.
Verkocht
Bovenste Molenweg 21, Venlo foto-0
Bovenste Molenweg 21, Venlo foto-1
Bovenste Molenweg 21, Venlo foto-2
Bovenste Molenweg 21, Venlo foto-3
Bovenste Molenweg 21, Venlo foto-4
Bovenste Molenweg 21, Venlo foto-5
Bovenste Molenweg 21, Venlo foto-6
Bovenste Molenweg 21, Venlo foto-7
Bovenste Molenweg 21, Venlo foto-8
Bovenste Molenweg 21, Venlo foto-9
Bovenste Molenweg 21, Venlo foto-10
Bovenste Molenweg 21, Venlo foto-11
Bovenste Molenweg 21, Venlo foto-12
Bovenste Molenweg 21, Venlo foto-13
Bovenste Molenweg 21, Venlo foto-14
Bovenste Molenweg 21, Venlo foto-15
Bovenste Molenweg 21, Venlo foto-16
Bovenste Molenweg 21, Venlo foto-17
Bovenste Molenweg 21, Venlo foto-18
Bovenste Molenweg 21, Venlo foto-19
Bovenste Molenweg 21, Venlo foto-20
Bovenste Molenweg 21, Venlo foto-21
Bovenste Molenweg 21, Venlo foto-22
Bovenste Molenweg 21, Venlo foto-23
Bovenste Molenweg 21, Venlo foto-24
Bovenste Molenweg 21, Venlo foto-25
Bovenste Molenweg 21, Venlo foto-26
Bovenste Molenweg 21, Venlo foto-27
Bovenste Molenweg 21, Venlo foto-28
Bovenste Molenweg 21, Venlo foto-29
Bovenste Molenweg 21, Venlo foto-30
Bovenste Molenweg 21, Venlo foto-31
Verkocht
Bovenste Molenweg 21, Venlo foto-2
Bovenste Molenweg 21, Venlo foto-3
+32
Perceeloppervlakte
4.740 m²
Woonoppervlakte
196 m²
Inhoud
1.005 m³
Bovenste Molenweg 21 is succesvol verkocht door Hauzer & Partners Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Heerlijk wonen in een bosrijke villawijk op je eigen perceel van maar liefst bijna 5.000 m² in dit karakteristieke witte landhuis en toch alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik. Het kan op de Bovenste Molenweg 21 in Venlo. Je merkt het direct als je door de villawijk rijdt en je via de toegangspoort het geheel omsloten perceel betreedt: dit is een bijzondere plek, midden in de natuur op een glooiend bosachtig perceel grenzend aan een bijzonder natuur-/bosgebied. Bijna 5.000 m² voor jezelf, elke dag genieten. De privacy en het uitzicht dat je hier vindt, is daadwerkelijk uniek.

Kelder:
Dit object heeft een souterrain voorzien van een eigen entree met kantoor-/hobbyruimte. Verder is er een wijnkelder en provisie-/stookkelder aanwezig. Naast de bereikbaarheid van het souterrain via een trap vanuit de tuin is het souterrain/kelder eveneens direct via de woning toegankelijk.

Begane grond:
De entree van het woonhuis is via de royale oprit bereikbaar en er is ruime parkeergelegenheid direct voor de toegangsdeur van de woning. De indeling van de woning is als volgt: hal, toilet, sfeervolle woonkamer met erker die prachtig weids uitzicht biedt over de groene omgeving, gesloten keuken met complete inbouwcombinatie voorzien van apparatuur, 2e woonkamer met haard, ook vanuit deze ruimte is er mooi zicht op het perceel en je ervaart hier ook de privacy en rust van de bosrijke omgeving. De 2e woonkamer is multifunctioneel bruikbaar en biedt via de schuifpui toegang tot het overdekte terras met buitenhaard. Verder op deze woonlaag aanwezig: royale masterbedroom met aansluitend een badkamer, 2e slaapkamer en 2e badkamer met witgoedaansluitingen.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn 2 slaap-/logeerkamers en een zolderberging aanwezig. Op de verdieping zijn nog diverse indelingsvarianten mogelijk. Zo kun je met een dakkapel extra ruimte creëren indien gewenst.

Tuin:
De tuin vormt een oase van rust en privacy. Het perceel is vanaf de weg toegankelijk via een elektrisch bedienbare poort met intercomverbinding. Het overdekte terras heeft een uitstekende bezonning en er is een buitenhaard. Het perceel is glooiend en de woning ligt hoog ten opzichte van de weg waardoor het gevoel van privacy wordt versterkt. De vrijstaande garage biedt de mogelijkheid om je auto te stallen en er is volop parkeergelegenheid op eigen terrein. De karakteristieke uitstraling van dit landhuis in combinatie met een privé natuur- en bosperceel maakt dit object absoluut uniek.

Algemeen:
Ligging in bosrijke villawijk ‘Bovenste Molen’ op een bijzondere plek. Het perceel grenst aan natuurgebied ‘het Jaomerdal’. Hoewel dit object midden in de natuur ligt, zijn veel voorzieningen goed en snel bereikbaar. Zo is het centrum van Venlo en het treinstation op ca. 5 fietsminuten gelegen en is de AH-supermarkt evenals diverse scholen binnen 5 minuten bereikbaar. Uitstekende bereikbaarheid van Nederlandse en Duitse autosnelwegen. Maar liefst 3 vliegvelden zijn zeer goed bereikbaar binnen ca. 45 autominuten (Düsseldorf airport, Maastricht airport en Weeze airport). Dit landhuis is direct voor bewoning geschikt, maar biedt ook nog mogelijkheden voor uitbreiding/aanpassingen naar eigen wensen.

• Bouwjaar: 1942
• Perceeloppervlakte: ca. 4.750 m²
• Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 196 m²
• Oppervlakte overige inpandige ruimte: ca. 52 m²
• Oppervlakte gebouw gebonden buitenruimte: ca. 25 m²
• Oppervlakte externe bergruimte: ca. 31 m²
• Inhoud: ca. 1005 m³
• Definitief energielabel: G
Meer lezen
Minder lezen
Frank Blok
Uw qualis-makelaar
Frank Blok
Hauzer & Partners Makelaardij
Noorderpoort 11a
5916 PJ Venlo
077-3219100
Contact met de makelaar
Bovenste Molenweg 21, Venlo foto-1
Bovenste Molenweg 21 is succesvol verkocht door Hauzer & Partners Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken