Korte Drilweg 4, Venray foto-1
Venray

Korte Drilweg 4

Korte Drilweg 4, Venray foto-0
Korte Drilweg 4, Venray foto-1
Korte Drilweg 4, Venray foto-2
Korte Drilweg 4, Venray foto-3
Korte Drilweg 4, Venray foto-4
Korte Drilweg 4, Venray foto-5
Korte Drilweg 4, Venray foto-6
Korte Drilweg 4, Venray foto-7
Korte Drilweg 4, Venray foto-8
Korte Drilweg 4, Venray foto-9
Korte Drilweg 4, Venray foto-10
Korte Drilweg 4, Venray foto-11
Korte Drilweg 4, Venray foto-12
Korte Drilweg 4, Venray foto-13
Korte Drilweg 4, Venray foto-14
Korte Drilweg 4, Venray foto-15
Korte Drilweg 4, Venray foto-16
Korte Drilweg 4, Venray foto-17
Korte Drilweg 4, Venray foto-18
Korte Drilweg 4, Venray foto-19
Korte Drilweg 4, Venray foto-20
Korte Drilweg 4, Venray foto-21
Korte Drilweg 4, Venray foto-22
Korte Drilweg 4, Venray foto-23
Korte Drilweg 4, Venray foto-24
Korte Drilweg 4, Venray foto-25
Korte Drilweg 4, Venray foto-26
Korte Drilweg 4, Venray foto-27
Korte Drilweg 4, Venray foto-28
Korte Drilweg 4, Venray foto-29
Korte Drilweg 4, Venray foto-30
Korte Drilweg 4, Venray foto-31
Korte Drilweg 4, Venray foto-32
Korte Drilweg 4, Venray foto-33
Korte Drilweg 4, Venray foto-34
Korte Drilweg 4, Venray foto-35
Korte Drilweg 4, Venray foto-36
Korte Drilweg 4, Venray foto-37
Korte Drilweg 4, Venray foto-38
Korte Drilweg 4, Venray foto-39
Korte Drilweg 4, Venray foto-40
Korte Drilweg 4, Venray foto-41
Korte Drilweg 4, Venray foto-42
Korte Drilweg 4, Venray foto-2
Korte Drilweg 4, Venray foto-3
+43
Perceeloppervlakte
4.087 m²
Woonoppervlakte
589 m²
Inhoud
3.403 m³

Omschrijving

In de bosrijke villawijk Vlakwater in Venray bevindt zich deze vrijstaande villa die in opdracht van haar huidige eigenaren concessieloos is ontworpen en uitgevoerd. Het object heeft op de begane grond een grote L-vormige living met optimaal tuincontact, een van alle gemakken voorziene woonkeuken met eetgedeelte, een biljartkamer en kantoor, en een luxe slaapkamer met aanliggende dressing, badkamer en wasruimte.

Voor de afwerking van het interieur is gebruik gemaakt van diverse hoogwaardige marmersoorten voor zowel de vloeren, de trappartij als de inrichting van de hoofdbadkamer. Op de eerste verdieping is deze kwaliteitsnorm onverminderd voortgezet. Hier telt zij drie slaapkamers, een comfortabele badkamer en een grote fitnessruimte met twee separate sauna’s.

Het souterrain, dat ook per lift bereikbaar is, huisvest naast een grote wijnkelder tevens een parkeerkelder met stallingsmogelijkheid voor meerdere auto’s. De omliggende tuin is onder architectuur aangelegd en kent op elke locatie een hoge mate van privacy – zonder ongewenste inkijk. Het bouwjaar is 2008, de inhoud bedraagt 3.403 m³ en het perceeloppervlak meet 4.077 m².

BEGANE GROND
Ontvangsthal
Aan de voorzijde is met een tweevleugelige deur overdekt toegang tot de ontvangsthal. Bij de entree zien we meteen al het perfectionisme, dat de gehele villa uitstraalt. De grepen op de voordeur en de buitenverlichting zijn speciaal voor deze villa ontworpen in stijl van de architectuur. Achter deze entree treffen we een majestueuze en imponerende hal (35,7 m2) aan, welke tot in het laatste detail harmonieus gestyld is. Deze heeft een vloerafwerking van Italiaans Palissandromarmer en loopt drempelloos door in de woonruimten op de begane grond waar zij geheel voorzien is van
vloerverwarming. Aan de linker- en rechterzijde van de entree bevinden zich twee kastruimten met aansluitingen van de nutsvoorzieningen en de glasvezelverbinding (tot aan de voordeur). In het halfronde maatwerkvloerkleed in de hal komen de lijnen van de balustrade bij de trapopgang in geometrische vertaling terug.

Boogdoorgang naar verbindingshal
In de ontvangsthal is aan de linkerzijde via een boogdoorgang toegang tot een verbindingshal (2,1 m2) die naar de hoofdslaapkamer en -badkamer leidt. Aan de linkerzijde in de verbindingshal bevindt zich het gastentoilet waar marmeren vloer drempelloos in doorloopt. De inrichting bestaat uit een wastafelmeubel met marmeren blad en een vrijhangend toilet en urinoir van Villeroy & Boch. Karakteristiek detail in deze ruimte zijn twee verlichte symbolische ‘ramen’ aangebracht die de suggestie opwekken van binnenvallend daglicht.

L-vormige living
Vanuit de ontvangsthal is met twee geëtste, hardglazen deuren toegang tot de living (110,3 m2). Ondanks de riante grootte van 110 m2 blijft deze living door zijn doordachte indeling intiem en gezellig. De L-vormig living heeft een functionele indeling met aan de voorzijde rechts een TV hoek. Aan de achterzijde rechts een eetgedeelte, welke gemarkeerd wordt met een door gemarmerde zuilen gedragen verlaagd plafond. Aan de linkerzijde is een haardhoek met als pronkstuk een designhaard ontworpen door fabrikant Boley, met een vuurplaats en bronzen omranding, geflankeerd door twee open nissen ten behoeve van bijvoorbeeld kunstwerken. Openslaande tuindeuren, in een brede wand met verdiepingshoge raampartijen, leiden aan de achterzijde naar een overdekt terras met uitzicht over de tuinpartijen.

Woonkeuken met eetgedeelte
De living staat in verbinding met de gesloten woonkeuken (38,8 m2), bij binnenkomst bevindt zich aan de rechterzijde een inloop-provisiekast (2,0 m2) die aan de achterzijde aansluit op een koelcel (2,0 m2). De keuken, welke speciaal voor deze villa ontworpen werd, biedt een zee aan werkruimte en is voorzien van alle mogelijke luxe apparatuur van het merk Gaggenau. De inrichting van de keuken bestaat uit een dubbeldeurs koelkast met ijsmachine, koffiemachine, separate magnetron, oven en stoomoven met een aparte warmhoudlade. Aan de overzijde is een vierpits inductiekookplaat met separate teppanyakiplaat. De keuken is verder voorzien van een dubbele spoelbak met Quooker kraan. Centraal, en vrijstaand in het midden, bevindt zich een werkeiland met gemêleerd granieten bovenblad en onderkasten rondom.

Aan de zijde van de achtertuin gaat de keuken (met airconditioning) over in het eetgedeelte. Het eetgedeelte in de halfronde erker heeft een prachtig uitzicht op de tuin en wordt gemarkeerd door een ovale in het plafond aangebrachte gestucte koepel en een kunstzinnig ingelegd patroon in de marmeren vloer.

Bijkeuken en toegang tot lift
Naast voornoemde inloop-provisiekast in de keuken leidt een deur naar een portaal (3,3 m2). Hier bevindt zich een toiletruimte met vrijhangend sanitair en is toegang tot de bijkeuken (totaal 17,1 m2) met een spoelgedeelte met granieten werkblad en onderkasten bij een raampartij. Aan de overzijde ervan is bergruimte achter vier schuif(paneel)deuren die niet direct benodigde zaken aan direct zicht onttrekken. Ernaast is toegang tot de liftpartij en trappartij die naar het souterrain voeren en bevindt zich een ruime berging (3,8m2) waar in aansluitingen voor een eventueel gewenste, extra badkamer reeds is voorzien.

Biljartkamer/herenkamer
De verbindingshal leidt aan de voorzijde naar een biljartkamer (37,1 m2) met uitzicht op de voor- en rechterzijtuin. De biljartkamer heeft een mahoniehouten lambrisering rondom en de vloer is gestoffeerd afgewerkt. Deze ruimte kan multifunctioneel worden ingezet, bijvoorbeeld als praktijk of kantoor aan huis, mede dankzij de separate ingang in de rechterzijgevel.

Kantoorruimte
In de ontvangsthal bevindt zich aan de linkerzijde een op de voorzijde georiënteerde kantoorruimte (19,4 m2). Deze is gestoffeerd, voorzien van airconditioning (Panasonic), ingebouwde halogeen plafondspots en heeft aan de achterzijde toegang tot een archiefruimte (4,3 m2). Het kersenhouten meubilair is op maat vervaardigd voor deze kantoorruimte.

Hoofdslaapkamer & dressingroom
De hoofdslaapkamer (28,5 m2) is georiënteerd op de voorzijde, heeft raampartijen in de voor- en linkerzijgevel en is ruimtelijk van opzet. De slaapkamer is gestoffeerd met een tweekleurige vloerbekleding waarbij het contrasterende middendeel als een soort ‘eiland’ het slaapgedeelte omringt en beschikt eveneens over airconditioning. Vóór de hoofdslaapkamer bevindt zich een dressingroom (19,0 m2) met maatwerk kastenwanden rondom en een vrijstaand afleggedeelte in het midden.

Hoofdbadkamer
Aan de andere zijde van de garderobekamer is via geëtste hardglazen deuren toegang tot de hoofdbadkamer (22,6 m2) met in marmer afgewerkte vloeren en wanden. Let ook op het aangelichte ingelegde mozaïek kader, hetgeen de badkamer extra allure geeft. De marmerspecialist heeft speciaal voor deze ruimte een massief blok marmer in Italië aangekocht en de marmeren wandbekleding vaktechnisch als een ‘open boek’ uitgevoerd opdat het geaderde motief in de panelen visueel doorloopt.

De inrichting bestaat uit een met marmer omkleed ligbad met indirecte ledverlichting op vloerniveau waardoor het bad als het ware ‘zweeft’ boven de vloer, een ruime inloopdouche met verzonken afvoer en een separaat toiletgedeelte (inrichting van Villeroy & Boch) met vrijhangend toilet en urinoir waar de geaderde marmerafwerking van de wand eveneens in doorloopt. De badkamer heeft tevens twee royale ovale badkamermeubels, speciaal voor deze badkamer ontworpen en completeren het geheel.

Wasruimte
De hoofdbadkamer staat aan de achterzijde in verbinding met een wasruimte/bijkeuken (13,4 m2) waar de marmervloer eveneens in doorloopt en de wasmachine en -droger op een verhoging zijn geplaatst. Rechts ernaast bevindt zich een spoelgedeelte met onderkasten en een gemêleerd granieten werkblad. Vanuit deze ruimte is rechtstreeks toegang tot de volledige tuin die de villa omringt.

VERDIEPING
3 Slaapkamers
Vanuit de ontvangsthal leidt een marmeren trap naar een eveneens met een marmeren vloer afgewerkte overloop. Deze biedt toegang tot drie gestoffeerde slaapkamers (van 21,9 m2, 21,9 m2 en 11,0 m2) waarvan de beide grootste zich respectievelijk in de linker- en rechterzijgevel, c.q. voorgevel bevinden. Zij hebben een L-vormig grondplan, zijn voorzien van bergruimten onder de dakhelling en beschikken over eigen wasgelegenheid in een maatwerkkastenwand. In de rechtervoorgevel is deze slaapkamer gesitueerd waar in een muurkast de techniek van het audiosysteem van
Bang & Olufsen met Beolink in huis is ondergebracht.

BERGZOLDER
Vanuit de berging (2,6 m2) op de overloop is met een vlizotrap de bergzolder bereikbaar. In deze ruimte bevinden zich drie eenheden van de WtW-installatie (WarmteterugWin-installatie).

Fitnessruimte
In het midden van de overloop bevindt zich een fitnessruimte (50,2 m2) met toegang tot een breed balkon (9,0 m2) waar uitzicht is op de achtertuin. De vloer van de fitnessruimte is afgewerkt met exclusief bamboe-parket en er bevinden zich eveneens twee separate sauna’s waarvan er een is uitgevoerd als tweepersoons infrarood-sauna en de andere in traditionele, Finse uitvoering.

Gastenbadkamer
De gastenbadkamer (13,9 m2) bevindt zich achter de slaapkamer in de linkervleugel en heeft een inrichting met een inloopdouche met designdouchekop en een wandafwerking van terra mozaïektegeltjes, een separaat toilet en een wastafelmeubel met ovalen waskom in een blad van exclusief terra kleurig geaderd marmer. De badkamer is tevens voorzien van een waskoker naar de begane grond.

SOUTERRAIN
Wijnkelder
Tegenover de lift, die op de begane grond naar het souterrain leidt, is toegang tot een marmeren trappartij die eveneens naar deze kelderverdieping voert. Het voorportaal (16,3 m2) biedt aan de ene zijde toegang tot een berging en aan de overzijde tot een wijnkelder (16,5 m2) met keramische tegelvloer en een klimaatbeheersingssysteem. In rustieke nissen is ruimte voor wijnopslag gecreëerd en het plafond van deze wijnkelder is uitgevoerd als een eigentijds tulpvormig kruisribgewelf.

Parkeergarage & Technische ruimte
Vanuit het voorportaal is toegang tot een grote, verwarmde garage (265,3 m2). Deze heeft een keramische tegelvloer (60/60), centrale afzuiging en biedt aan één zijde stallingsmogelijkheid voor vier naast elkaar geplaatste auto’s. De garagepoort is elektrisch en op afstand bedienbaar (Hörmann) en de oplopende oprit is voorzien van instelbare verwarming voor vorstvrije toegang op winterse dagen. Praktisch detail: dankzij de toegang tot de lift in het voorportaal kunnen boodschappen rechtstreeks worden overgebracht naar de bovengelegen bijkeuken. Naast een nisruimte voor stalling van rijwielen is aan de achterzijde in de parkeerkelder toegang tot een technische ruimte (16,4 m2) waar de keramische tegelvloer drempelloos in doorloopt. Hier zijn van Atag de verwarmingsketel en een 300-liter warmwaterboiler geplaatst. Achter in deze ruimte bevindt zich de techniek van het centrale stofzuigersysteem in huis.

TUIN MET UITZONDERLIJKE PRIVACY
De omliggende tuin is ontworpen door tuinarchitect Jacques van Leuken en aangelegd volgens een specifiek privacyverhogend principe: de inrichting met metershoge blokbomen aan de voorzijde onttrekt de villa aan directe inkijk van passanten, doch achter de tweevleugelige toegangspoort ‘opent’ zij zich pas voor de eigenaren en hun gasten. Om deze reden is gekozen voor gebruik van merendeels volgroeide bomen die bij aanplant al voor de gewenste, groene uitstraling zorgen.

Het voorste gedeelte heeft een bestrating van natuurstenen klinkertjes waarin geometrisch gesnoeide cassettes eveneens geometrisch gemodelleerde sierheesters omsluiten. Aan de rechterzijde bevindt zich een verscholen parkeerplaats voor auto’s van bezoekende gasten waar deze aansluit op een zijtuin met gazon die naar de achterzijde leidt. Aan de linkerzijde voert de bestrating van de voortuin naar de parkeerkelder en met tuinpad van klinkertjes naar de achtertuin.

De achtertuin heeft aan de woningzijde een breed natuurstenen terras in Romeins legverband. Het is aan de zijde van de villa overdekt met dragende pilaren en is voorzien van elektrisch bedienbare zonneluifels, terrasverwarming, het Beo-link systeem en een televisie-aansluiting. Vanaf het terras leidt een brede natuurstenen trap met tussentreden naar de achtertuin. Aan de linker- en rechterzijde ervan zijn borders aangelegd met een variëteit van bloem- en struiksoorten in diverse tinten en twee op Japanse wijze gesnoeide, hoge sierheesters op terrasniveau.

De achtertuin kent, evenals de voortuin en de beide zijtuinen, een hoge mate van privacy omdat elke ongewenste inkijk ontbreekt. De achtertuin heeft een groot en centraal gelegen gazon dat aan de achterzijde wordt begrensd door een metershoge, strakgesnoeide haag met natuurstenen terras en hoogstam leibomen waarvan de kruinen één groen geheel vormen. De halfronde cirkelvorm van de achterborders wordt doorgezet in de snoeivorm van hoogstambomen en die van de metershoge begroeiing op de achterste erfgrens. De tuin beschikt over een beregeningsinstallatie (via grondwaterpomp), is voorzien van tuinverlichting en een maairobot kan het gazon dagelijks in perfecte conditie houden.

Tuinhuis
Aan de linkerachterzijde in de tuin bevindt zich een tuinhuis (31,9 m2) dat een vloerafwerking heeft van keramische tegels. De ruimte beschikt over een grondwaterpomp en is ideaal geschikt voor het stallen van tuinmaterieel en dergelijke.

ALGEMEEN
- Marmervloeren met vloerverwarming in alle woonruimten op de begane grond;
- Grote L-vormige living met bijzonder tuincontact;
- Separate kantoorruimte en biljartkamer op de begane grond;
- Grote fitnessruimte op de eerste verdieping met twee separate sauna’s;
- Verwarmde parkeerkelder (via huislift bereikbaar) met stallingsmogelijkheid voor meerdere auto’s;
- Onder architectuur aangelegde tuin rondom met een hoge mate van privacy;
- Het winkelcentrum van Venray, met een rijk geschakeerd aanbod van voorzieningen, bevindt zich op korte rijafstand.
Meer lezen
Minder lezen
Frank Blok
Uw qualis-makelaar
Frank Blok
Hauzer & Partners Makelaardij
Noorderpoort 11a
5916 PJ Venlo
077-3219100
Contact met de makelaar Plan een bezichtiging

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 2.350.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Objectcode
14284

Bouw

Type
Villa, Vrijstaande woning
Bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008
Onderhoud
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bijzonderheden
Toegankelijk voor gehandicapten, Toegankelijk voor ouderen

Oppervlakten en inhoud

Wonen
589 m²
Perceel
4.087 m²
Overig
328 m²
Inhoud
3.403 m³

Indeling

Kamers
12
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Verdiepingen
4

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Volledig geisoleerd
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel, Gashaard, Open haard, Vloerverwarming gedeeltelijk
Ketel
Atag (2008, Combi-ketel, Eigendom)

Buitenruimte

Balkon
Ja
Tuin
Tuin rondom
Schuur
Vrijstaand steen
Faciliteiten schuur
Voorzien van elektra, Voorzien van water

Garage

Soort garage
Inpandig, Parkeerkelder
Capaciteit
6
Voorzieningen
Met elektrische deur, Voorzien van elektra, Voorzien van verwarming, Voorzien van water

Objectkenmerken

• Airconditioning
• Alarminstallatie
• Buitenzonwering
• Glasvezel kabel
• Lift
• Mechanische ventilatie
• Rolluiken
• Rookkanaal
• Sauna

Locatie

Korte Drilweg 4, 5801 HP Venray

• Aan bosrand
• Aan rustige weg
• Beschutte ligging
• In bosrijke omgeving

Meer lezen
Minder lezen

Plattegronden

Korte Drilweg 4, Venray plattegrond-0
Korte Drilweg 4, Venray plattegrond-1
Korte Drilweg 4, Venray plattegrond-2
Korte Drilweg 4, Venray plattegrond-3
Korte Drilweg 4, Venray plattegrond-4

Locatie

Street view
Map view
10 min
20 min
30 min
Reistijd
Voorzieningen

Bereken je reistijd

Kies je vervoer
Maximale reistijd
10 min.
20 min.
30 min.
Reis moment
Daluren
Piekuren
Toon resultaten

Voorzieningen

Geef hieronder aan welke voorzieningen u op de kaart wilt tonen.

Kies voorzieningen
School
Dokter
Apotheek
Restaurant
Sportschool
OV
Supermarkt
Ziekenhuis
Kerk
Tandarts
Bioscoop
Kapper
Toon resultaten

Ik heb interesse in
Korte Drilweg 4

Wilt u een bezichtiging inplannen of heeft u een vraag?
Neem via onderstaand formulier direct contact op met de Qualis-makelaar.

Bedankt voor uw aanvraag.

Bekijk als eerste ons nieuwste woningaanbod, ook in stille verkoop!
Maak nu een account aan

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Gegevens
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Frank Blok
Uw qualis-makelaar
Frank Blok
Hauzer & Partners Makelaardij
Noorderpoort 11a
5916 PJ Venlo
077-3219100

Hauzer & Partners Makelaardij
Account aanmaken
Bekijk stil aanbod

Maak een Qualis account aan en bekijk het grootste 'geheime aanbod' van Nederland.

Account aanmaken
Magazine
Bekijk de laatste interieur-
& lifestyle trends!

Qualis e-Magazine