Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-1
Thorn

Oude Trambaan 2 B

€ 795.000 k.k.
Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-0
Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-1
Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-2
Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-3
Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-4
Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-5
Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-6
Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-7
Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-8
Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-9
Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-10
Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-11
Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-12
Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-13
Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-14
Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-15
Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-16
Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-17
Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-18
Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-19
Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-20
Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-21
Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-22
Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-23
Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-24
Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-25
Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-26
Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-27
Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-28
Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-29
Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-30
Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-31
Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-32
Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-33
Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-34
Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-35
Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-36
Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-37
Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-38
Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-39
Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-40
Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-41
Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-42
Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-43
Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-44
Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-45
Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-46
Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-2
Oude Trambaan 2 B, Thorn foto-3
+47
Perceeloppervlakte
1.220 m²
Woonoppervlakte
493 m²
Inhoud
1.900 m³

Omschrijving

Op uiterst korte loopafstand van het historische centrum van het ‘witte stadje’ Thorn bevindt zich deze woning met aangebouwd zakelijk gedeelte. Dat laatste kende in het verleden een variëteit van functies en huisvestte langere tijd een huisartsenpraktijk. Momenteel heeft het een ‘bed & breakfast’-functie met gemeenschappelijke ruimten op de begane grond en vier compleet ingerichte gastenkamers met eigen badkamers op de eerste verdieping. Tot het object behoort tevens een separaat appartement dat via het achterterras toegankelijk is. Het pand beschikt over niet minder dan 66 (!) zonnepanelen die de energie leveren voor de airco-units met verwarmingsfunctie in alle woonruimten en het opladen van een elektrische auto in de garage. De ligging is centraal met tal van wandel- en fietsroutes in de directe omgeving. De oprit naar autosnelweg A2 is vanaf deze locatie in slechts enkele minuten bereikbaar. De perceel¬opper¬vlakte meet 1.160 m2, de inhoud bedraagt 1.900 m3 en het totale woonoppervlak is 493 m2.

BEGANE GROND
In het midden van de gevel aan de Oude Trambaan is toegang tot een tochtportaal dat leidt naar een L-vormige ontvangsthal (15,1 m2). Aan de linker- en rechtervoorzijde bevinden zich twee kantoorruimtes (van 22,7 m2 en 14,8 m2) die zijn voorzien van airconditioning. Aan de overzijde van de ontvangsthal is toegang tot een keuken (14,6 m2) voor bereiding van het ontbijt voor
verblijvende B&B-gasten. Deze is voorzien van een afwasmachine (Miele), een dubbele spoelbak met eengreepsmengkraan en diverse losstaande apparatuur. Deze keuken staat in verbinding met een grote eetkamer (39,0 m2) met keukeninrichting tegen een korte wand en openslaande tuindeuren naar een terras voor gasten in de zijgevel. In een aanliggende bibliotheekruimte (18,7 m2) hebben deze de keuze uit diverse boeken en tijdschriften.

VERDIEPING
In een verbindingshal leidt een trap (met traplift voor minder valide gasten) naar een overloop/hal (17,7 m2) op de verdieping die drempelloos toegang biedt tot vier gastenkamers. Aan het einde van de centrale overloop bevindt zich een inloopkast voor het opbergen van poetsmaterieel en is via een deur toegang tot een vluchttrap aan de linkerzijgevel.

4 Gastenkamers
De vier gastenkamers (30,8 m2, 18,8 m2, 13,8 m2 en 13,3 m2) zijn alle voorzien van airconditioning. Drie ervan beschikken over een aanliggend badkamergedeelte met een douchecabine, toilet en vaste wastafel; Één heeft een separaat gelegen badkamer met een douchecabine, vrijhangend toilet, wastafel en ligbad. De grootste van de vier slaapkamers biedt slaapgelegenheid aan drie personen en heeft toegang tot een inpandig dakterras (8,4 m2) met uitzicht op de achtertuin.

Zolder
Met een vlizotrap is op de overloop toegang tot een (berg)zolder met geïsoleerde vloer en kapconstructie. Hier bevinden zich aan de ene zijde drie cv-combiketels van Intergas geplaatst (2010, thans enkel nog voor warmwatervoorziening in gebruik); aan de andere zijde is een HR-combiketel van Nefit (2019) geplaatst voor het woonhuis; bij de trapopgang is de techniek van de mechanische ventilatie ondergebracht.

PRIVÉ-GEDEELTE

BEGANE GROND
Ontvangsthal
Aan de zijde van straat ‘Akker’ is toegang tot de privéwoning. De ontvangsthal (12,9 m2) is gestoffeerd en aan de rechterzijde bevindt zich het gastentoilet met wandtegels tot plafondhoogte en vrijhangend sanitair en fonteintje (Sphinx). Ernaast bevindt zich de oorspronkelijke meterkast waar nutsvoorzieningen met slimme meters (vernieuwd bij aanleg zonnepanelen en airco-units) in huis binnenkomen en vervolgens in het pand worden verdeeld.

Woonkamer
De L-vormige woonkamer (44,6 m2) heeft een vloerafwerking van massief eiken delen en is voorzien van een aircounit met verwarmingsfunctie.

Keuken
De woonkamer staat in verbinding met een woonkeuken (15,0 m2) die in 2018 een vernieuwde inrichting heeft gekregen. Achter het lichtgrijze composieten werkblad met dubbele rvs-spoelbak van Franke biedt een brede raampartij uitzicht op de privéachtertuin. Tot de inbouwapparatuur behoren een 4-pits inductiekookplaat (Miele) met rvs-wasemkap (Novy), een koelkast en afwasmachine (Miele) en een combimagnetron (Atag).

Bijkeuken
In de achter de keuken gelegen bijkeuken/berging (10,5 m2), met inpandig toegang tot het appartement op debegane grond (thans afgesloten), zijn de witgoedaansluitingen (wasmachine en -droger) ondergebracht en bevindt zich een
betegelde toiletruimte.

VERDIEPING
Een gestoffeerde trap leidt vanuit de ontvangsthal naar een overloop (7,8 m2) op de eerste verdieping waar de trap een nog originele en intacte balustrade heeft.

Twee slaapkamers
De L-vormige hoofdslaapkamer (22,8 m2) heeft met drie ramen uitzicht op de Akker-zijde en met een ander op de Oude Trambaan. De gestoffeerde tweede slaapkamer (18,8 m2) is eveneens voorzien van airconditioning en heeft inpandig toegang via een geluiddichte, dubbele deur naar het B&B-gedeelte.

Badkamer
De badkamer (7,4 m2) heeft sanitair in een lichtbeige kleurstelling (Sphinx) dat bestaat uit een ligbad, een douchecabine met thermostaatkraan en vaste wastafel. Een designwandradiator biedt uitkomst voor het drogen van handdoeken.

ZOLDER
De geïsoleerde en gestoffeerde zolderverdieping (met 50,2 m2 aan stahoogte boven de 1.50-meterlijn) is met een vaste trap bereikbaar via een overloop (3,2 m2) en momenteel als atelierruimte in gebruik. De ruimte is eveneens voorzien van airconditioning en heeft daglichttoetreding via dak- en zijramen.

KELDER
Een houten trap biedt toegang tot een droge voorraadkelder (13,8 m2) waar zich de watermeter bevindt.

APPARTEMENT BEGANE GROND
Aan het einde van de oprit, vóór de garage, is in een hoge wand toegang tot de achtertuin met entree naar een separaat appartement op de begane grond. Het is eveneens voorzien van airconditioning met verwarmingsfunctie enheeft een woonkamer (25,1 m2) met open keukengedeelte in een nis. Deze heeft een eenzijdige wandopstelling met boven- en onderkasten en een kunststoffen werkblad met rvs-spoelbak. Inpandig is desgewenst toegang tot de bijkeuken van het privé-gedeelte (thans afgesloten). Aan de achterzijde van de woonkamer is toegang tot een slaapkamer (11,4 m2) met ingebouwde driedeursmuurkast. De naast de slaapkamer gelegen betegelde badkamer (5,8 m2) heeft een open inloopdouche, vaste wastafel en vrijhangend toilet.

GARAGE
Aan het einde van de oprit is met een brede, houten schuifpoort toegang tot een garage (47,3 m2) met betonnen vloer, hoge dakconstructie en krachtstroomaansluiting. In deze garage bevinden zich de omvormers van de 66 zonnepanelen (Solar Edge); in een binnenaansluiting voor het opladen van een elektrische auto is eveneens voorzien van krachtstroom. De garage heeft een stallingsmogelijkheid voor 2 auto's.

TUIN PRIVÉ-GEDEELTE
De privévoortuin kent een gevarieerde en volgroeide vegetatie waar knotwilgen naast een strakgesnoeide haag de erfgrenzen markeren. Aan de achterzijde bieden schuifdeuren in de woonkamer toegang tot een privéterras met brede zonneluifels voor de raampartijen. Onder een houten overkapping met pannendak bevindt zich een driepersoonssauna met buitendouche; op het gazonernaast s taat een vrijstaande meerpersoons jacuzzi. Op de erfgrenzen met volgroeide borders staan hoge schuttingen en het gazon biedt plaats aan een vijverpartij.

TUIN ZAKELIJK GEDEELTE
Naast de voortuin is een stallingsplaats voor drie auto’s en rijwielen van B&B-gasten op eigen terrein. Ter hoogte van de eetkamer kunnen deze gasten gebruik maken van een eigen terras. De linkerzijtuin is uitgevoerd als oprit naar de garage en kent eveneens vijf uitgebreide stallingsmogelijkheden. In de achtertuin van het woongedeelte staat tevens nog een sauna onder de overkapping.

ALGEMEEN
- Privéwoning met aanliggend appartement en een Bed & Breakfast-gedeelte met keuken en eetkamer op de begane grond en 4 B&B-kamers op de eerste verdieping;
- Voorzien van 66 zonnepanelen die mede voor de elektriciteit van de airco-units met verwarmingsfunctie in alle woonruimten zorgdragen;
- Inpandig oplaadpunt voor een elektrische auto in de garage;
- Ligging op korte loopafstand (150 meter) van het historisch centrum van het ‘witte stadje’ Thorn;
- De omgeving kent veel waterrijke locaties met natuurschoon en is uitermate geschikt voor het maken van lange wandel- of fietstochten;
- Thorn is per auto uitstekend bereikbaar dankzij de ligging nabij autosnelweg A2.
Meer lezen
Minder lezen
Lou Heunen
Uw qualis-makelaar
Lou Heunen
Van Cromvoirt Makelaars
Minderbroederssingel 669
6041 KH Roermond
0475-333 533
Contact met de makelaar

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 795.000 k.k.
Inrichting
Gestoffeerd
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Objectcode
12309

Bouw

Type
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1927
Onderhoud
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten en inhoud

Wonen
493 m²
Perceel
1.220 m²
Overig
20 m²
Inhoud
1.900 m³

Indeling

Kamers
13
Slaapkamers
7
Badkamers
1
Verdiepingen
4

Energie

Energielabel
B
Isolatie
Dakisolatie, Dubbel glas
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
Hete lucht verwarming

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, Tuin rondom, Zijtuin, Zonneterras
Achtertuin
Zuid, 275 m², 2500×1100cm

Garage

Soort garage
Vrijstaand steen

Objectkenmerken

• Airconditioning
• Alarminstallatie
• Buitenzonwering
• Dakraam
• Glasvezel kabel
• Jacuzzi
• Mechanische ventilatie
• Rolluiken
• Sauna
• Schuifpui
• TV-Kabel
• Zonnecollectoren

Locatie

Oude Trambaan 2 B, 6017 BL Thorn

• Aan rustige weg
• In woonwijk

Meer lezen
Minder lezen

Locatie

Street view
Map view
10 min
20 min
30 min
Reistijd
Voorzieningen

Bereken je reistijd

Kies je vervoer
Maximale reistijd
10 min.
20 min.
30 min.
Reis moment
Daluren
Piekuren
Toon resultaten

Voorzieningen

Geef hieronder aan welke voorzieningen u op de kaart wilt tonen.

Kies voorzieningen
School
Dokter
Apotheek
Restaurant
Sportschool
OV
Supermarkt
Ziekenhuis
Kerk
Tandarts
Bioscoop
Kapper
Toon resultaten

Ik heb interesse in
Oude Trambaan 2 B

Wilt u een bezichtiging inplannen of heeft u een vraag?
Neem via onderstaand formulier direct contact op met de Qualis-makelaar.

Bedankt voor uw aanvraag.

Bekijk als eerste ons nieuwste woningaanbod, ook in stille verkoop!
Maak nu een account aan

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Gegevens (verplicht)
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Lou Heunen
Uw qualis-makelaar
Lou Heunen
Van Cromvoirt Makelaars
Minderbroederssingel 669
6041 KH Roermond
0475-333 533

Van Cromvoirt Makelaars
Account aanmaken
Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland. Account aanmaken
Magazine
De laatste trends op het gebied van interieur, design, reizen en culinair genieten. Lees Qualis e-Magazine