Laanzichtweg 60, Teteringen foto-1
Teteringen

Laanzichtweg 60

Laanzichtweg 60, Teteringen foto-0
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-1
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-2
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-3
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-4
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-5
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-6
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-7
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-8
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-9
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-10
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-11
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-12
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-13
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-14
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-15
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-16
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-17
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-18
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-19
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-20
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-21
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-22
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-23
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-24
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-25
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-26
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-27
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-28
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-29
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-30
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-31
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-32
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-33
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-34
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-35
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-36
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-37
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-38
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-39
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-40
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-41
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-42
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-43
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-44
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-45
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-46
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-47
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-48
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-49
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-50
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-51
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-52
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-53
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-54
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-55
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-56
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-57
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-58
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-59
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-60
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-61
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-62
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-63
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-64
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-65
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-66
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-67
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-68
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-69
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-70
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-71
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-72
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-73
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-74
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-75
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-76
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-77
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-78
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-79
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-80
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-81
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-82
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-83
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-2
Laanzichtweg 60, Teteringen foto-3
+84
Perceeloppervlakte
4,4 ha
Woonoppervlakte
1.462 m²
Inhoud
5.892 m³

Omschrijving

Welkom bij Landhuis ‘Laanzicht’ nabij Breda
Landhuis ‘Laanzicht’ vindt u op een ruim perceel van circa 2 hectare, net buiten het levendige Breda. Dit unieke pand, met zijn bijgebouw, staat op een locatie die geschiedenis en moderne leefbaarheid met elkaar verbindt. Het nodigt uit om zelf de charme en veelzijdigheid te ervaren. Dit is uw kans om een stuk erfgoed te ontdekken dat zoveel meer te bieden heeft dan op het eerste gezicht lijkt. Zo zijn er ook veel mogelijkheden om eventueel dit landhuis verder te ontwikkelen.

Een kijkje binnen:
Bij binnenkomst leidt de ruime entree/hal u naar het hart van het huis. De woonkamer, met grote ramen, biedt een prachtig uitzicht op de tuin en vangt het natuurlijke licht op. Het is een ruimte waar de historie voelbaar is, maar nu dient als centraal punt voor ontspanning en samenzijn.
De keuken is omgetoverd tot een moderne woon-/leefkeuken, compleet met een kookeiland en hoogwaardige inbouwapparatuur. Dit is de plek waar gezelligheid en culinaire creativiteit samenkomen, met genoeg ruimte voor een grote eettafel waar vrienden en familie kunnen genieten van lange diners.
Aangrenzend vindt u een flexibele ruimte die momenteel dient als een tweede woonkamer of speelkamer. Het biedt mogelijkheden voor diverse doeleinden, afhankelijk van uw behoeften.

Slaapkamers en badkamers:
De eerste verdieping herbergt vijf slaapkamers, inclusief de masterbedroom met een eigen badkamer en toegang tot een balkon waar u kunt genieten van de ochtendzon. De slaapkamers combineren comfort met het karakteristieke gevoel van het huis, elk met unieke elementen zoals hoge plafonds en grote ramen.

Op de tweede en derde verdieping vindt u meer dan twaalf slaapkamers, elk praktisch ingericht met eigen wastafels en gedeelde badkamers. Deze kamers bieden flexibiliteit voor gebruik als gastenverblijf, werkruimtes of extra woonruimten.

Bijgebouw:
Het bijgebouw, voorheen gebruikt als bedrijfsruimte, biedt extra mogelijkheden. Of u nu droomt van een eigen atelier, een uitgebreid kantoor aan huis of een speelruimte voor de kinderen, dit gebouw kan naar wens worden aangepast.

Prachtige tuin:
De tuin die Landhuis ‘Laanzicht’ omringt, vormt een ware groene oase, een plek waar de tijd lijkt te vertragen en de natuur de hoofdrol speelt. Dit uitgestrekte groene paradijs, perfect onderhouden en zorgvuldig aangelegd, biedt een serene achtergrond voor zowel dagelijkse ontspanning als het vermaak van gasten.

Verspreid over het perceel vindt u diverse terrassen, elk met hun eigen unieke uitzicht op de omgeving. Deze terrassen zijn de ideale plekken voor ochtendkoffie in de zon, buiten dineren tijdens warme zomeravonden of gewoonweg genieten van de rust die de tuin biedt.

De bomen in de tuin, waaronder enkele monumentale exemplaren, vertellen hun eigen verhaal en dragen bij aan het karakter en de privacy van het landgoed. Onder hun bladerdak vindt u verkoeling op warme dagen en een prachtig spektakel van kleuren in de herfst.

De ruime gazons bieden volop ruimte voor buitenactiviteiten: van een vriendschappelijk spelletje voetbal met de kinderen tot het organiseren van grotere evenementen in de buitenlucht. Het is ook de perfecte setting voor tuinieren, waar zowel de ervaren tuinier als de enthousiaste beginner hun hart kunnen ophalen aan het creëren van bloemperken, groentebedden of zelfs een kleine boomgaard.

Toekomstige mogelijkheden bij Landhuis ‘Laanzicht’:
Gelegen op een uitgestrekt perceel van ongeveer 2 hectare, biedt Landhuis ‘Laanzicht’, in de nabijheid van Breda, met zijn ruime woning en bijgebouw, een bijzondere kans voor vastgoed ontwikkelingen in allerlei vormen. Hoewel het huidige bestemmingsplan specifieke gebruiksmogelijkheden vastlegt, opent de omvang en de locatie van het landgoed de deur naar een scala aan ontwikkelingskansen die het verkennen waard zijn.
De combinatie van de grootte van het landhuis en het bijgebouw schept mogelijkheden voor uiteenlopende doeleinden, van wonen gecombineerd met professionele activiteiten tot andere creatieve invullingen. We moedigen geïnteresseerden aan om de potentie van ‘Laanzicht’ nader te onderzoeken.

We staan open voor gesprekken en het delen van ideeën over hoe ‘Laanzicht’ kan transformeren tot een plek die nieuwe waarde brengt, niet alleen voor de eigenaar maar ook voor de omgeving.

U bent van harte welkom:
Wij nodigen u uit om Landhuis ‘Laanzicht’ zelf te komen ervaren. Ontdek de ruimtes, voel de historie en laat u inspireren door de mogelijkheden. Dit is meer dan een huis; het is een plek waar verhalen leven en nieuwe herinneringen wachten om gemaakt te worden. Kom langs en laat ons u rondleiden door dit prachtige stuk erfgoed.

Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 220 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.
Meer lezen
Minder lezen
Agnes Tomesen
Uw qualis-makelaar
Agnes Tomesen
Agnes Tomesen Makelaardij
Bredaseweg 53
4872 LA Etten-Leur
076-526 99 73
Contact met de makelaar Plan een bezichtiging

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Op aanvraag
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Objectcode
14224

Bouw

Type
Landhuis, Vrijstaande woning
Bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1798
Onderhoud
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bijzonderheden
Monument

Oppervlakten en inhoud

Wonen
1.462 m²
Perceel
4,4 ha
Overig
41 m²
Inhoud
5.892 m³

Indeling

Kamers
28
Slaapkamers
21
Badkamers
3
Verdiepingen
5

Energie

Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel
Ketel
Remeha (2020, Combi-ketel, Eigendom)

Buitenruimte

Balkon
Ja
Tuin
Tuin rondom

Garage

Soort garage
Parkeerplaats

Objectkenmerken

• Dakraam
• Lift

Locatie

Laanzichtweg 60, 4847 SJ Teteringen

• Aan bosrand
• Aan rustige weg
• In bosrijke omgeving
• Vrij uitzicht

Meer lezen
Minder lezen

Video

Plattegronden

Laanzichtweg 60, Teteringen plattegrond-0
Laanzichtweg 60, Teteringen plattegrond-1
Laanzichtweg 60, Teteringen plattegrond-2
Laanzichtweg 60, Teteringen plattegrond-3
Laanzichtweg 60, Teteringen plattegrond-4
Laanzichtweg 60, Teteringen plattegrond-5
Laanzichtweg 60, Teteringen plattegrond-6

Locatie

Street view
Map view
10 min
20 min
30 min
Reistijd
Voorzieningen

Bereken je reistijd

Kies je vervoer
Maximale reistijd
10 min.
20 min.
30 min.
Reis moment
Daluren
Piekuren
Toon resultaten

Voorzieningen

Geef hieronder aan welke voorzieningen u op de kaart wilt tonen.

Kies voorzieningen
School
Dokter
Apotheek
Restaurant
Sportschool
OV
Supermarkt
Ziekenhuis
Kerk
Tandarts
Bioscoop
Kapper
Toon resultaten

Ik heb interesse in
Laanzichtweg 60

Wilt u een bezichtiging inplannen of heeft u een vraag?
Neem via onderstaand formulier direct contact op met de Qualis-makelaar.

Bedankt voor uw aanvraag.

Bekijk als eerste ons nieuwste woningaanbod, ook in stille verkoop!
Maak nu een account aan

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Gegevens
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Agnes Tomesen
Uw qualis-makelaar
Agnes Tomesen
Agnes Tomesen Makelaardij
Bredaseweg 53
4872 LA Etten-Leur
076-526 99 73

Agnes Tomesen Makelaardij
Account aanmaken
Bekijk stil aanbod

Maak een Qualis account aan en bekijk het grootste 'geheime aanbod' van Nederland.

Account aanmaken
Magazine
Bekijk de laatste interieur-
& lifestyle trends!

Qualis e-Magazine