Bosstraat 1, Sprundel foto-1
Sprundel

Bosstraat 1

Bosstraat 1, Sprundel foto-0
Bosstraat 1, Sprundel foto-1
Bosstraat 1, Sprundel foto-2
Bosstraat 1, Sprundel foto-3
Bosstraat 1, Sprundel foto-4
Bosstraat 1, Sprundel foto-5
Bosstraat 1, Sprundel foto-6
Bosstraat 1, Sprundel foto-7
Bosstraat 1, Sprundel foto-8
Bosstraat 1, Sprundel foto-9
Bosstraat 1, Sprundel foto-10
Bosstraat 1, Sprundel foto-11
Bosstraat 1, Sprundel foto-12
Bosstraat 1, Sprundel foto-13
Bosstraat 1, Sprundel foto-14
Bosstraat 1, Sprundel foto-15
Bosstraat 1, Sprundel foto-16
Bosstraat 1, Sprundel foto-17
Bosstraat 1, Sprundel foto-18
Bosstraat 1, Sprundel foto-19
Bosstraat 1, Sprundel foto-20
Bosstraat 1, Sprundel foto-21
Bosstraat 1, Sprundel foto-22
Bosstraat 1, Sprundel foto-23
Bosstraat 1, Sprundel foto-24
Bosstraat 1, Sprundel foto-25
Bosstraat 1, Sprundel foto-26
Bosstraat 1, Sprundel foto-27
Bosstraat 1, Sprundel foto-28
Bosstraat 1, Sprundel foto-29
Bosstraat 1, Sprundel foto-30
Bosstraat 1, Sprundel foto-31
Bosstraat 1, Sprundel foto-32
Bosstraat 1, Sprundel foto-33
Bosstraat 1, Sprundel foto-34
Bosstraat 1, Sprundel foto-35
Bosstraat 1, Sprundel foto-36
Bosstraat 1, Sprundel foto-37
Bosstraat 1, Sprundel foto-38
Bosstraat 1, Sprundel foto-39
Bosstraat 1, Sprundel foto-40
Bosstraat 1, Sprundel foto-41
Bosstraat 1, Sprundel foto-42
Bosstraat 1, Sprundel foto-43
Bosstraat 1, Sprundel foto-44
Bosstraat 1, Sprundel foto-45
Bosstraat 1, Sprundel foto-46
Bosstraat 1, Sprundel foto-47
Bosstraat 1, Sprundel foto-48
Bosstraat 1, Sprundel foto-49
Bosstraat 1, Sprundel foto-50
Bosstraat 1, Sprundel foto-51
Bosstraat 1, Sprundel foto-52
Bosstraat 1, Sprundel foto-53
Bosstraat 1, Sprundel foto-54
Bosstraat 1, Sprundel foto-55
Bosstraat 1, Sprundel foto-56
Bosstraat 1, Sprundel foto-57
Bosstraat 1, Sprundel foto-58
Bosstraat 1, Sprundel foto-59
Bosstraat 1, Sprundel foto-60
Bosstraat 1, Sprundel foto-61
Bosstraat 1, Sprundel foto-62
Bosstraat 1, Sprundel foto-63
Bosstraat 1, Sprundel foto-64
Bosstraat 1, Sprundel foto-65
Bosstraat 1, Sprundel foto-66
Bosstraat 1, Sprundel foto-67
Bosstraat 1, Sprundel foto-2
Bosstraat 1, Sprundel foto-3
+68
Perceeloppervlakte
1.085 m²
Woonoppervlakte
303 m²
Inhoud
890 m³

Omschrijving

Bent u op zoek naar een vrijstaande woning in Sprundel waar dubbele bewoning aanwezig is? Neem dan zeker de tijd om naar deze goed onderhouden woning te bekijken!

Er is een grote living van ca. 59 m² met een gezellige keuken, 3 ruime slaapkamers, een badkamer die van alle gemakken is voorzien en nog een 2e verdieping met meer dan genoeg opbergruimte. Vanuit de keuken komt u, via een tussenportaal, in de 2e woning terecht. Ook hier heeft u een gezellige woonkamer met keuken, 2 ruime slaapkamers en een fijne badkamer. In beide woningen is het erg fijn wonen, zoals u zich kan voorstellen. Veel licht en ruimte! Dat is kenmerkend voor deze woning.

Daarnaast heeft u nog een multifunctionele ruimte die geheel naar eigen smaak in te richten is en zeer geschikt is voor een praktijk aan huis.

Heeft de woning uw interesse gewekt? Neem dan contact op met ons kantoor en we laten de woning graag aan u zien!


Begane grond met ruime living en gezellige keuken
We parkeren onze auto op de oprit en lopen via de prachtige voortuin richting de overdekte entree. Middels de dubbele voordeur komen we binnen in de ruime hal. In de hal bevindt zich de trapopgang naar de 1e verdieping met hieronder de garderobe. Vanuit hier heeft u nog toegang tot de volledig betegelde toiletruimte (met zwevend toilet en fontein), de meterkast, de keuken en de living.

We starten in de ruime living van maar liefst ca. 59 m². Wat een ruimte heeft u hier zeg! Het licht schijnt hier heerlijk naar binnen door de grote raampartijen. Er is een houtkachel aanwezig die op de killere dagen extra warmte en gezelligheid geeft. Aan de zijkant van de woning heeft u een erker waar nog meer licht door naar binnen schijnt. Met openslaande deuren bereikt u de achtertuin.

We vervolgen onze weg richting de keuken. De keuken is voorzien van een hoekopstelling met diverse boven- en onderkasten, laden, een 4-pits gasfornuis, een afzuigschouw, een koelkast, een vaatwasser, een combi-oven/magnetron, een grote spoelbak en een granieten werkblad. Vanuit de keuken is de tweede woning te bereiken.


1e verdieping met 3 ruime slaapkamers en de badkamer die van alle gemakken is voorzien
Vanuit de hal nemen we de trap naar de 1e verdieping. We komen dan terecht op de royale overloop en die geeft toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. Ook heeft u hier nog een afgesloten trapopgang naar de 2e verdieping.

We starten in de master bedroom, welke aan de voorzijde van de woning is gelegen. Deze ruime kamer beschikt over een grote vaste kastenwand waar u al uw kleding in op kunt bergen. Verder heeft u op deze verdieping nog een 2e slaapkamer aan de rechter zijde van de woning en die geeft met openslaande deuren toegang tot het platte dak. De 3e slaapkamer ligt aan de achterzijde en u heeft hier prachtig vrij uitzicht. Heerlijk om mee wakker te worden.

Verder hebben we op deze verdieping de volledig betegelde badkamer. De badkamer beschikt over een ligbad (met handdouche en mengkraan), een grote douche (met handdouche en thermostaatkraan), een dubbele wastafel met een meubel en een staand toilet. Kortom een badkamer die van alle gemakken is voorzien.

2e verdieping met meer dan genoeg opbergruimte
Als we de trap nemen naar deze verdieping komen we meteen terecht in de open ruimte. Dit wordt momenteel gebruikt als game/studeerkamer, maar is natuurlijk geheel naar eigen wens in te richten. Vanuit deze ruimte is met een deur de bergruimte te bereiken.

Hier heeft u de opstelplaats ten behoeve van de twee cv-combiketels (Nefit). Daarnaast heeft u hier nog opbergruimte en een deur die leidt naar een ruimte waar u nog meer spullen kunt opbergen. Aan opbergruimte geen gebrek kunt u wel zeggen.


2e woning; begane grond met gezellig woonkamer en keuken
Vanuit de keuken van de 1e woning komen we in het tussenportaal terecht. Hier heeft u de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur, de deur naar de achtertuin van de woning en de deur die toegang geeft tot de 2e woning.

We komen dan binnen in de keuken. Deze ligt aan de achterzijde van de woning en heeft een hoekopstelling. De keuken beschikt over diverse boven-en onderkasten, laden, een 4-pits gasfornuis, een afzuigkap, een koelkast, een vaatwasser, een combi-oven/magnetron, een spoelbak en een granieten werkblad.

We vervolgen onze weg richting de voorzijde. Hier heeft u de gezellige, ruime woonkamer. Ook hier is er een houtkachel aanwezig voor extra warmte en gezelligheid. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het tussenportaal en de afgesloten trapopgang naar de 1e verdieping.

In het tussenportaal heeft u de volledig betegelde toiletruimte (met staand toilet en fontein) en de trapkast.


2e woning; 1e verdieping met 2 ruime slaapkamers en de badkamer die van alle gemakken is voorzien
We nemen de trap naar de 1e verdieping. We komen dan terecht op de overloop en die geeft toegang tot de 2 slaapkamers en de badkamer.

De 2 slaapkamers zijn beide heerlijk grote kamers waar fijn het licht naar binnen schijnt. Ook hier is het heerlijk wakker worden.

Tevens is deze badkamer volledig betegeld en van alle gemakken voorzien. U heeft hier een ligbad en een douche (beide met handdouche en thermostaatkraan), een wastafel met een meubel en een staand toilet.


Fraaie tuin met overkapping en bar
De woning heeft een fraai aangelegde voortuin met diverse borders, beplanting en bestrating. U hoeft zich ook nooit zorgen te maken of u een parkeerplek heeft, want er is meer dan voldoende ruimte op de grote oprit.

De achtertuin van de woning is voorzien van een heg, waardoor beide woningen een eigen achtertuin hebben. De tuin is voorzien van sierbestrating en borders met beplanting. Aan beide zijden heeft u nog een kunstgras gazon en een overkapping waar u heerlijk kunt vertoeven.

In de tuin bij de hoofdwoning heeft u aan de overkapping een ruimte welke nu is ingericht als eigen bar. Ideaal voor als u van feestjes houdt, deze ruimte is ook te gebruiken als berging.


Multifunctionele ruimte nu in gebruik als kinderopvang
Bij deze woning hoort nog een multifunctionele ruimte. Dit was voorheen een garage, maar wordt nu al enige tijd gebruikt als kinderopvang. Een ruimte die u geheel naar eigen smaak in kunt richten en zeer geschikt voor een praktijk aan huis.

U komt hier binnen met een aparte ingang vanuit de oprit en verder is hier een open ruimte aanwezig. Aan de achterzijde van het gebouw heeft u nog een keukenblok met diverse kastruimte en een spoelbak. Ook is hier een badkamer aanwezig. De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een ligbad en een staand toilet.

Vanuit de tuin is een deel van deze ruimte in gebruik als berging met toegang tot de bovengelegen bergzolder.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd.
- De gehele woning heeft houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- De gehele begane grond heeft een plavuizen vloerafwerking.
- De 1e verdieping heeft een laminaatvloerafwerking, met uitzondering van de betegelde badkamer.
- De 2e verdieping heeft vloerbedekking.
- De 1e verdieping van de 2e woning heeft vloerbedekking, met uitzondering van de betegelde badkamer.
- De multifunctionele ruimte is volledig geïsoleerd.
- De multifunctionele ruimte heeft houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De multifunctionele ruimte beschikt over een plavuizen vloerafwerking.
- Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein.
- Uitvalswegen van en naar Sprundel zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Wonen in Sprundel:
Hoewel het gezellige Sprundel nog geen 4.000 inwoners telt, is het een dorp met een boel faciliteiten. Er is een bakker, een slager, een supermarkt, een basisschool, diverse horeca, verschillende winkels en sportaccommodaties. Wenst u een uitgebreider winkelaanbod, dan pakt u de auto of het openbaar vervoer naar bijvoorbeeld Etten-Leur, St. Willebrord of Rucphen. Leuk detail: Sprundel heeft volgens de KNVB de leukste voetbalkroeg van Nederland. Kloppend hart van het dorp is de multifunctionele accommodatie De Trapkes, gevestigd in de Joannes de Doperkerk. Sprundel maakt deel uit van de gemeente Rucphen en is het oudste van de vijf kerkdorpen. Wist u dat Sprundel voor het eerst wordt genoemd in geschriften die dateren uit 992? Voor wie van natuur houdt, is het fijn wonen in Sprundel. Het dorp is namelijk omringd door gevarieerde natuurgebieden met bossen, moerassen, heide en vennen. Denk aan de Rucphense bossen, de Lokker en de Pannenhoef met volop fiets-, wandel- en paardenroutes. Via de A58 bent u in no time in Etten-Leur, Breda, Roosendaal of Bergen op Zoom. Binnen 30 tot 45 minuten staat u bovendien in Antwerpen of Rotterdam. Reist u graag met het openbaar vervoer, dan pakt u eenvoudig de trein in Etten-Leur.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en daarom aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!
Meer lezen
Minder lezen
Agnes Tomesen
Uw qualis-makelaar
Agnes Tomesen
Agnes Tomesen Makelaardij
Bredaseweg 53
4872 LA Etten-Leur
076-526 99 73
Contact met de makelaar Plan een bezichtiging

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 950.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Objectcode
14242

Bouw

Type
Villa, Vrijstaande woning
Bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002
Onderhoud
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bijzonderheden
Dubbele bewoning aanwezig

Oppervlakten en inhoud

Wonen
303 m²
Perceel
1.085 m²
Overig
40 m²
Inhoud
890 m³

Indeling

Kamers
7
Slaapkamers
5
Badkamers
1
Verdiepingen
3

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Dakisolatie, Dubbel glas, Muurisolatie, Vloerisolatie
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Ketel
Nefit (Combi-ketel, Eigendom)

Buitenruimte

Balkon
Ja
Tuin
Tuin rondom
Schuur
Vrijstaand steen
Faciliteiten schuur
Met vliering, Voorzien van elektra

Objectkenmerken

• Mechanische ventilatie
• Rolluiken

Locatie

Bosstraat 1, 4714 SB Sprundel

• Buiten bebouwde kom
• Vrij uitzicht

Meer lezen
Minder lezen

Video

Plattegronden

Bosstraat 1, Sprundel plattegrond-0
Bosstraat 1, Sprundel plattegrond-1
Bosstraat 1, Sprundel plattegrond-2

Locatie

Street view
Map view
10 min
20 min
30 min
Reistijd
Voorzieningen

Bereken je reistijd

Kies je vervoer
Maximale reistijd
10 min.
20 min.
30 min.
Reis moment
Daluren
Piekuren
Toon resultaten

Voorzieningen

Geef hieronder aan welke voorzieningen u op de kaart wilt tonen.

Kies voorzieningen
School
Dokter
Apotheek
Restaurant
Sportschool
OV
Supermarkt
Ziekenhuis
Kerk
Tandarts
Bioscoop
Kapper
Toon resultaten

Ik heb interesse in
Bosstraat 1

Wilt u een bezichtiging inplannen of heeft u een vraag?
Neem via onderstaand formulier direct contact op met de Qualis-makelaar.

Bedankt voor uw aanvraag.

Bekijk als eerste ons nieuwste woningaanbod, ook in stille verkoop!
Maak nu een account aan

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Gegevens
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Agnes Tomesen
Uw qualis-makelaar
Agnes Tomesen
Agnes Tomesen Makelaardij
Bredaseweg 53
4872 LA Etten-Leur
076-526 99 73

Agnes Tomesen Makelaardij
Account aanmaken
Bekijk stil aanbod

Maak een Qualis account aan en bekijk het grootste 'geheime aanbod' van Nederland.

Account aanmaken
Magazine
Bekijk de laatste interieur-
& lifestyle trends!

Qualis e-Magazine