Schapendries 14, Roermond foto-1
Roermond

Schapendries 14

€ 610.000 k.k.
Verkocht
Schapendries 14, Roermond foto-0
Schapendries 14, Roermond foto-1
Schapendries 14, Roermond foto-2
Schapendries 14, Roermond foto-3
Schapendries 14, Roermond foto-4
Schapendries 14, Roermond foto-5
Schapendries 14, Roermond foto-6
Schapendries 14, Roermond foto-7
Schapendries 14, Roermond foto-8
Schapendries 14, Roermond foto-9
Schapendries 14, Roermond foto-10
Schapendries 14, Roermond foto-11
Schapendries 14, Roermond foto-12
Schapendries 14, Roermond foto-13
Schapendries 14, Roermond foto-14
Schapendries 14, Roermond foto-15
Schapendries 14, Roermond foto-16
Schapendries 14, Roermond foto-17
Schapendries 14, Roermond foto-18
Schapendries 14, Roermond foto-19
Schapendries 14, Roermond foto-20
Schapendries 14, Roermond foto-21
Schapendries 14, Roermond foto-22
Schapendries 14, Roermond foto-23
Schapendries 14, Roermond foto-24
Schapendries 14, Roermond foto-25
Schapendries 14, Roermond foto-26
Schapendries 14, Roermond foto-27
Schapendries 14, Roermond foto-28
Schapendries 14, Roermond foto-29
Schapendries 14, Roermond foto-30
Schapendries 14, Roermond foto-31
Schapendries 14, Roermond foto-32
Schapendries 14, Roermond foto-33
Verkocht
Schapendries 14, Roermond foto-2
Schapendries 14, Roermond foto-3
+34
Perceeloppervlakte
646 m²
Woonoppervlakte
206 m²
Inhoud
882 m³
Schapendries 14 is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

In villapark ‘De Wijher’ ligt deze vrijstaande villa met in totaal vier slaapkamers en twee badkamers. Aangezien de hoofdslaapkamer met aanliggende badkamer zich op de begane grond bevinden, verdient dit object met recht het predicaat ‘levensloopbestendig’. Daar dragen drempelloos doorlopende vloeren van de woonruimten op de begane grond (mét vloerverwarming) en de extra brede deuropeningen in belangrijke mate aan bij. Wellicht het meest in het oog springend is zonder twijfel de geheel volgroeide tuin die het object omringt. Zij kent een hoge mate van ‘groene privacy’ en heeft een groot zonneterras waarvan een deel is overdekt. Villapark De Wijher heeft een basisschool op loopafstand en middelbare scholen en sport- en winkelvoorzieningen op korte (fiets)afstand. Het bouwjaar is 1997, de inhoud bedraagt 882 m3 en het perceeloppervlak meet 646 m2.

BEGANE GROND // Ontvangsthal
In het midden van de voorgevel is onder een overkapping met pannendak toegang tot de ontvangsthal (9,8 m2). Deze heeft een vloerafwerking van keramische tegels die drempelloos doorloopt in alle woonruimten op het beganegrondniveau waar zij is voorzien van vloerverwarming. Aan de rechterzijde in de hal is toegang tot het betegelde gastentoilet met vrijhangend sanitair (Duravit) en wandfonteintje. Ernaast bevindt zich de meterkast met aansluitingen van de drie nutsvoorzieningen en de glasvezelverbinding. Aan de overzijde is praktische bergruimte voorhangen in een trapkast (2,1 m2) en bevindt zich een garderobenis met halfronde boogdoorgang.

L-vormige living
De ontvangsthal biedt aan de linkerzijde toegang tot de L-vormige woonkamer (50,1 m2) met een zitgedeelte met sfeervolle gashaard aan de voorzijde en een eetkamergedeelte aan de achterzijde waar met een schuifpui in een brede wand met raampartijen toegang is tot het achterterras en de achtertuin.

Keuken
De woonkeuken (14,2 m2) bevindt zich in de linkervleugel en heeft een L-vormige inrichting met boven- en onderkasten en een kunststoffen werkblad waarin een dubbele rvs-spoelbak met eengreeps mengkraan is opgenomen. Tot de inbouwapparatuur van behoren een koelkast (Atag), magnetron, afwasmachine (Miele) en een 4-pits inductiekookplaat met elektrische oven (Atag).

Bijkeuken
De keuken staat in verbinding met een bijkeuken (8,6 m2) waar in de tegelvloer een schrobputje is opgenomen. In een keukenopstand, met boven- en onderkasten en een kunststoffen werkblad met ronde rvs-spoelbak, zijn de witgoedaansluitingen ondergebracht (wasmachine en -droger). Vanuit deze bijkeuken is rechtstreeks toegang tot het achterterras.

Slaapkamer met aanliggende badkamer
Aan de achterzijde van de living is toegang tot een slaapkamer (19,5 m2) met aanliggende badkamer. De slaapkamer is eveneens voorzien van vloerverwarming en staat met een brede schuifpui in verbinding met het overdekte gedeelte het achterterras. Praktische bergruimte is in de toegangshal (1,7 m2) voorhanden in een muurkast. De aanliggende en betegelde badkamer (8,7 m2) heeft
een inrichting met een vrijhangend wastafelmeubel, een ligbad, tweede toilet en een douchecabine met thermostaatkraan en apart zitgedeelte. Een designwandradiator (Vasco) biedt uitkomst bij het drogen van handdoeken.

Inpandige garage
De ontvangsthal biedt aan de rechterzijde, na het gastentoilet en de meterkast, toegang tot de inpandige garage (32,0 m2) met keramische tegelvloer die is voorzien van een schrobputje en metalen spoelbak. De rolpoort (Novoferm) is elektrisch en op afstand te bedienen. In de voorgevel bevindt zich aan de linkerzijde ervan een aparte toegangsdeur met brievenbusopening. In een nisruimte aan de achterzijde is de HR-combiketel opgesteld (Nefit Trendline, 2016) en bevinden zich de aansluitingen van de vloerverwarming.

VERDIEPING
Vanuit de hal leidt een blankgelakte trap van Amerikaans beukenhout naar een gestoffeerde overloop (7,7 m2) op de eerste verdieping.

3 slaapkamers en berging
Twee gestoffeerde slaapkamers (van 29,5 m2 en 27,4 m2) bevinden zich respectievelijk in de linker- en rechtervleugel. Ze beschikken beide over onderling verbonden bergruimten onder de dakhelling die toegankelijk zijn via diverse dubbele schuifdeuren. De derde gestoffeerde slaapkamer (15,8 m2) ligt aan de voorzijde waar zij met een te openen, grootformaat rond raam uitzicht heeft op de voortuin. Op de overloop is aan de overzijde toegang tot een ruimbemeten berging (10,4 m2) waar zich de techniek van de mechanische ventilatie (Storck Air) bevindt.

Badkamer
Naast de berging is toegang tot de tweede badkamer (6,6 m2). Deze is geheel betegeld en heeft een inrichting met een wastafel (Pozzi-Ginori), vrijhangend toilet (Duravit) en een inloopdouche in een betegelde cabine.

TUIN
De voortuin is onderhoudsvriendelijk ingericht met een pad van meerkleurige betonklinkers dat naar de overdekte entree leidt en diverse sierheesters die op een ondergrond van grijze breuksteen staan. Ernaast is toegang tot de inpandige garage met voldoende parkeergelegenheid op de oprit en het bestrate deel van de rechterzijtuin. Deze rechterzijtuin is van de achtertuin gescheiden door een houten schutting, de linkerzijtuin door een metalen hekwerk dat is voorzien van een afsluitbaar toegangspoortje. De achtertuin kent een hoge mate van privacy, mede dankzij de hoge en strakgesnoeide coniferenhaag op de achterste erfgrens. Aan de woningzijde bevindt zich een breed terras dat is afgewerkt met dezelfde keramische vloertegels die in het interieur zijn gebruikt. Het overdekte gedeelte van di terras heeft twee ingebouwde halogeenspots en sluit aan op de slaapkamer. Achter dit gedeelte leidt een grindpad op worteldoek naar een moestuin aan de rechterzijde van de villa. Diverse verlichtingsarmaturen zorgen voor een sfeervolle tuinbeleving in de avonduren.

Tuinhuis
In de achtertuin staat op linkererfgrens een stenen tuinhuis (16,1 m2) met keramische tegelvloer, wanden van grijze betonsteen en verlichting. De opzet is dusdanig dat dit gebouw toekomstig geschikt kan worden gemaakt als garage – in geval de wens mocht bestaan de huidige inpandige garage bij de woonruimten te betrekken.

ALGEMEEN
- Verkeersluwe ligging in Villapark ‘De Wijher’;
- Levensloopbestendig dankzij een slaapkamer met aanliggende badkamer op de begane grond;
- 3 slaapkamers en een tweede badkamer op de eerste verdieping;
- Alle woonruimten op de begane grond zijn voorzien van vloerverwarming;
- Privacyrijke achtertuin met groot zonneterras dat deels is overdekt;
- Scholen en winkelvoorzieningen liggen op korte fiets-/loopafstand; het Retailpark en de oprit naar de A73 (en aansluitend de A2) zijn binnen enkele autominuten bereikbaar.
Meer lezen
Minder lezen
Lou Heunen
Uw qualis-makelaar
Lou Heunen
Van Cromvoirt Makelaars
Minderbroederssingel 669
6041 KH Roermond
0475-333 533
Contact met de makelaar
Schapendries 14, Roermond foto-1
Schapendries 14 is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken