De Sporck 4, Roermond foto-1
Roermond

De Sporck 4

€ 750.000 k.k.
Verkocht
De Sporck 4, Roermond foto-0
De Sporck 4, Roermond foto-1
De Sporck 4, Roermond foto-2
De Sporck 4, Roermond foto-3
De Sporck 4, Roermond foto-4
De Sporck 4, Roermond foto-5
De Sporck 4, Roermond foto-6
De Sporck 4, Roermond foto-7
De Sporck 4, Roermond foto-8
De Sporck 4, Roermond foto-9
De Sporck 4, Roermond foto-10
De Sporck 4, Roermond foto-11
De Sporck 4, Roermond foto-12
De Sporck 4, Roermond foto-13
De Sporck 4, Roermond foto-14
De Sporck 4, Roermond foto-15
De Sporck 4, Roermond foto-16
De Sporck 4, Roermond foto-17
De Sporck 4, Roermond foto-18
De Sporck 4, Roermond foto-19
De Sporck 4, Roermond foto-20
De Sporck 4, Roermond foto-21
De Sporck 4, Roermond foto-22
De Sporck 4, Roermond foto-23
De Sporck 4, Roermond foto-24
De Sporck 4, Roermond foto-25
Verkocht
De Sporck 4, Roermond foto-2
De Sporck 4, Roermond foto-3
+26
Perceeloppervlakte
1.057 m²
Woonoppervlakte
195 m²
Inhoud
916 m³
De Sporck 4 is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

In het Roermondse villapark De Wijher ligt dit vrijstaande landhuis dat in 1999 is gebouwd in zogeheten ‘houtskeletbouw’ en door de huidige eigenaren op kwalitatief hoogwaardige wijze is vervolmaakt. Het object telt diverse slaapkamers, heeft een grote L-vormige living met halfopen keuken en een inpandige, dubbele garage. Aan de voorzijde is een blijvend vrij uitzicht op de met groen omzoomde Maasnielderbeek die met waterpartijen door de villawijk meandert. De achtertuin kent een hoge mate van privacy en heeft zicht op de historische gevel van de hoeve waar deze wijk naar is vernoemd. Scholen, sport- en winkelvoorzieningen liggen op korte (fiets)afstand en het Retailpark en de opritten naar de A73 en N280 zijn in enkele autominuten bereikbaar. Het bouwjaar is 1999, de inhoud
bedraagt 916 m3 en het perceeloppervlak meet 1.057 m2.

BEGANE GROND
Ontvangsthal
In de ontvangsthal (10,9 m2) bevindt zich aan de linkerzijde de meterkast met aansluitingen van de nutsvoorzieningen en de glasvezelverbinding, gevolgd door een garderobenis. Deze laatste sluit aan op een toilet met vrijhangend sanitair en fonteintje van Sphinx. De vloer is gelegd in rechthoekige keramische tegels (42/21), voorzien van vloerverwarming en loopt drempelloos door in de woonkamer en keuken.

L-vormige woonkamer
De L-vormige woonkamer (60,3 m2) heeft volop daglichtoetreding dankzij raampartijen rondom. In de rechterzijgevel bevindt zich een erkeruitbouw en het achterterras is bereikbaar via een schuifpui en voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm. Opmerkelijk detail is de meer dan gebruikelijk plafondhoogte hetgeen het ruimtelijke effect extra benadrukt.

Halfopen woonkeuken
Vanuit de woonkamer is via een boogdoorgang toegang tot de woonkeuken (13,1 m2). Deze heeft een inrichting in L-opstelling met een kunststoffen werkblad, een achterwand van metrotegels en boven- en onderkasten waar in die laatste een pannencaroussel en apothekerskast zijn opgenomen. Tot de inbouwapparatuur behoren een 4-pits inductiekookplaat (AEG) met rvs-wasemkap en elektrische oven (Pelgrim), een afwasmachine (Inventum) en een koelkast (Pelgrim, nieuw). Vijf ingebouwde halogeenplafondspots zorgen voor de juiste sfeerverlichting.

Inpandige garage
Vanuit de bijkeuken is toegang tot de volledig geïsoleerde garage (36,1 m2) met vloerverwarming en stallingsmogelijkheid voor twee auto’s. De garage beschikt over twee elektrisch bedienbare rolpoorten met afstandsbediening en heeft een vloeistofdichte vloerafwerking. In de garage bevindt zich de techniek van het centrale stofzuigersysteem en is met een tuindeur is toegang tot het achterterras.

KELDER
Vanuit de bijkeuken is eveneens toegang tot een droge en waterdichte voorraadkelder (8,9 m2) waarvan vloer is afgewerkt met een laklaag.

VERDIEPING
Drie slaapkamers
Een trappartij in de ontvangsthal leidt naar een overloop (6,9 m2) op de eerste verdieping. Hier bevinden zich drie slaapkamers (van 23,6 m2, 11,9 m2 en 9,0 m2) waarbij deze oppervlakten de stahoogte boven de 1.50-meterlijn betreffen, de feitelijk beschikbare ruimte is aanmerkelijk meer. Elke kamer heeft toegang tot bergruimten onder de dakhelling. De middelgrote slaapkamer (11,9 m2) heeft een L-vormig grondplan en is installatietechnisch voorbereid voor de realisatie van een tweede (gasten)badkamer met toilet, douche en wastafel. In de hoofdslaapkamer (23,6 m2) fungeren momenteel twee vrijstaande kledingkasten als ruimtedelers waardoor aan de achterzijde een inloopgarderobe is ontstaan. De vloer van de overloop is afgewerkt met laminaat in een lichtbeuken dessin en loopt drempelloos door in de drie slaapkamers.

BERGZOLDER
Met een vlizotrap is op de overloop van de eerste verdieping toegang tot de bergzolder waarvan de lichtschakelaar zich – heel praktisch – op de overloop bevindt. De bergzolder strekt zich uit over de volle lengte van de hoofdbouw en heeft in het midden 6,5 m2 aan stahoogte boven de 1.50-meterlijn. De geïsoleerde kapconstructie en de vloer zijn afgewerkt met underlaymentplaten en de ruimte herbergt de techniek van de WtW-installatie (WarmteterugWininstallatie).

Multifunctionele ruimte (vierde slaapkamer)
Boven de garage, en toegankelijk via een tweede trappartij vanuit de bijkeuken, bevindt zich een grote multifunctionele ruimte/vierde slaapkamer (met 30,0 m2 aan stahoogte boven de 1.50-meterlijn) die is voorzien van airconditioning (LG). Deze airco-unit heeft voldoende capaciteit om alle slaapkamers en de woonruimten op de begane grond te koelen. In een brede, vierdeurs-schuifdeurkast zijn de HR-combiketel (Intergas, 2015) en de omvormer van de 24 zonnepanelen ondergebracht. De vloer van deze ruimte is eveneens afgewerkt met laminaat in lichtbeuken dessin.

Badkamer
De badkamer (8,6 m2) heeft keramische vloertegels en wandtegels tot plafondhoogte en een inrichting die bestaat uit twee wastafels (Sphinx) met eengreepsmengkranen, een tweede toilet, een douchecabine met thermostaatkraan alsmede een kunststoffen, tweepersoonsligbad in hoekopstelling met voorgevormd zitgedeelte. Optimale lichtinval geschiedt dankzij een dakkapel met vier raampartijen.

TUIN
Het landhuis is omringd door een sfeervol aangelegde tuin met borders die een gevarieerde beplanting hebben. De achtertuin kent een hoge mate van privacy dankzij volgroeide boomsoorten en borders en heeft een fraai zicht op de historische achtergevel van hoeve ‘De Wijher’ waar deze exclusieve woonwijk naar is vernoemd. Het midden van de achtertuin bestaat uit gazon waar een prominente plaats is ingeruimd voor een notenboom. Aan de woningzijde bevindt zich een cirkelvormig terras dat via een schuifpui vanuit de woonkamer toegankelijk is en voorzien is van een elektrisch bedienbare zonneluifel. De fundering van betonpalen van de hoofdbouw is reeds aangebracht onder het achterterras. Dit biedt toekomstig de mogelijkheid om de woonkamer uit te breiden met bijvoorbeeld een tuinkamer of -serre. Aan de rechterzijde grenst de achtertuin aan het Wijerspad. Hier bestaat de mogelijkheid een tuinpoort te realiseren met toegang tot een extra parkeerplaats in de achtertuin.
Meer lezen
Minder lezen
Lou Heunen
Uw qualis-makelaar
Lou Heunen
Van Cromvoirt Makelaars
Minderbroederssingel 669
6041 KH Roermond
0475-333 533
Contact met de makelaar
De Sporck 4, Roermond foto-1
De Sporck 4 is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken